Barbs ne mogu vjerovati da ti je to rekla? Ja poludim na takve stvari. I moja nekad zna imat komentare u stilu kako to da ne spava cijeli noć? Ali ju ja srežem. Nije žena kriva, samo je davno imala bebu 😛
Samjchi pjesmica je mrak. Vidim puno pjesnika na klokanici. 🤣🤣🤣
I ja pijem solgarov prenatal…
Sanjchi pjesma je vrhunska 😂
Mi smo danas bili u lesnini birali kuhinju (popust je50%) s N i bila nam je super… Kad smo dosli kuci odspavala je od 6.30-9.50 inace nikad tako ne spava nadam se da mi nece poludit veceras…
Refluks i mi se borimo s njim, al ide na bolje… Ja je moram podignut za podrignut jer inace urla koliko joj bude tesko…s ovim ostalim sta ste pisale tako i kod nas …
Uuuu. Idem vidjeti do kad je popust. Mi smo planirali tek na ljeto kuhinju, ali ako je sad povoljnije...😀😀😀 Premda mi ćemo vjerojatno u ikei.
A što se tiče refluksa, sve mogu podnijet, i nošenje i dizanje,ali mene ovo štucanje ubija. Peeijatrica kaže da to njoj ne smeta, ali dođe mi da se propucam kad jadna poskače i ne znam kako da joj olakšam. 😐
Znaci danas i sutra je u plodinama akcija 50% za parni cistac. Dodje 200kn sa popustom. A to skicam vec mjesecima. I kazem muzu kad bude isao kuci neka kupi. On naravno protiv..sta ce nam to, bla bla bla..
Evo ga u kuhinji cisti filtere od nape. 😩😂😂😂
Oprao pod i tepih i jedva ceka sutra prati fuge u kupatilu..
😂😂😂
Uhhh evo mene…sad sam se oprala tj. istusirala. A prije toga sam prala podove i fronte kuhinje… Mm je na terenu, radi, L spava a bome cu i ja…
Neznam sta jos? I me…cek, na kraju ste ga kupili?
E ja bi sad ubila za kadu…punu vruce vode…i casu vina…ubila bi za to😩
Da! Kupili! 😆😊 O D U S E V LJ E N je!!! 😂😂
Sad sam mu rekla da vise prekine bucit jer ce nam jos doc susjedi lupat na vrata sta radimo 😂😂😂
I me evo ja odmah svom poslala poruku da nam treba parni cistac. Znaci zadovoljna si..tj muz?
Mi jos ne spavamo😭😭😭😭groznica subotnje veceri💃💃
URL = https: //lilypie.com]
Leptirica.com
Svaku nedjelju slusam da mi je slaba mljekara,ma ko ih je...😤😤😤
URL = https: //lilypie.com]
Leptirica.com
Sortiraj odgovore
Najstariji