Mi smo u fazi ne damo se nikome u ruke osim mami i tati!
To je od ovog tjedna počelo. Jel ikome još tako?
Do nedavno je mogla bilo kome. Ovaj tjedan plače kad ju drže baka ili deda…
Kod moje je tako bilo kad su joj zubici izbijali. Nitko ju nije smio ni pogledat!
A moze biti i da ako ih nije duze vidjela..pa nece kod njih. Kapa,naocale isto tako..bebe to nevole..osim ako su naviknuti da netko u blizini to stalno nosi.
Hedgehog i Dzenny ja ne znam kako vi uspijete dijete uspavat, lec u kosaru, nosit iz stana i nataknut na kolica - nema saaaanse da bi to uspjela, svaka cast!
Ja sam isto na drugom katu bez lifta. Konstrukciju drzim u autu, kosaru u stanu. Malog obucem i nosim njega u jednoj ruci, a kosaru u drugoj jer mi je inace pretesko. Drzala bi i kosaru u autu al mi je usla neka vlaga u auto pa se bojim da ne prede na kosaru, zato je samo zeljezo dolje. Ako imam srece on zaspi i onda idem pit kavu (Hedge i meni je to cilj dana! 😂), ako ne zaspi nista od svega, on ce urlat dok ga ne dignem i nosim pa odemo doma. I tak. A kad se sjetim prvih setnji...jao taj je samo spavao, a ja glupaca letila kuci nakon pola sata kao da ne budemo predugo vani, mala je beba, ovo, ono 🤦🏼♀️
Suncokretice, jos jedan savjet koji meni pali! Dakle, beba sisa i zaspi, ides je spustat u kinderbet, prije spustanja, cim je odvojis od sise, stavi dudu i onda spusti u krevetic - da samo nastavi sisati. I probaj je umotati u deku da nema razlike u temperaturi. I upali fen. 😁👍🏻
Mamasita zar imaju dvojica tamo? Nama su, kad smo zvali, rekli samo za tog jednog koji ide u penziju i uvalili nas kod Zupic 🙄
Sta si cula o njoj? 😱
HAHAHAAAA pogledajte ovo
https://youtu.be/MX-MYlZxw6s
😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂
Frendica mi je donijela stvari iz Ikeeeeee 😍😍😍😍0😍 hranilica na akciji 10€, kupila mi i jastuk u obliki oblacica (10€) i 3,5€ pack od 3 komada dubokih tanjurica i 3,5€ plitniiiiihhh 😍😍😍😍😍😎😎😎😎
Idem citatiiii 😊😊😊
Frendica mi je donijela stvari iz Ikeeeeee 😍😍😍😍0😍 hranilica na akciji 10€, kupila mi i jastuk u obliki oblacica (10€) i 3,5€ pack od 3 komada dubokih tanjurica i 3,5€ plitniiiiihhh 😍😍😍😍😍😎😎😎😎
Idem citatiiii 😊😊😊
Kakva je to hranilica? Za 10€? To je ona plasticna za dijete koje sjedi?
Marijana, da da... bila je 100kn... al na akciji... s obzirom da ne jedemo svakodnevno kod svekica i mojih, nema potrebe kupovati one druge, kakvu imam i dolje 😊
Sortiraj odgovore
Najstariji