Jesenske bebe/mame 2017.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    barbs
    01. Veljača 2018. 20:45

*Si mislim, sta ce ovi gore pomislit! al jbt otkad je njima u pon zaspao kasnije nego inace ja imam problema s uspavljivanjem  Muza nema. naravno, i kad je doma ce raditi sve osim ga uspavati jer "ja to radim brze" kaze on.. ahaaaa... islo nam je super mj dana i evo opet preokret..  Kaze mi frendica: ja nikad nisam uspavljivala malog u isto vrijeme nego kad je umoran... koj k*?? neeee, jer ja ga uspavljujem kad mu nije potrebno... trlja okice, vice, ljuti se, ne pase mu nista... okice crvene, ali neeee, ja ga ne

barbs
    01. Veljača 2018. 20:46

Edit: ja njega uspavljujem kad ne treba...
    Skoro sam plakala prije dok je i on plakao i vristao... Luda sam vise... 
    Mora sam se ispucati 

barbs
    01. Veljača 2018. 20:48

Hedge, Ikea ima.super stvari 😂 Oblak je presladak!
    Thx, Bela, na app 😊😉 Interesantna je 😊
    Joojjjj, osjecam se grozno jer se tako nazivciram al jbt sve je bilo super s uspavljicanjem i ne znam sto se odjednom desilo

• Romi
    01. Veljača 2018. 20:55

Barbi super za viper,drzim fige da upali sa P. da barem malo odmoris,ja imam ljuljacku i tek ju je sa 3 mj prihvatila,vec sam ju mislila stavit u prodaju
    Barbs odlicno za sjedalicu i tanjurice,morat cu se i sama sjetit ih kupit kad budem isla u Ikeu,al meni je isto zgodnije otic u Italiju nego u Zg.

• Amore
    01. Veljača 2018. 20:56

Bok, cure, nadam se da nas primate..Citam vas ponekad, i svidja mi se atmosfera ovdje, a i dosta savjeta sam primijenila, pa vam se odlucila pridruziti i ovako, koliko stignem..Moja L. ce iduci tjedan napuniti 6 mj., tehnicki je ljetna beba, ali tu se nekako vise pronalazimo😀..Poceli smo s dohranom prosli tjedan, za sada nam ide dobro, ali i inace je papalica i bucka.Ima vec i 6 zubica😱, neobicno malo, ali prvi je izasao sa 2,5 mj, jako nas je iznenadio, a dalje samo nicu😀.. I da, vidim da spominjete nosiljke, mi smo poceli od rodjenja sa tkanom maramom, sada kombiniramo i nosiljku, i to nam je bas otkrice, ne znam da li voli vise ona ili mi..kolica skoro pa ni ne koristimo vise..

Suncokretica
    01. Veljača 2018. 21:00

Barbs, očito isto ko i kod nas, spava mu se a ne može zaspati. Nama je tako cijeli dan a spava 3 puta po danu. Znači 4 puta tako dnevno da izludiš tak da te razumijem. Tko zna što je u tim malim glavicama
    Možda si i ti nervozna i umorna navečer pa on to osjeti?
    Jesi probala uspavati na pilates lopti? Nama to puno brže pali u zadnje vrijeme nego fen i duda...

• Romi
    01. Veljača 2018. 21:03

Barbs samo se ti ispucaj,znam kako ti je sa muzem tako i moj,samo ju ja uspavljujem jer kao meni to bolje ide luda sam od tog kad mi to kaze,naravno jer je njima to lakse,kao da se nama slusa vristanje i cukanje po rukama dok ne zaspu,a i moja L. cim jednu vecer ide kasnije spavati odmah joj se sve poremeti,treba nam nekoliko noci da se vratimo u rutinu

• Romi
    01. Veljača 2018. 21:06

Dobro dosla Amore 

Marijana12345
    01. Veljača 2018. 21:11

barbs

Maslacak, preslatki su! 😍😍😍
    Kiki, u kolica sibnem sa! 😂😂😂 al to je prvi put da mi se desilo da moram u voznji…
    Sanjchi, blago ti se…
    Ja sam jbt izmorena vise s ovim urlanjem svake veceri… Luda sam…Ne mozes sjesti, ne mozes ovo ne mozes ono da on ne urla, tj. VRISTI KO DA GA KOLJES… nece sisu, nece dudu, nece fen, nece ovo nece ono… pa "vicem" po stanu i ljutim se na njega… si misl

Cure ako stavljate mobitele u kolica upalite si onaj modus za avion da ne zrace blizu bebinih glavica

luce <3
    01. Veljača 2018. 21:12

Amore dobro dosla!!  Vec 6 zubica wooow 😁
    Barbs i suncokretice bas mi je zao stosse tako mucite s uspavljivanjem, mi smo se isto mucili dok je nismo poceli uspavljivat u kreveticu, al svakoj bebi nesto drugo odgovara...
    Moja danas bojkotira sisu, ovi put desnu 😩

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.