Jesenske bebe/mame 2017.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • Barbi13
    01. Veljača 2018. 12:58
    Mame,za 250 kn mi se nudi,sta mislite?
    Mame,za 250 kn mi se nudi,sta mislite?

URL = https: //lilypie.com]
    Leptirica.com

Kiki156
    01. Veljača 2018. 13:04

Ja stavila rucak, grasak varivo, a mali spava. Mi smo bili jutros vani, suncano je bilo ali naravno dramaticno! Poceo je plakat vec doma, pa ga obucem za van - urla, odustajem od izlaska i skidam ga - urla, odustajem od odustajanja i ponovno ga oblacim i krecemo van - urla, u kolicima urla, nosim ga i spustam naizmjenicno, palim fen, konacno zaspi, popijem brzinsku kavu, budi se nakon pola sata i jurimo doma. E psihijatrija! 😂 Al necu popustit jer moramo ici van! BLAGO vama kojima se djeca vole voziti i spavaju cijelo vrijeme, ja se ne bi micala iz vana. 

Barkleys
    01. Veljača 2018. 13:21

Ona se na trbuhu samo diže glavom u zrak i ne spušta. Mogu probati popodne ali sumnjam da će uspjeti jer spava samo na leđima.
    Srnac ista priča i kod nas. A kad mi je cijelu noć prije vrištala od grčeva i umora, naravno da ju nisam htjela probuditi spuštanjem sa sebe. Čim promjeni položaj odmah se budi. Ako ne odmah onda za 10- 20 min. S time da ju bude grčevi i na meni ili dok šećemo u klokanici tak da mi je spuštanje u krevet nužno zlo. Znam da moramo to promijeniti i trudim se al opet dobijem pospano dijete…

Znam da sam i ja dosadna s dekicom, ali nemogu si pomoći od oduševljenja. 🤣🤣🤣🤣 I sad se zna probuditi, ali rjeđe. I ja sam postepeno izbacila hodanje, sad se samo ljuljuškam lijevo-desno. Kad vidim da "pada" sjednem i nastavim lijevo-desno, pa se naslonima, pa uzmem kraj dekice i pokrijem je, po dužini, pa ju polako polako spuštam. Ako vidim da se meškolji, ljuljuškam, i onda ju polegnem i drugim krajem ju pokrijem. Izgleda kao da je u onom jastuku za nošenje, tortilji onoj. Izgleda da ju je mučila drukčija podloga, promjena temperature ili šta ja znam. Ali nama pali un99 posto slučajeva. Kuc kuc o drvo da se ne ureknem! 🤣🤣🤣🤣🤣

• sretna
    01. Veljača 2018. 13:35

Barbi koga god znam da ima taj viper jako su zadovoljni, a cijena je super! Jedino.ne znam do kolko je kg i koliko tvoja P ima kg

• Barbi13
    01. Veljača 2018. 13:36

sretna

Barbi koga god znam da ima taj viper jako su zadovoljni, a cijena je super! Jedino.ne znam do kolko je kg i koliko tvoja P ima kg

Do 9 kg a P je 19.1 imala 5,500

URL = https: //lilypie.com]
    Leptirica.com

dzenny
    01. Veljača 2018. 13:38

Sretna,ako ne kuhas voce,kako izgnjecis recimo ono sto je tvrdje?? Recimo,kako od sljive napravis kasicu?? Obavezno ljuskicu gulis?? Hmm ja cu pocetak morati paziti sa uzmanim zbog mlijeka.. morat cu uzmati samo one sto se vodom pripravljaju.. nama.je nasanpedica rekla da bi trebalo krenuti od 4-4,5 mjeseca sa kasicama.. aa kad budemo isli njoj A ce skoro biti i 5 mjeseci.. tak da mislim da cemo vec 15.og dobiti zeleno svjetlo.. kakav maslac stavljate u kasice??

Kiki156
    01. Veljača 2018. 13:39

Sanjchi, sreta 3! ❤️
    Barbi, meni se cini dobra ponuda! 👍🏻
    Suncokretice, jesi probala upalit fen? Ne pravi, nego na yt imas hrpu snimaka white noise za uspavljivanje bebe. Ja imam taj zvuk i na vrtuljku pa znam upaliti ako se meskolji. 
    Mi idemo spavati ovako; zanracim spavacu sobu, sisa, zaspi na meni, nosim ga do kinderbeta, spustam ga polako i skroz se savijem s njim da je sto duze uz mene, da nema "slobodnog pada", ako se krene budit dam mu dudu i onog medu tjesilicu i upalim taj "fen" na vrtuljku. 
    Jedina je mana fena sto se gasi nakon pol sata pa ga to probudi, kao sad 😂
    Mamasita, jel fo DZ baruna filipovica? I mi smo tamo, kod dr Zupic! A vi? Ps. Mislim da ti je ok poza u nosiljci, jesu mu nogice u M?

dzenny
    01. Veljača 2018. 13:41

Barbs,super za stvari iz IKE-e 😊
    Mamsita.. cini mi se da je polozaj uredu.. ali nemam iskustva toliko sa tim.. ima ovdje puno iskusnijih mamica..😊

dzenny
    01. Veljača 2018. 13:44

Ja nemam problema sa A oko uspavljivanja.. znaci,sad se najcesce sama uspava uz crtic ili eto tek tako joj se zadrijema dok lezi i zaspe,aliii obavezno palac mora biti u ustima.. 🙄 nevece zaspe uvijek kad je hranim za spavanje.. samo je stavim u krevet njen ii od onda mora biti potpuna tisina.. jer ako se bilo sta cuje probudi se,za razliku recimo po danu kad spava niiista joj ne smeta.. 

• Dena1009
    01. Veljača 2018. 13:51
    Ja sam kupila casice za kasice, cini mi se da bi mogle biti dobre i za mlijeko, 300ml sa poklopcem, idu do 100° i mogu se zamrzavati. 6kom 5€, DM.
    Ja sam kupila casice za kasice, cini mi se da bi mogle biti dobre i za mlijeko, 300ml sa poklopcem, idu do 100° i mogu se zamrzavati. 6kom 5€, DM.

url=https://lilypie.com]

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.