Jesenske bebe/mame 2017.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Maja 3
    03. Veljača 2018. 13:18

Suncokretica

Netko je tu pisao, moja se ne da više nikome u ruke osim mami i tati. To je počela ovaj tjedan.
    Baki i dedi je jako krivo
    Valjda će ju proći kad ih bolje upozna…

U dobi od 3 mj bebe pamte 6-8 dana,tako da ako ih ne vidi u tom roku..svaki put su joj ko stranci.

Belle84
    03. Veljača 2018. 13:18

Dzenny moj Luka je imao tocno taj zuti sekret iz oka, pa smo dobili Tobrex kapi od pedijatrice i proslo. Trajalo je dosta dugo. To je normalna pojava zbog suzenih suznih kanalica.

barbs
    03. Veljača 2018. 13:25

barbs

Ja sam van grada… Ali mi so grada treba 10ak min autom.. samo kao i Sanjchi, ne da mi se zaj* sa kolicima…. Mada cu poceti cesce ici jer mi se ne da vise biti doma ahahahaha
    BEBICE prehladjene-brz oporavak 😘
    Mamisita, ahahahahaha, pa se ti hvali 😂😂😂😂😂 i ja sam se hvalila kako suuuuper D spaaaavaaaaa i evo ga sada… mislim da kad mi bude

*kad bude odspavao vise od 2,5-3h u komadu cu festat...

barbs
    03. Veljača 2018. 13:28

Maslacak31

Suncokretica

Netko je tu pisao, moja se ne da više nikome u ruke osim mami i tati. To je počela ovaj tjedan.
    Baki i dedi je jako krivo
    Valjda će ju proći kad ih bolje upozna…

U dobi od 3 mj bebe pamte 6-8 dana,tako da ako ih ne vidi u tom roku..svaki put su joj ko stranci.

tooootaaaalnooo ... kad su moji bili bolesni i D ih je vidio nakon tot dana doslovno je poceo plakati kad su ga uzeli...  a tata je SVAKI dan dolazio do onda dok mama svaki 2.

barbs
    03. Veljača 2018. 13:30

I Diego je dobio Tobrex kapi koje nisu bas pomogle i jednog jutra, nakon 3,5mj, nakon masaza suznih kanala i fizioloske - stalo je samo od sebe!!!

barbs
    03. Veljača 2018. 13:31

Dena, sjetila sam se da si pisala o onim gumenim igrackama za zubice..Mi sve to ispod tople vode peremo jer pise tako na uputstvima... 

• Srnac
    03. Veljača 2018. 14:00

Hej curke..grooozna noc..odnosno cak je i ok spavao kad je zaspao ali zaspao je u pola 3. Pocela sam ga uspavljivati u 11 i to je bilo 3h vristanja!!! Poludila sam..u 2 navrata sam ga uspjela uspavati ali cim sam ga spustila dernjava opet. Nosila sam ga i nunala i na lopti ljuljala 3h i ridala skupa sa njim. A on ima 1850kg..kicmu i ruke vise nisam osjecala. Doslovno sam se bojala da mi ne ispadne iz ruku. Na kraju je muz izasao sa posla i dosao doma (pet i sub radi noc) jer sam ja bila na rubu zivcanog sloma. On ga je smirio i na kraju je zaspao.
    Nemam pojma sta se događa..od uto od cijepljenja uzasni problemi sa zaspivanjem i razdrazljivoscu 😳
    Sto se psa tice slazem se. Dok je ovako mali svakako cu mu brisati rukice. Ona je inace dobra ko kruh..od kad je on dosao vise nema na kutnu i krevet i to postuje. I kad sama doma ostane ni ne pokusava se popet. On joj je zanimljiv samo kad je na podu tj u viperu. Inace mu ne dosađuje. Pedijatrica je isto ful za psa. Frendicu koja isto ide kod nje je na prvom pregledu pitala dal ima doma psa a ako nema neka si ga nabavi pa ce se minimalno viđati.

• Barbi13
    03. Veljača 2018. 14:01

P zaspala u viperu a mamica ide rucat u miru😂😂😂juhuuuuuu za viper😆😆😆😆

URL = https: //lilypie.com]
    Leptirica.com

Marijana12345
    03. Veljača 2018. 14:20

Aymee

Drage, trebam savjet, misljenje, prijedlog.. neovisno o tome jeste li iskusne ili ne.. dakle ovako.. vec danima, od 1. jutarnjeg hranjenja do negdje iza 18, 19 h, kako koji dan, moje malo cudo ima faze da povrati u mlazu. Nekad je to samo bljuckanje, nekad je zaista mlaz. Navecer se smiri. Trudim se tokom dana ne opteretit mu zeludac i drzati neki razmak izmedju jela. Navecer se smiri. I u cetvrak ili srijedu je od 12 nadalje bio super, jeo, spavao, punio pelene. Svi me uvjeravaju da je to normalo. Sto vi mislite? Kod pedijatra smo u srijedu i ne mogu docekati pregled. Da napomenem, na ad je, ne mijesam mu hranu. Kako je hlapljiv i nestrpljiv trudim se prvo umiriti ga pa mu onda dati jesti da ne guta jace i brze..

Ako je sve to normalno, pomirit cu se s tim i bit ce mi lakse. Ovako vecinu dana razbijam glavu da mu nije nesto ozbiljnije..

Bebac ima ravna 4 tjedna..

To ti je refluks i pedijatri ga smatraju normalnim ako ne gubi na tezini. Dakle moj je tokom i nakon svakog podoja povracao ogromne kolicine, od 5-13tj zivota, sad ima 4mj i povremeno bljucne. U tom periodu povracanja svaki dan je masina prala, nakupovali smo 60ak tetrica, 20ak partikla i robice na ciferslus koju je lako skidati jer i bebacima dopizdi neprestano presvlacenje. U tih 8tj moj mis je dobio 1200g (minimalni dobitak po mjesecu je 500g) i zato to jos nije brinulo pedijatra. Prestalo je preko noci. Znaci za to nema lijeka osim sta si mozes pomoci da ga stalno nosas (mi smo kupili nosiljku i maramu, oboje jer da ga mozemo nositi u jednom kad se ono drugo ispovracano pere... uzas!), podignes madrac na minimalnl 30°, povisis kosaru dok ga vozis u kolicima ako imas tu mogucnost, iz svoje prehrane izbacis kravlje mlijeko, kofein, rajcicu i cokoladu jer istrazivanja pokazuju da te namirnice pojacavaju refluks, krace cesce podoje, i ne poticati dijete na podrigavanje - dignut ga bas ako vidis da protestira. Proguglaj si... dakle dok ne gubi na kilazi ili stagnira, nije medicinski problem. Oboruzaj se zivcima i uvijek sa sobom u goste ili kad nekam ides nosi dodatne partikle, tetrice, odjecu. Posto ti je mali na AD imas za kupiti antireflux AD, vidi jel ima Aptamil, nisam sigurna, ali ja ne bih Hipp jer sam citala da od njega znaju biti grcevi. Eto ako te jos sta zanima pitaj!

Marijana12345
    03. Veljača 2018. 14:23

Belle84

Dzenny moj Luka je imao tocno taj zuti sekret iz oka, pa smo dobili Tobrex kapi od pedijatrice i proslo. Trajalo je dosta dugo. To je normalna pojava zbog suzenih suznih kanalica.

E da, i moja sisterka je malom kapala te kapi ali nije prolazilo oko 2tj, onda je Dr rekao prestati da se oko ne navikne posto nije bilo nimalo bolje. Tada je pocela s tom zustrom masazom i otislo je.

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.