Jesenske bebe/mame 2017.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • Barbi13
    01. Veljača 2018. 19:27

Maslacak,Luka voli pozirat a tigric mali.Jako je velik😍on je spreman za povorku

URL = https: //lilypie.com]
    Leptirica.com

• Romi
    01. Veljača 2018. 19:27

Bebushka bravo za cure bas lijepo napreduju,a znas kako se kaze dobar izgovor zlata vrijedi...danas sam za rucak kuhala knedle sa sljivama i udavila se njima,tako da bolje da kisa pada jos bi mi samo krafne trebale 

• Romi
    01. Veljača 2018. 19:32

Maslacak jako lijepe slike,jako Vam je lijepo tu na kupalistu ,Luka je bas velik...a nis morate doc u Ri. na karneval kad je vec spreman

Maja 3
    01. Veljača 2018. 19:39

Romi

Maslacak jako lijepe slike,jako Vam je lijepo tu na kupalistu ,Luka je bas velik…a nis morate doc u Ri. na karneval kad je vec spreman

Jos gospodicnu moram u nesto obuc..a to je vec malo tezi slucaj.

Kiki156
    01. Veljača 2018. 19:40

Mamasita e da sam znala da ima i drugi... Jobancevic je odlican, al kod njega ne mozes upasti. Bili smo zvali ne znam koliko puta i nitko se nije javio, to me odmah odbilo. Ima jedan mali DZ u nasoj blizini al ta je pedica bas na losem glasu pa nisam tamo htjela. I ostao nam taj DZ, zvali i eto dosli kod Zupic... 
    Za sad je ok, al ono, nije jos bio ni bolestan ni nista hvala Bogu tak da je tesko sada suditi. 
    E a zasto ti ides na vjezbe? To te stalno hocu pitati pa zaboravim. Jel te to pedic sam poslao? Jer meni je Zupic rekla da bi ona najradije da sva djeca idu na vjezbe, al kako smo ga vodili na kontrolu pa je ispalo da ipak nema hipertonus rekla je da ne idemo.  

Kiki156
    01. Veljača 2018. 19:42

Bebusha super za curke! Lijepo napreduju! 
    Maslacak mali tigar je zakon! A fota s curkom bas lijepa ☺️ 
    Barbi, super za viper! 
    Barbs, kad uaplis fen jel stavis mobitel u kolica ili kako? Kad ste u setnji 

Maja 3
    01. Veljača 2018. 19:42

A kupaliste nije nista posebno..ali posluzi svrsi u ljeti da se osvjezimo.

Barkleys
    01. Veljača 2018. 20:23

mamisita27

Dr Jovancevic je mislim u DZ Tresnjevka a on je navodno uz Luceva najbolji u gradu, pise knjige i svasta

Daaaaa. Najbolji. 😍😍😍😍 On mi je bio profesor na faxu. Inače, ima odličnu knjigu: godine prve i zašto su važne. Unutra vam je sve sve što vam treba za zdravlje i njegu bebe.
    Ja spadam pod dz kruge, htjela kod Cetinić koja je tamo i prema onom najdoktor proglašena najbolje ocijenjenim pedijatrom u prošloj godini, ali mi je sestra rekla da novorođenče prima pedijatrica u drugoj smjeni. Jako sam zadovoljna. Slučajno se potrefilo, a naletila na super žensku. I sestru. 🤣

Barkleys
    01. Veljača 2018. 20:41

Barbs - zaboravih komentirat bravo za hranilicu i poklone! 😎I ja mislim da ću kupit tu za 100kn, razmišljam da ju hranim u viperu u onom nagnutom,tj.srednjem...dok se ne posjeduje pa u hranilicu. Druga opcija mi je onoošto se natakne na stol. Što mislite o tome?  Nemam mjesta u stanu za neke glomazne hranilice. A inače, i mi imamo oblak. 😂😂😂😂Ja ti svoju ssvaki mjesec slikam pored oblaka, pa kao da imam 12 fotki nje s oblakom da se vidi kako raste. 😂😂😂😂 Ali u principu, sve što postoji od Ikee mi to imamo. Stan nam izgleda ko ikein katalog. Mi doma ne kažemo stavi ovo u ormar, nego stavi ovo u pax, to ti je na billyu...došlo je do toga da namještaj zovemo imenom. Užasni smo. 🤣🤣🤣🤣

barbs
    01. Veljača 2018. 20:42

Maslacak, preslatki su! 😍😍😍
    Kiki, u kolica sibnem sa! 😂😂😂 al to je prvi put da mi se desilo da moram u voznji...
    Sanjchi, blago ti se...
    Ja sam jbt izmorena vise s ovim urlanjem svake veceri... Luda sam...Ne mozes sjesti, ne mozes ovo ne mozes ono da on ne urla, tj. VRISTI KO DA GA KOLJES... nece sisu, nece dudu, nece fen, nece ovo nece ono... pa "vicem" po stanu i ljutim se na njega... si misl

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.