Jesenske bebe/mame 2017.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • sretna
    03. Veljača 2018. 12:14

Bela

Sretna koji inhalator imas? Sada bas gledam da su u farmaciji snizeni 15% ovaj mj.
    Mozda bi uzela, cini mi se kao dobra investicija. Sigurno ce nam trebati i kad bude veca.

Omron, zuti. 

• Bebushka
    03. Veljača 2018. 12:25

Bela pitala sam te jer smo mi stvarno dugo mučili i bebe i sebe s malim količinama fiziološke  i usisavačem i ništa ne bi izlazilo, sestra na hitnoj nam je pokazala kako to radi s velikom špricom od 10 mililitara i od onda nisu bile zaštopane, bebu na bok i brzim pritiskom svih 10 ml kroz gornju nosnicu da mlaz skupa sa slinom izađe na donju, nakon toga moš i usisavačem... izgleda strašno al sad kad im nekad čistim radi prevencije tako brzo to obavim da ni ne zaplaču. a stvarno nisu mogle danima jest, samo su spavale il bile ukomirane, morali smo ih stalno nosit preko ruke s glavom dole...ufff kad se sjetim 
    mi smo s njima radi toga dva puta otišli do hitne jer malim bebama se to lako spusti na pluća, tamo su nas poslušali i inhalirali ventolinom kad bi im se čulo na bronhijima, to je bilo oko nove, bili smo u st, i na hitnoj u bolnici uopće nije bila gužva, sad je vikend pa možeš i to probat :)

• Aymee
    03. Veljača 2018. 12:33

Drage, trebam savjet, misljenje, prijedlog.. neovisno o tome jeste li iskusne ili ne.. dakle ovako.. vec danima, od 1. jutarnjeg hranjenja do negdje iza 18, 19 h, kako koji dan, moje malo cudo ima faze da povrati u mlazu. Nekad je to samo bljuckanje, nekad je zaista mlaz. Navecer se smiri. Trudim se tokom dana ne opteretit mu zeludac i drzati neki razmak izmedju jela. Navecer se smiri. I u cetvrak ili srijedu je od 12 nadalje bio super, jeo, spavao, punio pelene. Svi me uvjeravaju da je to normalo. Sto vi mislite? Kod pedijatra smo u srijedu i ne mogu docekati pregled. Da napomenem, na ad je, ne mijesam mu hranu. Kako je hlapljiv i nestrpljiv trudim se prvo umiriti ga pa mu onda dati jesti da ne guta jace i brze..

Ako je sve to normalno, pomirit cu se s tim i bit ce mi lakse. Ovako vecinu dana razbijam glavu da mu nije nesto ozbiljnije.. 

Bebac ima ravna 4 tjedna..

Aymee

Suncokretica
    03. Veljača 2018. 12:39

Sinoć vrišteći plač do 22 h kad je klonula od umora. Imam osjećaj da ovi grčevi sve gori i da nikad neće proći 
    A taman je jedno vrijeme bilo bolje. Jutros ju probudili već u 6.
    Tražila sam uputnicu za gastroenterologa jer sam više luda. Svi kažu proći će ali ne prolazi i muči ju dan i noć. 
    Pedijatrica tvrdi da se ne može umiriti pred spavanje od toga pa je i to moguće. Ljuljaj ju na lopti, vozi i nosi u klokanici dok ne prođu, to je jedino rješenje. ..
    Ništa mi nije teško osim gledati ju svaki dan kako plače,  umorna je i muči se 

barbs
    03. Veljača 2018. 12:47

Ciao, curke! Kod nas sugava kisa i buraaa Nigdje ne mozemo... nista ne mozemo.. uuuffff... groznooooo... Noc je prosla li la.. hahahaha Vise pojma nemam koliko spava i koliko se budi za jesti... sve radim u nekon polu snu a ponekad ga nadjem porrd sebe a

Maja 3
    03. Veljača 2018. 12:48

Evo me. Ocistili cijelo dvoriste..samo smo blato sad napravili..al cisto je..💪 
    Ocistili prilaz/ulaz s ceste..divimo se sami sebi...ode ralica..i sve nam zatrpa🙈
    Dodje mi da bi s lopatom trcala za njim!
    Romi si ti rekla da si iz ogulina rodom?

barbs
    03. Veljača 2018. 12:48

barbs

Ciao, curke! Kod nas sugava kisa i buraaaNigdje ne mozemo… nista ne mozemo.. uuuffff… groznooooo… Noc je prosla li la.. hahahaha Vise pojma nemam koliko spava i koliko se budi za jesti… sve radim u nekon polu snu a ponekad ga nadjem porrd sebe a

*pored sdbe a da ne znam sta ni kako hahahahhaahahhahaha
    U 7:30 se zbudili... od onda je spavao 2x... tj. sada spava 2.put... prvi put 30min... uz usisavac je zaspao 😂😂😂😂😂
    Suncokretice, stvarno mi je zao 
    Aria, nemam neki pametan savijet... Najbolje ce ti pedijatrica znati reci...

barbs
    03. Veljača 2018. 12:50

Maslacak31

Evo me. Ocistili cijelo dvoriste..samo smo blato sad napravili..al cisto je..💪
    Ocistili prilaz/ulaz s ceste..divimo se sami sebi…ode ralica..i sve nam zatrpa🙈
    Dodje mi da bi s lopatom trcala za njim!
    Romi si ti rekla da si iz ogulina rodom?

aaaahhgh joooooojjjjj

barbs
    03. Veljača 2018. 12:52

Ja sam van grada... Ali mi so grada treba 10ak min autom.. samo kao i Sanjchi, ne da mi se zaj* sa kolicima.... Mada cu poceti cesce ici jer mi se ne da vise biti doma ahahahaha
    BEBICE prehladjene-brz oporavak 😘
    Mamisita, ahahahahaha, pa se ti hvali 😂😂😂😂😂 i ja sam se hvalila kako suuuuper D spaaaavaaaaa i evo ga sada... mislim da kad mi bude

Suncokretica
    03. Veljača 2018. 13:01

Netko je tu pisao, moja se ne da više nikome u ruke osim mami i tati. To je počela ovaj tjedan. 
    Baki i dedi je jako krivo 
    Valjda će ju proći kad ih bolje upozna...

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.