Kiki, ja sam mu neki dan u setnji isto morala upaliti fen jer se poceo zaliti sto se vozimo Al snasle smo se 😁😁😁😁😁
Barbs,hahhaha-Diegu samo fali jedan crnac da mase s palminim listom! Bas frajer uziva.
Maslacak sretno sa krafnama ,opet nas mamis
a bas je malo zatisje bilo,isla bih sad kupit samo da kisa ne pada i ne puse jugo
Romi...isprike, isprike...
Hvala ljudi, nadam se dq se dobrisa cesaric nece naljutit sto sam mu poboljsala pjesmu
Mi bili na sistematakom, cure imaju 6770 i 6900, duge 63 cm i imali smo prvo cijepljenje, ok smo, nema temp za sad samo malo nervoze al odspavale su 2x2 sata u kolicima
Ja cu sutra ujutro pocet s rizom ako stignem do ducana i to na bocu... same zitarice im mislim probat davat na bocu, moja sestra malom za spavanje daje bocu rizolina i dobro to funkcionira pa cemo vidit
Romi…isprike, isprike…
Hvala ljudi, nadam se dq se dobrisa cesaric nece naljutit sto sam mu poboljsala pjesmu
Mi bili na sistematakom, cure imaju 6770 i 6900, duge 63 cm i imali smo prvo cijepljenje, ok smo, nema temp za sad samo malo nervoze al odspavale su 2x2 sata u kolicima
Ja cu sutra ujutro pocet s rizom ako stignem do ducana i to na bocu… same zitarice im mislim probat davat na bocu, moja sestra malom za spavanje daje bocu rizolina i dobro to funkcionira pa cemo vidit
Curke super napreduju! Daj nam koju slikicu
U osam nam dolazi viper😆😆😆😆cijeli dan je nervozna odspavala 15 minuta😥
URL = https: //lilypie.com]
Leptirica.com
Sortiraj odgovore
Najstariji