Jesenske bebe/mame 2017.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • Srnac
    04. Veljača 2018. 12:19

I me dal parni ostavlja jako mokar pod?
    Klea nadam se da je Jakovu bolje..uff vjerujem da nisi zainteresirana za rezuckanje maske..svaka cast da stignes otici na wc.

Maja 3
    04. Veljača 2018. 12:20

Ja kuham kelj!😂😂😂😂
    Bit ce mesa..a meni se kelj jede..
    Deckima kremenadle pecem

• Barbi13
    04. Veljača 2018. 13:07

I_me

Znate gdje sam ja?
    Na kavi!
    Sama! Ok i pas je samnom 😃😂😂
    Odmor za mozak 😂😂😂
    Rekla muzu da nemamo pelena iako kod kuce ima 4 paketa 😂😂😂
    On je kod kuce sa slapom i kuha rucak. GROZNA SAM!!!

😂😂😂😂😂😂super si i uzivaj....a pelena nikad dosta☕

URL = https: //lilypie.com]
    Leptirica.com

I_me
    04. Veljača 2018. 13:37

Srnac

I me dal parni ostavlja jako mokar pod?
    Kleanadam se da je Jakovu bolje..uff vjerujem da nisi zainteresirana za rezuckanje maske..svaka cast da stignes otici na wc.

Kaze muz da bude mokar. 😥
    Al kaze da fuge i prozore pere tip top. 
    Ja cu sutra napravit generalku u stanu pa cu znati dati tocan info

I_me
    04. Veljača 2018. 13:40

Kupila pelene 😊😆 Dm br.4 i ok su joj. 
    Bas mi je bilo lijepo i proluftala se. 
    Grad krcat,sunce pici,toplooo,divan dan! 
    Jos sam srela 2 frendice sa bebicama pa smo se napricale.. je da smo o djeci pricale ali nema veze..😂😂😂
    Sad mi je zao sto vam nisam slikala moreeee i kako je lijwpo bez snijega 😛😛😛

Maja 3
    04. Veljača 2018. 14:07

Sanjchi,ovo je nas. Mi zadovoljni!

Barkleys
    04. Veljača 2018. 14:24

Sanjchi mislim da je Treća pisala da je investirala u ušni i da je jako zadovoljna. Braun marku čini mi se da je spominjala. Ako nisam promiješala nešto. Btw kako pečeš krumpir u paprici? Ako ti se da mi to objasniš kad stigneš,ali onako ko seljak seljaku. Da razumijem 🤣🤣🤣🤣

Maja 3
    04. Veljača 2018. 15:02

sanjchi255

Maslacak, to bezkontaktni? Cijena?
    Usni sam probala od sogi, posudila mk je kad je ono L imala temp poslije moje gripe…
    Hedge…krumpir ogulim i naribam (kao jabuke) i zatim stavim crvene paprike, vegete, soli i papra. Po volji to. Onda jedno jaje i 1-2 velike zlice vrhnja kiselog. I ti sve pomijesam. Inace se paprike pune cijele ali ja ih prerezem po pola i u polovice zlicom natrpam krumpir. Stavim u pleh, pokrijem folijom i pecem dok krumpir nije mekan. Onda maknem foliju, stavim gore jos malo vrhnja (potrosim 1 vrhnje za sve to) i ugasim pec te se to vrhnje jos gore malo zapece. I to je to. Bolje se ispece kad se prerezu paprike. Onako po duzini. I ako ti ostane smjese, mozes to stavit izmedu paprika. Znaci bez ulja, bez masnoca.

437.50,al prije 2 godine. Da. Beskontaktni je. Koristim ga i za mjerit temp vode kad ih kupam.

luce <3
    04. Veljača 2018. 15:12

Hedgehog ajde super bar si se malo naspavala.. .
    Kleiva nadam se da ce Jakov brzo ozdravit...
    Mi imamo usni braun toplomjer, za sada nam je dobar

Barkleys
    04. Veljača 2018. 15:24

Ajme Sanjchi hvalaaa. Ovo zvuči njam njam....aaaaaaa. Sutra idem po krumpir i papriku. 😍😍😍😍

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.