Jučer sam skužila da L ima zaležanu glavicu.
Ja ju stavim na bok al ona opet završi na leđima. Kad ju grči baca i privlači noge i završi na leđima. A možda i voli više na leđima biti kao i tata. Još imam onaj jastuk za bočno spavanje al uzalud, toliko nemirno spava.
Ima tko ideju što napraviti?
Ili da se jednostavno pomirim s tim?

Ja ju stavim na bok al ona opet završi na leđima. Kad ju grči baca i privlači noge i završi na leđima. A možda i voli više na leđima biti kao i tata. Još imam onaj jastuk za bočno spavanje al uzalud, toliko nemirno spava.
Mi smo primijetili da recimo kad je u ljuljački ili tako negdje uvijek okreće glavu na lijevo. Može i na desno, kad prati igračku ali nikad bez poticaja. Pa smo počeli redovito okretati kolijevku, svakih tjedan dana. Uvijek spava bočno. Tako da je okrenuta prema našem krevetu. Tj. mi ju polegnemo bočno, a ona se sama najčešće vrati na leđa. Imamo jastuk za bočno, ali kad se usred noći krene namještati zapne za njega pa se probudi, pa ga najčešće tamo negdje oko 4h ujutro zafitiljim iz kreveta od muke. 😂😂😂😂 Sad sam ga u zadnje vrijeme i prestala stavljati. Budem ga vratila kad se krene okretat na trbuh. Kad je u kolicima, svaki dan drugi bok. Probaj ju stavljati češće na drugi bok. Nama sad prodaje zjake na obje strane. 😂
E pitanje, do kad ste imali povišen madrac u krevetiću? Mi danas imamo 2.mjesecaaa! 😍😍😍
Ne brini,ispravit ce se.
Moja mala je vjecito na ledjima spavala...i glavu na jednu stranu..glava joj je ko trokut bila..kad krenu spavat potrbuske i okretat se..izregulirat ce se to.

E pitanje, do kad ste imali povišen madrac u krevetiću? Mi danas imamo 2.mjesecaaa! 😍😍😍
Sretna 2 mjeseca!
Mi nismo ni imali povisen madrac,osim u slucaju prehlade da lakse disu..

Suncokretice mi isto uspravljamo glavici jer je V prva 2 tj u bolnici lezal na ledima, a u tom razdoblju je glavica najmekanija, pa je to ucinilo svoje. Na preporuku fizijatrice kupili smo jastuk za zalezanu glavicu kod beba, koristimo ga nekih mjesec dana vidi se poboljsanje. Evo ti link:
https://www.google.de/search?q=plattkopf+kissen&client=ms-android-samsung&prmd=isvn&source=lnms&tbm=isch&sa=X&ved=0ahUKEwj9w5uX8-PYAhUpAcAKHd4nC8oQ_AUICSgB&biw=360&bih=560#imgrc=dLREkNiVTZ2kLM:

url=https://lilypie.com]
Obriši komentar
Jeste li sigurni da želite obrisati komentar?
Sortiraj odgovore
Najstariji