Sanjchi super pjesmica!
Neznam sto sam jos procitala..cijeli dan taj snijeg cistimo. I sad bi jos jednom po noci trebali jer sutra imamo kolinje-bit ce ludnica🐷🐖🍔🍔
Cure jel vi pijete kakve vitamine dok dojite? Stalno razmisljam da bi mozda trebala nesto piti jer sam sigurna da ne unosim sve vitamine i minerale prehranom. Tijelo mi iscrpljeno, neispavana sam i kao rezultat jedem slatkise nenormalno puno, bas me trazi... 😂
Belle, i mene zanima... i osjecam se ko i ti...
Maslacak, uuuu, super je 😍😍😍 i bas je napadaloo 😎😎😎😎
Sanjchi, ahahahahahhahhhahhaa, odlicnaaaaaa
Gospodin Diego je odlucio da ce zaspao u 19h... Ljudiii... u 19!!!!!! A taman ga trebali kupati..
Evo i moje spavaju al nadam se sa ce se skoro probudit da vjezbamo, kupamo se, masiramo i sve to oko vecernje rutine, taman da napunim baterije...
Belle ja samo pijem kupinovo vino za zeljezo, cedevita se ne racuna jel da?
Meni cure ok spavaju tamo do jedan, dva ujutro, al onda isto svako sat dva, kad nece bocu okrenemo ih na trbuh, zaspu one opet al sta imas od tako raskomadanog sna...
Evo sad kad sam ih izogovarala mozda se poprave, ako se svi pokvare kad ih pohvalite, mozda vrijedi i obrnuto
Ja pijem prenatal od natural wealtha.
Kad sam bila trudna pila sam centravitove prenatale sa omegom. Sad ih ne uzimam jer su mi preskupe a nije mi toliko bitno kao u trudnoci. Tu za 155kn imam 100 tableta.
Evo i moje spavaju al nadam se sa ce se skoro probudit da vjezbamo, kupamo se, masiramo i sve to oko vecernje rutine, taman da napunim baterije…
Meni cure ok spavaju tamo do jedan, dva ujutro, al onda isto svako sat dva, kad nece bocu okrenemo ih na trbuh, zaspu one opet al sta imas od tako raskomadanog sna…
Evo sad kad sam ih izogovarala mozda se poprave, ako se svi pokvare kad ih pohvalite, mozda vrijedi i obrnuto
Obrnuto ne vrijedi 😀
Ja kukam vec tjednima pa nista 😉
Od kad sam rodila mislim da me muz uhvatio samo par puta sa sisu 😂😂😂 bas mi ne pase nikako i ne svidja mi se 😂😂
Valjda neki sklop u glavi, to je slapina hrana i bok 😩😩
I skidam grudnjak samo kod tusiranja. Uopce se ne osjecam ugodno bez njega,imam osjecaj da mlate na sve strane iako muz kaze da su malo vece nego prije trudnoce i ne vise..
I meni se moje ne svidaju,ni ja ne skidam grudnjak,prije sam ga obavezno skidala preko noci ali sada ne,prije sam imala grudi vel C ili D kosaricu,i bile su cvrste,a sada su mekane i vise,muz kaze da mu se sada vise svidaju da su prije bile pretvrde a meni su uzas uopce mi se ne svidaju
Sanjchi pjesmica je ja ne skidam sad grudnjak po noci jer mi ne pase,a prije sam obavezno jer je zdravije spavat bez grudnjaka,ali ja nosim grudnjake bez zice,pa mi ne smeta,one sa zicom nesmijem nosit
Maslacak snjesko ti je pravi i da ja sam iz Og.,imas kakve veze sa Og.
Evo i moje spavaju al nadam se sa ce se skoro probudit da vjezbamo, kupamo se, masiramo i sve to oko vecernje rutine, taman da napunim baterije…
Meni cure ok spavaju tamo do jedan, dva ujutro, al onda isto svako sat dva, kad nece bocu okrenemo ih na trbuh, zaspu one opet al sta imas od tako raskomadanog sna…
Ma računa se. 💯 posto! Pa ona ima 9 vitamina!!! 🤣🤣🤣🤣
Romi,nemam bas...al kad si rekla da si obozavala cistit snijeg sam se sjetila..da si kao ti rekla da si iz ogulina..znam samo jednog decka/muza odonuda..ozenio mi kolegicu..
Ja sam se dog s muzem da rodim jos jedno dijete..i on mi sise placa🤣
Sortiraj odgovore
Najstariji