Jesenske bebe/mame 2017.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • Barbi13
    01. Veljača 2018. 17:45

Barbs,tezak zivot😂😂😂😂😂😂😂😂

URL = https: //lilypie.com]
    Leptirica.com

barbs
    01. Veljača 2018. 17:57

Kiki, ja sam mu neki dan u setnji isto morala upaliti fen jer se poceo zaliti sto se vozimo  Al snasle smo se 😁😁😁😁😁

barbs
    01. Veljača 2018. 17:57

Barbi13

Barbs,tezak zivot😂😂😂😂😂😂😂😂

Maja 3
    01. Veljača 2018. 18:23

Barbs,hahhaha-Diegu samo fali jedan crnac da mase s palminim listom! Bas frajer uziva.

• Romi
    01. Veljača 2018. 18:30

Barbs  bas mu je tesko 

• Romi
    01. Veljača 2018. 18:32

Maslacak sretno sa krafnama ,opet nas mamis a bas je malo zatisje bilo,isla bih sad kupit samo da kisa ne pada i ne puse jugo

• Bebushka
    01. Veljača 2018. 18:49

Romi...isprike, isprike...
    Hvala ljudi, nadam se dq se dobrisa cesaric nece naljutit sto sam mu poboljsala pjesmu 
    Mi bili na sistematakom, cure imaju 6770 i 6900, duge 63 cm i imali smo prvo cijepljenje, ok smo, nema temp za sad samo malo nervoze al odspavale su 2x2 sata u kolicima
    Ja cu sutra ujutro pocet s rizom ako stignem do ducana i to na bocu... same zitarice im mislim probat davat na bocu, moja sestra malom za spavanje daje bocu rizolina i dobro to funkcionira pa cemo vidit

Maja 3
    01. Veljača 2018. 19:10

Bebushka

Romi…isprike, isprike…
    Hvala ljudi, nadam se dq se dobrisa cesaric nece naljutit sto sam mu poboljsala pjesmu
    Mi bili na sistematakom, cure imaju 6770 i 6900, duge 63 cm i imali smo prvo cijepljenje, ok smo, nema temp za sad samo malo nervoze al odspavale su 2x2 sata u kolicima
    Ja cu sutra ujutro pocet s rizom ako stignem do ducana i to na bocu… same zitarice im mislim probat davat na bocu, moja sestra malom za spavanje daje bocu rizolina i dobro to funkcionira pa cemo vidit

Curke super napreduju! Daj nam koju slikicu

• Barbi13
    01. Veljača 2018. 19:11

U osam nam dolazi viper😆😆😆😆cijeli dan je nervozna odspavala 15 minuta😥

URL = https: //lilypie.com]
    Leptirica.com

Maja 3
    01. Veljača 2018. 19:13

Jedna iz setnje jucer-to nam je kupaliste..i jedan tigric!

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.