Jesenske bebe/mame 2017.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    I_me
    31. Siječanj 2018. 16:25

ne izgledaju kao krofne, al krofne su. I jako fine 😆😊

Maja 3
    31. Siječanj 2018. 16:33

I_me

Ma vidi se da su krofne! 
    I vjerujem ti da su odlicne!
    A drugi puta ce jos bolje ispasti!

Belle84
    31. Siječanj 2018. 16:36

Hej curke, evo moj Luka spava pa imam vremena malo na internet. Spavao je danas u setnji od 12-14h i sad zaspao prije pol sata...
    Kolko vi imate dnevnih spavanaca? Mi imamo dva po dva sata, nekad budu i tri al su onda kraca... 
    po noci mi se i dalje budi al ne zbog gladi nego samo trazi cicu i kad mu dam, pocica 5-6 puta i zaspe, ocito trazi utjehu... budi mi se i dalje svaka 2-3h....
    Mi smo uveli Novalac jedan obrok navecer jer mi se skroz smanjila kolicina mlijeka od kad sam dobila mengu...

barbs
    31. Siječanj 2018. 16:37

Slazem se s Marijanom, Kiki... skok je u pitanju...
    A moj dns zaj* sa spavaaaaanjeeeeemmmmm  pola h u kolicima doma.... u setnji mi je UZ FEN zaspao inace je dramio ful...

barbs
    31. Siječanj 2018. 16:38

I_me

NJJAAAAMMMMIII

Belle84
    31. Siječanj 2018. 16:39

Mamisita prvi mjesec su mali i dovoljna im je manja kolicina mlijeka da dobiju na tezini, sad je usao u 4.mjesec (isto kao moj) i potrebna je puno veca kolicina da ga zasiti. Moj je dobio isto prvi mjesec 1200grama, a sad puno manje. Sad cemo vidjeti kako ce biti s Novalacom.... 

Marijana12345
    31. Siječanj 2018. 16:40

Belle84

Hej curke, evo moj Luka spava pa imam vremena malo na internet. Spavao je danas u setnji od 12-14h i sad zaspao prije pol sata…
    Kolko vi imate dnevnih spavanaca? Mi imamo dva po dva sata, nekad budu i tri al su onda kraca…
    po noci mi se i dalje budi al ne zbog gladi nego samo trazi cicu i kad mu dam, pocica 5-6 puta i zaspe, ocito trazi utjehu… budi mi se i dalje svaka 2-3h….
    Mi smo uveli Novalac jedan obrok navecer jer mi se skroz smanjila kolicina mlijeka od kad sam dobila mengu…

Haaa? 2x po 2h?? Moj se po noci budi svaka 2h ko da ima tempomat na guzici. I spava max 3x po 30min, ali najcesce samo 2x plus pol sata u setnji (taman bili u setnji sat i pol on uvijek spava po pola sata)

Belle84
    31. Siječanj 2018. 16:41

Barbs ti iskljucivo dojis jel tak? Kak ti je dobivao Diego na tezini kroz prva 3 mj?

Belle84
    31. Siječanj 2018. 16:43

Marijana da, po danu super spava, jedna tura spavanja ujutro i jedna popodne. Navecer ide spavat oko 20h ili 21h... mi smo prosli tjedan imali skok s 3mj (zato se nisam tu javljala 😂) vristao je od 0-24h... 

• Romi
    31. Siječanj 2018. 16:44

I_me

I me vjerujem da su fine,meni nije bitno kako izgledaju,bitno da du finesteta da nisi blize,sad bi se sama pozvala na jednu

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.