Belle, iskljucivo dojim..
u prvih mj dana 1200g a 2. i 3.mj 2kg..
Sa 3380g(otpusna tezina) sa nepunih 3mj je imao 6400g...
Spavanje-po danu.kako kada... najvise ugl u setnji i nakon setnje.. bez setnje 2x po 30min.. AKO uspije...
I me, juhuhuii, krofnoioceeee
Barbs ti iskljucivo dojis jel tak? Kak ti je dobivao Diego na tezini kroz prva 3 mj?
Meni je B dobio 1.mj 1500g, a sljedeca 2 je dobio 1200g s tim da je tih 8tj bas puno povracao. Sad ima oko 6300-6400g
Barbs bas to lijepo dobiva na tezini... obicno dojena djeca dobivaju manje al ovo kod vas je super.
A kod tebe Marijana? Kakav je prirast tezine?
Barbs bas to lijepo dobiva na tezini… obicno dojena djeca dobivaju manje al ovo kod vas je super.
A kod tebe Marijana? Kakav je prirast tezine?
Mene je bilo strah da gubim mlijeko i zvala sam muzevu rodjakinju u petak da dodje s vagom i imao je 7255g... udvostrucio je p.t. Koliko T ima?
Belle, imamo 2 dnevna po 1 h sigurno kad je na ad a kad nije je sou program. E ove vrecuce aventove su sou. U bocici mi ispadne 20 ml a kad izlijem u vrecicu kod br 60 je pa svasta. Ko tu koga.
Te vrece su za k* da mi oprostisssss..... Jbt... ja npr izdojim 70ml... stavin u vrecicu... izvadim iz freezera o u bocu i ima 60ml... kraaaaadeeee
Belle, imamo 2 dnevna po 1 h sigurno kad je na ad a kad nije je sou program. E ove vrecuce aventove su sou. U bocici mi ispadne 20 ml a kad izlijem u vrecicu kod br 60 je pa svasta. Ko tu koga.
Te vrece su za k* da mi oprostisssss….. Jbt… ja npr izdojim 70ml… stavin u vrecicu… izvadim iz freezera o u bocu i ima 60ml… kraaaaadeeee
😂😂😂😂 Vrećice kradu mlijekoooo! 🤣🤣🤣🤣🤣
Malo vam upadam. Citam kako imate muke sa hranjenjem i spavanjem. Moj hvala bogu moze se reci dobro spava,a jede svaka 4h nekad i duze zna biti da nejede,ali to ako spava. Ponekad mu znam preko noci na spavajuc dati da jede bas ako nije dugo jeo,a ja budna pa da onda mogu s mirom zaspati da me nebudi onda bar jos neko vrijeme 😁 mi smo na AD pa je onda nekako i lakse,nego da stalno visi na cici.
Nesmijem puno hvaliti da neureknem 🤣
Sortiraj odgovore
Najstariji