Jesenske bebe/mame 2017.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • Srnac
    21. Siječanj 2018. 20:21

Kiki156

I me tako je i meni, od nekih me ljudi nista ne zivcira a od nekih sve! 😂
    Nama je bio predobar vikend, u subotu smo bili prvi put u restoranu nas troje i cak smo uspjeli ici i na kavu kasnije 🙌🏻 A danas je bilo lijepo pa smo setali i ja sam popila ujutro solo kavu s frendicom. Rucali smo usput u mekicu jer nam se nije dalo kuhat, haha savrseno!

Da to se zove lijepi vikend

• Romi
    21. Siječanj 2018. 20:23

Cure vidim da vecinom imamo isto misljenje o uplitanju drugih sta treba i kako,bas smo se nasle na ovom forumu ...a za spavanje znam kako je to,moja L. je nedavno tako spavala popodne 3 sata u komadu,od 3 pa do 6,probam ju probuditi ona samo pogleda i nastavi spavati,muz mi nije bio doma ja ga zovem kad dolazis nemogu je razbudit,nekakva me panika uhvatila jer nisam navikla da toliko spava ,on dode doma ona gleda ko sova,a meni oduzela 5 god. zivota...ah ta djeca

Kiki156
    21. Siječanj 2018. 20:24

Srnac ajme vjerujem ti! Ma nudim mu ja i on povuce al mu prejako strcne (sesiric bi ipak malo zaustavio mlijeko) pa mu ide na povracanje a kako ja i dalje imam ravne bradavice, a on je navikao sad na veliki pipac od sesirica, povuce par puta i cvili dok ne vratim sesiric. Tak da nije jos doslo nase vrijeme da ih maknemo 😒 

• Romi
    21. Siječanj 2018. 20:31

Kiki super za vikend,meni je isto danas doslo da bih isla negdje u restoran ,al neznam kako bi se L.ponasala,pa nismo isli nigdje,a vec mi fali izlazak negdje,prije smo isli barem jednom mjesecno van negdje jest,jedva cekam toplije dane da pocnu terase da se moze kolicima doc...
    I me bas si me nasmijala sa sistematskim na ulici 

• Dena1009
    21. Siječanj 2018. 21:19

Romi ne smije se kod nas sa kolicima u restoran?
    Mi se konacno svijezeg zraka nadisali 😀😀

url=https://lilypie.com]

barbs
    21. Siječanj 2018. 21:51

Ja svom malome kad me.nema pustim 100ml da pojede... ponekad i manje... oko 80ml... nema me 2h... dok idem na trening i vratim se... muz mu daje cca sat vremena prije nego dodjem... i kasnije... i NIKAD ne pojede sve... Sutra cu mu pustiti 130ml i bas me zanima ako ce pojesti + probat cu se izdojiti da ima za rezervu... inaxx

barbs
    21. Siječanj 2018. 21:52

Inace, dns je razmak od 3h osim navecer... jeo je u 17:30 pa u 19:30 i nesto sitno oko 20:30... bas me zanima.kad ce me opet traziti i koliko x .... 

barbs
    21. Siječanj 2018. 21:54

Dena, preslatki je i predivan krajolik 😍😍😍
    Romi, vjerujem ti da si se uplasila  jednom sam mu ja tako dizala i ruke i noge i mazila ga i pokusala ga zbuditi.. otvorio bi oko na pola i nastavio apava

barbs
    21. Siječanj 2018. 21:56

barbs

Dena, preslatki je i predivan krajolik 😍😍😍
    Romi, vjerujem ti da si se uplasilajednom sam mu ja tako dizala i ruke i noge i mazila ga i pokusala ga zbuditi.. otvorio bi oko na pola i nastavio apava

*spavat .... sad sam sretna kad ospava i 2,5h u komadu po danu... nakon setnje naravno jer ako ne idemo nigdje maaaaaax sat vremena...

Barkleys
    21. Siječanj 2018. 23:00

Ja tako računam. Ovo za ml. Našla sam bila to u nekom članku na klokanici. Čak sam i ovdje objavljivala. 🤣
    Ja sam bila opsjednuta s tim ml koliko ih pojede. Znala sam se izdajati i zapisivati koliko je pojela. Ali ja ne znam, ima osjećaj kako vi dojite na 2 - 2,5 h. Jel tako od početka? Ja svoju kad je budna doslovno svakih sat vremena. Nekad traje 5 - 10 min, nekad pola h. Naviklo se dijete da može jesti kad oće i uopće se niti ne trudi zasititi prilikom 1 podoja. Već lagano ludim. Imam osjećaj da sam cijeli dan prištekana. Jel i vama tako bilo? Da pokušam povećat razmak? 

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.

Odustani

POVEZANI ČLANCI