Jesenske bebe/mame 2017.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    I_me
    22. Siječanj 2018. 14:49

Nastavak za usisavac- 109,90kn DM. 
    isla ga kupit kumi neki dan. 
    Sad sam bila u setnji s malom 2h. Skuhala sam se. Ledja mi mokra,a o pazusima da ne pricam 😂😂😂
    Ludija i Una 🍬🍬🍬🍬

[OBRISANO] 22. Siječanj 2018. 15:55

Svi ideali svijeta ne vrijede suze jednog djeteta

barbs
    22. Siječanj 2018. 15:55

Sretna, vec sam to negdje procitala 😁😁😁😁 Za dudu 😁
    I me, wuhuuuu, super za setnjuuu 😁😁😁😁
    Aurora, aaajjj Una je preslatka... sad sam ju tek vidjela 😍😍😍😍😎😎😎😎

barbs
    22. Siječanj 2018. 15:56

Sanjchi, je l ti je to prva M?

[OBRISANO] 22. Siječanj 2018. 16:19

• Dena1009
    22. Siječanj 2018. 16:30

Evo i nas. Na kraju nista od pregleda, prosli smo 30km i naletjeli na prometnu na autocesti, pa smo proveli jutro u zastoju. Zvali smo da necemo stici pa su nam dali drugi termin. 😣
    Romi ako opet ides u ove krajeve javi se za kavu😉
    Priroda je ko iz bajke, prekrasno nesto.
    Sanjchi hahahaa, bome su stvoreni jedno za drugo, i mi imamo fotku sa srednjakom😆😆
    E, kad ti tepih dolazi? Ja sam nasla takav na wishu pa da cujem tvoju recenziju☺ Za usisavac nema beze jer ti taj nastavak regulira/umanjuje pritisak pa kolko got  da je jak on to izregulira i na kraju ti vuce isto.  Mama isto ima nema za regulaciju al je seka malom stalno sa njim cistila i sve ok bilo.
    Aurora progutat ce nas te okice😍
    Sretan vam rockas curke🎂🎂
    Maslacak brzo ozdravljenje🙂🙂

url=https://lilypie.com]

[OBRISANO] 22. Siječanj 2018. 16:34

Kiki156
    22. Siječanj 2018. 16:36

Super Sretna, uspjesno si to odradila! Ja cu pokusati da mu ne ude u naviku. Za sad je ima najvise u setnji i danas sam mu uvalila za popodnevno spavanje i s njom je konacno ulovio cvrsti san. Prije mi se svako malo budio a neda mi ga se stavljati na sisu stalno. 
    Ja jos nisam dobila M, valjda zbog dojenja. A i na pregledu mi je gin rekla da je jos sve tanko i da ne ocekujem mengu tako skoro. 
    I mi smo iz setnje sad, nije bilo sunca al odspavao je pa super! 

• Dena1009
    22. Siječanj 2018. 16:46

Buduce snahe/zetove cemo prvo pitat kad su rođeni, a drugo pitanje "jel ti mama bila na klokanici?" 🤣🤣
    E curke jel se vasi bebaci okrecu u snu? V se poceo okretati i uvijek zagnjuri nos u madrac pa nas je malo strah? Ili ko malo prije u kosari  se cijeli spigal naslonjen na stranicu da mu je jedna ruka visila van. A najgore je sto spava kratko u tim ludim pozama i onda se ne okrene nego se pocne ljutiti i probudi se. 

url=https://lilypie.com]

Aurora1611
    22. Siječanj 2018. 16:56

Hvala cure na čestitkama 💋💋 
    Sanjchi posto smo iz istog podneblja 😂😂 ja sam s Unom danas isla u setnju, prohladno je ali smo bile nekih pol sata ne predugo pa ako ti se ide idi, Una se nije bunila 

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.

Odustani

POVEZANI ČLANCI