Jesenske bebe/mame 2017.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    I_me
    31. Siječanj 2018. 17:48

Ema se rodila sa 2960g
    1mj-860g
    2mj-1400g
    3 i 4mj-2100g 
    I narasla je 12 cm.
    Ja se izdajam manje vise poslije svakog podoja
    10-20ml. Tokom dana skupim nekih 100ml, zapakiram u vrecice sto sam kupila u mulleru i u zamrzivac.
    Nekad odjednom izdojim 100-120ml, al to ujutro kad su pune, jer rijedje sisa po noci. 
    To cuvam ako negdje idem i za kasnije u kasice.
    Slapa preko dana spava 1h u setnji i moooozda jos al rijetko popodne nekih 10-15 min.
    Rekla sam to pedici jer mi je cudno da tako mala beba malo spava preko dana al mi je rekla da je to ok jer preko noci puno spava. Od 21h do 09 sa 2 budjenja.
    Samo nesto zeza zadnja 2-3 dana al mislim da je na putu da se vrati nazad u svoju rutinu.

• Romi
    31. Siječanj 2018. 18:27

barbs

mamisita27

Belle, imamo 2 dnevna po 1 h sigurno kad je na ad a kad nije je sou program. E ove vrecuce aventove su sou. U bocici mi ispadne 20 ml a kad izlijem u vrecicu kod br 60 je pa svasta. Ko tu koga.

Te vrece su za k* da mi oprostisssss….. Jbt… ja npr izdojim 70ml… stavin u vrecicu… izvadim iz freezera o u bocu i ima 60ml… kraaaaadeeee

Kradeeee mlijeko bas si me nasmijala...ali istina je,i ja sam to primjetila

I_me
    31. Siječanj 2018. 19:01

mamisita27

I_me

Ema se rodila sa 2960g
    1mj-860g
    2mj-1400g
    3 i 4mj-2100g
    I narasla je 12 cm.
    Ja se izdajam manje vise poslije svakog podoja
    10-20ml. Tokom dana skupim nekih 100ml, zapakiram u vrecice sto sam kupila u mulleru i u zamrzivac.
    Nekad odjednom izdojim 100-120ml, al to ujutro kad su pune, jer rijedje sisa po noci.
    To cuvam ako negdje idem i za kasnije u kasice.
    Slapa preko dana spava 1h u setnji i moooozda jos al rijetko popodne nekih 10-15 min.
    Rekla sam to pedici jer mi je cudno da tako mala beba malo spava preko dana al mi je rekla da je to ok jer preko noci puno spava. Od 21h do 09 sa 2 budjenja.
    Samo nesto zeza zadnja 2-3 dana al mislim da je na putu da se vrati nazad u svoju rutinu.

Svaki podoj spremis u posebnu vrecicu tipa 10 ml posebno, 20 posebno? I koliko su te vrecice u mulleru? To nisu one za zamrzavanje vec ba za led? sta se gore kao zatvaraju ko zip?

Evo ovako
    U 10 ujutro izdojim cca 20 ml,stavim u frizider, oko 12 izdojim cca 15ml,stavim u frizider,u 17h izdojim jos 20 i to stavim u frizider.. i eto za cijeli dan sam skupila cca 60ml.. kad to iz frizidera sve dodje na istu temperaturu,pomijesam i stavim u tu vrecicu i u zamrzivac.. kasnije ti slikam tu vrecicu. Sad mi mala na sisi

I_me
    31. Siječanj 2018. 19:27

evo to su ti te vrecice u koje ja stavljam. Stane max 180 ml

barbs
    31. Siječanj 2018. 20:14

Znaci moguce je skupljat cijeli dan i pomjesaaaaaat??? NISAM ZNALAAA

barbs
    31. Siječanj 2018. 20:15

I_me

Imamo iste...
    u cemu pomjesas mlijeko? Kada otprilike? nisam znala da se smije...

barbs
    31. Siječanj 2018. 20:15

mamisita27

I me hvala ti! U cemu drzis u frizeru prije nego pomijesas i kolko dodu te vrecice?

60ak kn

• Romi
    31. Siječanj 2018. 20:19

barbs

I_me

Imamo iste…
    u cemu pomjesas mlijeko? Kada otprilike? nisam znala da se smije…

Barbs ja sam kad sam se izdojila odmah stavila u vrećicu i frižder,kad sam se drugi put u danu izdojila stavila bih u toj bočici u frižder dok se ne ohladi,tj. da bude iste temp. kao ovo šta je u frižderu i onda bih ih spojila,i tako dok ne napunim vrećicu,možeš spajati mlijeko više podoja ali mora biti iste temp.

• Romi
    31. Siječanj 2018. 20:22

barbs

Znaci moguce je skupljat cijeli dan i pomjesaaaaaat??? NISAM ZNALAAA

Mislim da piše čak na kutiji od vrećica,kako je moguće skupljati mlijeko unutar 24 sata i nakon toga ga po želji zamrznut

luce <3
    31. Siječanj 2018. 20:25

Ajme krofneeee 🍩🍩🍩😍😍😍
    Ja kad skupljam mljeko u frizideru drzim ili u onim pl.posudicama za cuvanje mlijeka ili u bocici... Kad mi dodju na istu temperaturu prebacim sve u jednu, ove opet operem i steriliziram i ponovo koristim...
    Kad vas citam sve me strah tog skoka sad u 3.misecu 😥😥😭😭

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.