Mamasita potpuno te razumijem, ne znam što da ti kažem, možda se želi sam utješiti sisom, možda je umoran, možda mu na bočicu lakše ide, a za sisu mora vući pa se unervozi, možda je skok... Tako i ja svaki put kad su drame, ludim ja, ludi Lena. 😥
Cure ne znam sta je i kako js, meni na pocetku bude vodenasto a kasnije budu i oni masni komadici. al kako je moguce da uvijek kad mu dajem svoje mlijeko je takav (znaci cijeli 1.mj zivota) a cim mu dam AD je super? Mislim necu odustat sad pogotivo jer sam ulozila u tu izdajalicu al kako je moguce. Da je skok trazio bi i ad vise. A kad je na ad normalno posiss. Ok nekad trazi 2 x u sat a nekad se 3-4 sata igra i odsoava al normalna je beba. Pojede pa je neko vrijeme miran…Sad sam ga bas pustila malo da vidim al on urla od placa. Bas je gladan.
A joj mamisita i mi smo od jutra na sisi,skoro mi snicle izgorile a blitvu jos nisam procjedila jer je dama na sisi😥😥😥
URL = https: //lilypie.com]
Leptirica.com
Moj rucak je gotov…
Dobar tek😘😘dobre su ove kobase😊😊😊
Leptirica.com
Maslacak,Luka je preljep i ovako musav😘vidi se da je s gustom pojeo😊😊😊😊
Leptirica.com
Mamasita - Moja dama je prvih mjesec dana sisala 5-10 min, svakih pola sata, Max 45 min. Noći su nam u početku bile horor. A još je i malo dobivala na kilaži. Zato sam se još tada počela izdajati. Par dana sam se izdajala i davala na bočicu i zbrajala jel dovoljno pojela. Tada sam skužila da ona jede po 30-40 ml i neće više dok opet za pol h ne ogladni. Ja kad čujem i pročitam da novorođenčad jedu svaka 2-3 sata dobijem sijede. Uvela sam sisu + AD za navečer, jer joj je valjda bilo lakše iz boce pa bi duže jela. Mislim da mi je to bila najpametnija odluka ikad. Bar bi nakon njega odspavala 3 sata u komadu. Sad je već drukčije, sad mi je razmak između dojenja po sat, sat i pol. A navečer i dalje dajem AD, spava 4 sata, dojenje 2 sata, pa opet dojenje 2 sata, pa opet dojenje 1 sat, pa dojenje ili buđenje ili još pol h, 45 min sna. A i sad ju puno brže uspavam natrag jer prije je ponekad trebalo i sat vremena nošenja. Ugl, ide na bolje 🤣
Taman kako sam vam poslala por, mali se probudio. Danas ga uspavljujem od 11 😒 Zaspao je pola sata ujutro, pa kao isao spavati oko 11, zaspao na 20 min i od tad je na sisi i uspavljuje se.
Sto se sise tice, ja ni ne brojim vise. Uglavnom preko dana sisa jako cesto, i to sigurno nije glad stalno. Nocu ne sisa cesto, pa zato pretpostavljam da ni po danu nije toliko gladan. Po danu valjda jede svakih sat, sat i pol, a nocu zna proci i po 7 sati da nista ne jede. Isto tako, ako nekud idemo ili ako nam netko dode zna proci 2,3 sata da ne jede.
Jao opet se probudio! Ja ne znam sta je to danas! 😩😩😩😩😩
Ja cu poludit popio je i ovo sto sam izdojila i 15 x od jutros je na sisi i place bez prestanka, ponavlja se isto od 1.mj kad je bio samo na sisi. Kad bi mu dala ad barem bi odspavao i imao je neki red a ovo je psihijatrija opet.
To ti je skok! Moj je s 3mj bio svaki sat na cici
Mamasita ok mozda je i gladan, ali to je zato je je navikao na vece kolicine AD. pa sad navlaci mlijeko. Ako mu vec dajes AD onda si fakat sama moras izdajalicom navuci mlijeko da mu kasnije bude dosta... svaki put do kraja i malo u prazno. Ali nemoj predugo da si ne sj*** bradavice
Sortiraj odgovore
Najstariji