Jesenske bebe/mame 2017.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • Barbi13
    01. Veljača 2018. 08:49

Hedgehog

Barbi13

Evo sad je zaspala😥😥😥😥e sad sam se pogledala u ogledalo ko ocerupana kokos izgledam😢😢ja nemam nis za izdojit kad sam ko hodajuca sisa po stanu a moja Petra ko beba snajper samo me prati pogledom.

Beba snajper. Tako sam se i ja jutros probudila u pola 7, a beba snajper između 2 prečke bulji i ima pogled: kaj ti mene ne čuješ, ajde, diži me, daj sisu, zabavljaju me… ajde ajde…

😂😂😂😂😂

URL = https: //lilypie.com]
    Leptirica.com

• Barbi13
    01. Veljača 2018. 08:51

barbs

Juuuutrooo
    Diego se jucer budio svaka 2,5-3h…. i nije bio gladan jer kad sam mu nudila cicu bi potegao 2-3x i umirio se… u prijevodu, seronja trazi moju blizinu jer sam mu jednom stavila ruki na.

Ljepa salica😍

Leptirica.com

barbs
    01. Veljača 2018. 08:51

Hedgehog

Inače moja L je promijenila ritam spavanja. Malo ranije zaspe, već oko 9, ali se zato budi u 7, uz busenje u ponoć, 2, pol 5, 7.(Više mi se sviđala prošla varijanta kad bi zaspala oko 11 pa smo do 9 bile u krevetu). Sad sam do 9 već luda. 🤣🤣🤣🤣

Znam kako ti je ahahhahaa
    Tako je i D mj dana isao spavati NAJKASNIJE u 8:30 al oko 6-7 on je bio ko sova... a nocna budjenja ucestalija... KOMITIIIISSSSSSSS...
    I meni se vise svidjalo kad je isao oko 9-10 i dogurao do 9 ujutro s 2 budjenja... Al evo 3 noci ajmo ispocetk... oko 9 zaspi i to s vecernjom nerv

• Barbi13
    01. Veljača 2018. 08:54

barbs

*Stavila sam mu ruku na prsima i umirio se… Znaci, samo zaj* ahahaha Al muz se serao u snu (PUN MJESEC)I ugl dogurali smo do 8:30 juhuhuuu
    Hvala curke na objasnjenju za mlijekooo 😊😊😊
    Barbi, jbt bas te muci taj skokic… HAHAHAHAHA, SNAJPEEEEER!!! Poznato!! 😂😂😂

Ovo je skok na kvadrat😂😂😂pocet cu puzat po stanu da me ne vidi bar pet minuta😂😂😂😂

Leptirica.com

barbs
    01. Veljača 2018. 08:54

Bebushka, HAHAHAHHAHHAHAHAHA
    Belle, jjjoooojjj, kooliko x taman se.umiri i zaspe i muz ga probudi hrkanjem ili ja se pomaknem i zaskripi krevet... plakat sam htjela...
    i Diego prdiiiii  Bas ono, prdiiiu

barbs
    01. Veljača 2018. 08:55

Barbi13

barbs

*Stavila sam mu ruku na prsima i umirio se… Znaci, samo zaj* ahahaha Al muz se serao u snu (PUN MJESEC)I ugl dogurali smo do 8:30 juhuhuuu
    Hvala curke na objasnjenju za mlijekooo 😊😊😊
    Barbi, jbt bas te muci taj skokic… HAHAHAHAHA, SNAJPEEEEER!!! Poznato!! 😂😂😂

Ovo je skok na kvadrat😂😂😂pocet cu puzat po stanu da me ne vidi bar pet minuta😂😂😂😂

Iznenadila.bi se al ja namjerno znam sjediti iza njega i on bude dobar... gleda tv... igra se... cim prodjem blizu eeeeeto drame, vicee, zeli se nosat...
    a jucer su svi dobili zabranu da ga dizu na prvo kmeketanje jer meni prave probl

barbs
    01. Veljača 2018. 08:57

Barbi13

barbs

Juuuutrooo
    Diego se jucer budio svaka 2,5-3h…. i nije bio gladan jer kad sam mu nudila cicu bi potegao 2-3x i umirio se… u prijevodu, seronja trazi moju blizinu jer sam mu jednom stavila ruki na.

Ljepa salica😍

barbs
    01. Veljača 2018. 08:58

Bebushka, kad se sjetim frendice i twinsa... jedva je cekala 1. da prestanu nosit pelene 2. da prestanu jesti AD .. bankrooooottttttttt... a jesi probala poslati hyppu ili ne znam gdje rodni list od twinsica?? Jer frendica je dobila

barbs
    01. Veljača 2018. 08:59

barbs

Bebushka, kad se sjetim frendice i twinsa… jedva je cekala 1. da prestanu nosit pelene 2. da prestanu jesti AD .. bankrooooottttttttt… a jesi probala poslati hyppu ili ne znam gdje rodni list od twinsica?? Jer frendica je dobila

dobila je ugl AD... ne znam koliko kutija... ne znam da li bebimil ili ne znam gdjeeee...

Kiki156
    01. Veljača 2018. 09:01

Dobro jutro! ☕️
    Znaci, umirem! 😂 Beba snajper, pjesmica, ajde dizi me, radi nesto! 😂😂😂😂 SVE poznato! Tako i moj zna buljit u mene, cak i kad muz dode doma s posla pa ga nosi on i dalje mene prati pogledom 👀👀👀👀 
    Uglavnom, bas ste me oraspolozile 😄
    V jucer nije nista spavao, i naravno zaspao je u 18:30, al sam ga probudila jer u 19:30 ide spavati i sve bi poremetio (uzasna sam i sebicna, znam!). Zaspao je u 20, jeo u 00:30 i u 5:30, digli se u 7 - dobra noc! 🙌🏻
    Sad je sisao al nije zaspao, nadam se da ce danas vise spavati popodne i da ce htjeti u setnju jer je lijepo i suncano 🌞
    Ja se ne izdajam vise i nemam zalihu. Isto kao i kod Barb, non stop sisa ionako, pa mi se ne da da me jos izdajalica izmice u to malo vremena kad ne sisa. Zao mi je jedino zbog kasica .

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.