Jesenske bebe/mame 2017.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Belle84
    01. Veljača 2018. 07:28

Bebushka 😂😂😂☝️☝️☝️ hahahah svaka cast, bas si me nasmijala... mene Luka izludio ovu noc, zaspao u 22.30h tek, cicanje u 1h i u pol 4 i onda kao sova, bulji i nece zaspat, i onda tek u pol 5 se SAM uspavao, namjerno ga nisam htjela uzimat u ruke da se ne navikne. Muz hrce i probudi Luku svakim hrkom, poludit!

• Barbi13
    01. Veljača 2018. 07:34

Pjesmica je zakon😂😂😂😂😂Belle i kod tebe veselo😓😓😓

URL = https: //lilypie.com]
    Leptirica.com

luce <3
    01. Veljača 2018. 07:35

Bebuska balada je ekstra 😂

Belle84
    01. Veljača 2018. 07:38

Mamisita ja da, mi imamo grcice jos uvijek. Ne klasicne kolike (to nismo ni imali) nego napinjanje i vjetrove koji ga bude po noci cesto. Ne znam kad ce to vise proci.

Barkleys
    01. Veljača 2018. 08:01

Belle84

Mamisita ja da, mi imamo grcice jos uvijek. Ne klasicne kolike (to nismo ni imali) nego napinjanje i vjetrove koji ga bude po noci cesto. Ne znam kad ce to vise proci.

Joj suosjećam. To mi je najgore. Nahranim ju i zaspe, preseli u njen krevet i za 15 min se probudi i krene stenjati, napinjati, prditi...Naravno da se skroz razbudi, naravno da se skroz unervozi, onda često od naprezanja i bljucne/povrati... Jesi probala nešto protiv tih vjetrova? Kužim da se naguta zraka, ali baš uvijek? I mi koristimo još biogaju. 

Barkleys
    01. Veljača 2018. 08:08

Bebushka

I dok jos jednom uzalud se trudi
    Aparat polako izdiše
    A mlika nema
    I nema
    I nema
    I nema ga više

I lije na ormariću električna lampa
    Svjetlost pretežno žutu
    Na umornu majku ktlraj izdajalice stare
    I dvije, tri boce u kutu

Hahahha. Ova klokanica je genijalna. Svako jutro te dočekao pjesmica. 4 dana jedno pakovanje? Uh, uh... Gadno baš. Držim fige da ti nije mlijeko skroz nestalo.

Barkleys
    01. Veljača 2018. 08:13

Barbi13

Evo sad je zaspala😥😥😥😥e sad sam se pogledala u ogledalo ko ocerupana kokos izgledam😢😢ja nemam nis za izdojit kad sam ko hodajuca sisa po stanu a moja Petra ko beba snajper samo me prati pogledom.

Beba snajper. Tako sam se i ja jutros probudila u pola 7, a beba snajper između 2 prečke bulji i ima pogled: kaj ti mene ne čuješ, ajde, diži me, daj sisu, zabavljaju me... ajde ajde...

Barkleys
    01. Veljača 2018. 08:17

Inače moja L je promijenila ritam spavanja. Malo ranije zaspe, već oko 9, ali se zato budi u 7, uz busenje u ponoć, 2, pol 5, 7.(Više mi se sviđala prošla varijanta kad bi zaspala oko 11 pa smo do 9 bile u krevetu). Sad sam do 9 već luda. 🤣🤣🤣🤣

barbs
    01. Veljača 2018. 08:47

Juuuutrooo 

Pije se kavicaaaa
    Pije se kavicaaaa

Diego se jucer budio svaka 2,5-3h.... i nije bio gladan jer kad sam mu nudila cicu bi potegao 2-3x i umirio se... u prijevodu, seronja trazi moju blizinu jer sam mu jednom stavila ruki na.

barbs
    01. Veljača 2018. 08:49

*Stavila sam mu ruku na prsima i umirio se... Znaci, samo zaj* ahahaha Al muz se serao u snu (PUN MJESEC) I ugl dogurali smo do 8:30 juhuhuuu
    Hvala curke na objasnjenju za mlijekooo 😊😊😊
    Barbi, jbt bas te muci taj skokic... HAHAHAHAHA, SNAJPEEEEER!!! Poznato!! 😂😂😂

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.