Mi smo se vodili nestleovom tablicom iako se nisam strogo drzala toga, vec vidim da sam sada s P puno opustenija i necu ni gledat tablice.
Uglavnom, sa L sam krenula sa rizinim pahuljicama jer su neutralnog okusa da se.navikne na drugu teksturu osim tekuceg. Nikad mu nisam nikakve kasice na bocu davala, znaci u bocu samo mlijeko. Kasice nisam nikad miksala uvijek gnjecila vilicom. Prvo sto sam vise mogla zgnjecit onda sam ostavljala sve vece komadice. Voce nisam nikad kuhala niti mijesala voce i povrce. Takoder nisam nikad mlijeko stavljala u kasice vocne ili povrtne, samo u zitne. U povrtne se uvijek stavi malo maslinovog ulja ili maslaca radi lakse probave. Kod voca treba pazit da se kombinira voce koje zatvara s onim koje otvata, npr banana+kruska. Ako beba ima zatvor, kasica od sljive ce ju otvorit sigurno 😊 svaka nova namornica se daje minimalno 3 dana za redom radi reakcije onda se moze s tom namirnicom pomijesati nova. Npr 3 dana ste davali mrkvu, cetvrti dan mozete dodati krumpir u mrkvu pa tri dana to davat itd. L mi nikad na nista nije imao reakciju, nadam se da neve ni P niti vasi klinci. Ak vas jos sta zanima, pitajte. Ja mislim da cemo mi nakon cjepljenja 20.02 krenut s dohranom
E da, kupovala sam njormalnije povrce u ducanu jer je puno finije od kupovnih povrtnih kasica. A kihanjem se i tako ubiju sve moguce bakterije ;)
S time da su mi i pedica i patronazna rekle da po novim banane odu tek od 9 mj.
Hvala I me😘😘😘😘😘
URL = https: //lilypie.com]
Leptirica.com
Marijana tako je moja mene sada izludila za vikend... Jedan dan nije tila livu sisu, sisala je samo desnu i to isto tako bi joj morala dudu stavit pa na prevaru uvalit sisu...sutra dan nije tila desnu nego livu, a sljedeci dan iz jutra nije tila niti jednu, da bi popodne nastavla normalno dojit jednu sisu po podoju ko da nije bilo nista... Al nam se opet dojenje produzilo na 30-40min pa i do sat vremena , a taman je bila uvatila dobar ritam od 20-tak min
Mi smo se vodili nestleovom tablicom iako se nisam strogo drzala toga, vec vidim da sam sada s P puno opustenija i necu ni gledat tablice.
Uglavnom, sa L sam krenula sa rizinim pahuljicama jer su neutralnog okusa da se.navikne na drugu teksturu osim tekuceg. Nikad mu nisam nikakve kasice na bocu davala, znaci u bocu samo mlijeko. Kasice nisam nikad miksala uvijek gnjecila vilicom. Prvo sto sam vise mogla zgnjecit onda sam ostavljala sve vece komadice. Voce nisam nikad kuhala niti mijesala voce i povrce. Takoder nisam nikad mlijeko stavljala u kasice vocne ili povrtne, samo u zitne. U povrtne se uvijek stavi malo maslinovog ulja ili maslaca radi lakse probave. Kod voca treba pazit da se kombinira voce koje zatvara s onim koje otvata, npr banana+kruska. Ako beba ima zatvor, kasica od sljive ce ju otvorit sigurno 😊 svaka nova namornica se daje minimalno 3 dana za redom radi reakcije onda se moze s tom namirnicom pomijesati nova. Npr 3 dana ste davali mrkvu, cetvrti dan mozete dodati krumpir u mrkvu pa tri dana to davat itd. L mi nikad na nista nije imao reakciju, nadam se da neve ni P niti vasi klinci. Ak vas jos sta zanima, pitajte. Ja mislim da cemo mi nakon cjepljenja 20.02 krenut s dohranom
Hvala sretna😘😘😘
URL = https: //lilypie.com]
Leptirica.com
Ona se na trbuhu samo diže glavom u zrak i ne spušta. Mogu probati popodne ali sumnjam da će uspjeti jer spava samo na leđima.
Srnac ista priča i kod nas. A kad mi je cijelu noć prije vrištala od grčeva i umora, naravno da ju nisam htjela probuditi spuštanjem sa sebe. Čim promjeni položaj odmah se budi. Ako ne odmah onda za 10- 20 min. S time da ju bude grčevi i na meni ili dok šećemo u klokanici tak da mi je spuštanje u krevet nužno zlo. Znam da moramo to promijeniti i trudim se al opet dobijem pospano dijete...
Luce mala sretna ti 3 miseca 😍
Sretna hvala ti na savjetima za dohranu, bas si to lipo objasnila, ja se bas veselim uvodjenju dohrane i njenim reakcijama na nove okuse
Moja Nera vrlo malo preko dana spava u kuci i trazi jest svako 2h, a ako smo vani skoro stalno spava i ne trazi jest dok ne dodjemo kucik mogu biti s njom vanka i po 3-4h...
Luce, i Diego kao N.... doma svakih 2h me trazi cicati a kad smo vani zaspi i onda prodje po 3-4h a da nije cicala...
Luce, i Diego kao N…. doma svakih 2h me trazi cicati a kad smo vani zaspi i onda prodje po 3-4h a da nije cicala…
*cicaO ahahah 😂😂😂😂😂😂
Sad smo vani... mada puse al bih spalila doma... setamo po kvartu jer ne znam ako i kad ce kisa... a mogla bi... vani mi se roba susi... naravno...
Mamisita, ne bih znala .. zato ga ne nosim jos u klokanici jer ne znam kako se koristi
Sortiraj odgovore
Najstariji