I me, meni nista nisu rekli.. dapace, cak mi i muzeva rodjakinja non stop govori: niiiistaaaaaa do 6.mj … nisam ni ja planirala sa 5mj… malo kasnije… ili tu negdje cca.. al kad mi nitko nista ne spominje.. ajd, sibni slikiciii 😍
Ja cu krenuti taman prije uskrsa u 3.mj tako da mi na krstenju poslije uskrsa ne place za cikom, planiram mu prije mise dati kasicu da ga zasiti i da sprijecimo mogucnost bljuckanja
Mislim da su grčevi glavni problem kod nas jer čim joj promjenim položaj, ona se grči, diže noge i to ju budi...
Ja stalno imam osjećaj da nešto krivo radim s tim spavanjem
Ali kad vidim da se muči i da joj taj položaj na meni odgovara zbog grčeva, mislim da dijete traži utjehu i ne želim da bude umorna i nervozna pa ju radije tako držim.
Ne znam više što misliti, svi govore da sam ju tako navikla ali kad se nikako ne može sama smiriti uz dudu u krevetu onda je opcija ili to ili plakanje dok se ne smiri i zaspe
Marijana, moj D kaka svaki dan al npr desi se da kaka 1x i onda sl dan 3-4x.... ili par dana po 1x onda sl dan 3-4x .. Od 21h do 8:30h je jeo 4-5x... zato me brinulo da ne dobiva na kg al on dobro napreduje... ujutro se probudim EXTRA gladna... jos ako sam duze budna onda sam jos i ranija a siiiiseeee... aaajmeeee... kao i tebi znaju biti
Marijana, isto dobro 😁😑😁😁
Suncokretice, jooojjj, roditelji u ocaji svasta rade samo da dijete spava... i mi smo ga navikli na ruke, a nema grceve 😂
Mislim da su grčevi glavni problem kod nas jer čim joj promjenim položaj, ona se grči, diže noge i to ju budi…
Ja stalno imam osjećaj da nešto krivo radim s tim spavanjem
Ali kad vidim da se muči i da joj taj položaj na meni odgovara zbog grčeva, mislim da dijete traži utjehu i ne želim da bude umorna i nervozna pa ju radije tako držim.
Ne znam više što misliti, svi govore da sam ju tako navikla ali kad se nikako ne može sama smiriti uz dudu u krevetu onda je opcija ili to ili plakanje dok se ne smiri i zaspe
Vec sam dosadna s tim trbuhom, ali jesi ju tako probala stavljati? Mi smo B isto natezali po rukama, onda je jedan dan mm rekao dosta vise, stavio u krevetic, jednom rukom drzao dudu a drugom lupkao po guzi uz ŠŠŠŠŠŠŠŠŠ Ššššššššš, B je isao uuuuuu uuuuu s dudicom u ustima jecao 2min i zaspao. Probaj! A ak velis da imate jos problema s grcevima nema boljeg polozaja od lezanja na trbuhu, jos joj ispod metnes topal rucnik ili onaj jastucic s kosticama. Nama je to pomoglo!
S time da su mi i pedica i patronazna rekle da po novim banane odu tek od 9 mj.
Hej curke..ja se uvijek kasno javljam pa mi bedasto napisati dobro jutro 😀
Opet losa noc..ta regresija (nadam se a ne trajno stanje) sad traje vec 3tj..opet se stalno budio a i ono sto je spavao imam osjecaj da sam cijelu noc drzala ruku na njemu i disala da se umiri..stalno se nesto vrpoljio. Evo ga sad cori na meni. I jos ja ono malo sto je spavao zbog punog mjeseca nisam mogla spavat.
Suncokretice nemam pametan savjet..moj isto preko dana spava na nama..najcesce nakon sto ga uspavam na lopti sjednem na kutnu, stavim jastuk za dojenje oko sebe i njega na jastuk i gledam tv ili sam na mobu dok on spava..kad se pocne meskoljit uvalim mu cicu u usta. Tako mi i po 2h odspava..ako ga uopce uspijem spustit to je nikad iz prve i tako mi max 20min odspava. Ide mi na zivce sto si nista ne mogu napravit dok spava ali sta da radim..tjesim se da nece tako biti vjecno.
Ja preko dana mogu izdrzat sve i imam pomoc ali noci su mi koma..jer on kad se budi hoce samo cicuni mene..tu mi pomoc ne moze nitko.
Sanjchi sretna triiiii!!! Jako ste zgodne.
Bebushka svaka cast..i uz duplu trudnocu i dvije bebe tvoj mozak sklada rime 😀
Joj curke vidim da se vi veselite kasicama i jedva cekate..ja nemam pojma zasto ja ne..ja bi da on jos samo ciki i to mi je bio plan do 6mj jer i muz i ja smo alergicari a on i na hranu na vecinu voca i T mi ima dermatitis i morat cu pazljivo uvodit namirnice i sad me pedica bas pokolebala..vidjet cu.
Ja sam opet u nekoj fazi da mi se nista ne jede. Samo slatko. Inace sam slatkis ovisnik a sad me dodatno trazi i bas se lose i neraznoliko hranim. Inace nikad ne doruckujem osim kavu, cokoladu i kekse i tako i sad. Doruckovala sam samo u trudnoci i stalno govorila da jedva cekam rodit da ne moram vise doruckovat. Moram pocet malo razmisljat o zdravijoj prehrani.
Moj T kaka 5x dnevno 😄
Ono kao bebica stalno pa negdje sa 2mj je poceo kakati 1-2x dnevno i onda opet negdje sa 3mj je poceo kakati 3-5x dnevno.
Ja cu krenut s dohranom kad pedic kaze, nisam planirala prerano. Iako je stvarno velik i ima ogroman apetit
Mamasita zbog toga nam je pedica i rekla da krenemo sa dohranom cim prije jer je velik i pocet ce trazit kao novorođence jest svakih sat i pol..a opet da je sitan mislim da bi rekla da krenemo sa dohranom jer je sitan i cica mu nije dovoljna..vjerojatno zastupa stav dohrana od 4mj..i jos mi je rekla da su to najnovije preporuke pedijatrijske zdravstvene organizacije..gdje vi idete kod ped?
Sortiraj odgovore
Najstariji