Jesenske bebe/mame 2017.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    barbs
    31. Siječanj 2018. 20:25

Ahaaaa... bas cu pogledat... hvala na info 😁😁😁😁

barbs
    31. Siječanj 2018. 20:27

Glupo pitanje 😂😂😂 kako znati da je iste temp??? 😂😂😂 Da sam go prije znala... uuffff... bilo bi toga 😂😂😂

I_me
    31. Siječanj 2018. 20:45

mamisita27

I me hvala ti! U cemu drzis u frizeru prije nego pomijesas i kolko dodu te vrecice?

Stavim u staklenu casu. Imam neke male od dec i pol.
    Sluze samo za to. 😂😂 onda imam u frizideru 3-4 case sa cca 20ml mlijeka i onda navecer kad se to sve ohladi smjesam sve i u vrecicu i u zamrzivac.

• Srnac
    31. Siječanj 2018. 20:47

Ja isto ovako kao Luce skupljam kroz dan u casice i na kraju kad se sve ohlade na istu temp pomijesam u jednu casicu i ili mu dam ili zamrznem. 
    Ja sam dugo skupljala kad cica na jednoj cici ono sto kaplje iz druge cice jer mi je bas puno kapalo..znala sam 100ml kroz dan tako skupit 😀
    Nakon sto se skroz uskladila pon i potr vise ne kaplje..tu i tamo malo kad su bas pune cice.
    Vise se ne izdajam i ne skupljam..jedva sam cekala da se rijesim izdajalice i casica i sesirica ali bas ste me dale misliti za te temeljce za kasice.

Moj T se rodio sa 4kg
    1mj 750g (imali mastitis i problematiku sa dojenjem a i dobio je 7cm..otisao u duzinu)
    2mj 1kg
    3mj 1100
    4mj 1200
    Jucer na pregledu je imao 8080g i 68.5cm sa 52 se rodio.

Preko dana spava u setnji, cesto i cijelu setnju ali 1h sigurno i jos 2x kroz dan kako kad nekad 15min nekad 1h ali sve sto je iznad 15 min je obavezno ako spava na nama.

• Srnac
    31. Siječanj 2018. 20:50

Ufff i mi taj skok sa 3mj jedva prezivjeli..suosjecam!

barbs
    31. Siječanj 2018. 21:04

Mamisita, i ja postavljam glupa pitanja bez brige ahahaha
    Hvala, curke, na objasnjenju... stvarno ce mi to super doci... ja Sam cekala da budu punije da izdojim kad ono, mic po mic mogu skupljaaaaattt 😍😍😍😍

Barkleys
    31. Siječanj 2018. 21:18

Ja sam isto tako ko I_me samo u bočice. Imam 2 bočice, jednu na izdajalici, a drugu u frižideru. Pa bi se tijekom dana svakih par sati izdajala. Izdojim se, skinem bočicu, stavim u frižider, nakon par sati prelijem u onu koja je već u frižideru. Ja nisam nikad zamrzavala, pa ne znam dalje, jer bi uvijek zalihu potrošila. A mlijeko iz frižidera bi stavila samo bočicu na radijator malo da se ugrije.

Barkleys
    31. Siječanj 2018. 21:20

Super su vam napredovale bebe, pogotovo samo dojene. 😍😍😍

Maja 3
    31. Siječanj 2018. 21:56

Di nam je nestala Violeta?

• Romi
    31. Siječanj 2018. 22:18

mamisita27

I me te casuce poklopis necime? udavim te pitanjima😁
    barbs, to su cari majcinstva😂
    Srnac, blago tebi, meni dns slabo kaplje😢😢

Poklopi s necim,ili meni je jednostavnije bilo drzat u ovoj bocici u koju sam se izdojila,ona ima svoj poklopac i cim se ohladi,pretresem u vrecicu ili posudicu u koju ces zamrzavat...bitno samo da je hladno,da ne mjesas mlijeko koje si tek izdojila sa onim koje je vec vani ili u frizderu,.Mamisita ne brini nema glupih pitanja,samo vi cure pitajte,doktorirala sam na izdajanju al moram priznat da mi je puno pomogla patronazna oko toga,u biti ona mi je i rekla da ga zamrzavam,da imam poslije za kasice

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.