Bebushka 😂😂😂☝️☝️☝️ hahahah svaka cast, bas si me nasmijala... mene Luka izludio ovu noc, zaspao u 22.30h tek, cicanje u 1h i u pol 4 i onda kao sova, bulji i nece zaspat, i onda tek u pol 5 se SAM uspavao, namjerno ga nisam htjela uzimat u ruke da se ne navikne. Muz hrce i probudi Luku svakim hrkom, poludit!
Pjesmica je zakon😂😂😂😂😂Belle i kod tebe veselo😓😓😓
URL = https: //lilypie.com]
Leptirica.com
Mamisita ja da, mi imamo grcice jos uvijek. Ne klasicne kolike (to nismo ni imali) nego napinjanje i vjetrove koji ga bude po noci cesto. Ne znam kad ce to vise proci.
Mamisita ja da, mi imamo grcice jos uvijek. Ne klasicne kolike (to nismo ni imali) nego napinjanje i vjetrove koji ga bude po noci cesto. Ne znam kad ce to vise proci.
Joj suosjećam. To mi je najgore. Nahranim ju i zaspe, preseli u njen krevet i za 15 min se probudi i krene stenjati, napinjati, prditi...Naravno da se skroz razbudi, naravno da se skroz unervozi, onda često od naprezanja i bljucne/povrati... Jesi probala nešto protiv tih vjetrova? Kužim da se naguta zraka, ali baš uvijek? I mi koristimo još biogaju.
I dok jos jednom uzalud se trudi
Aparat polako izdiše
A mlika nema
I nema
I nema
I nema ga više
I lije na ormariću električna lampa
Svjetlost pretežno žutu
Na umornu majku ktlraj izdajalice stare
I dvije, tri boce u kutu
Hahahha. Ova klokanica je genijalna. Svako jutro te dočekao pjesmica. 4 dana jedno pakovanje? Uh, uh... Gadno baš. Držim fige da ti nije mlijeko skroz nestalo.
Evo sad je zaspala😥😥😥😥e sad sam se pogledala u ogledalo ko ocerupana kokos izgledam😢😢ja nemam nis za izdojit kad sam ko hodajuca sisa po stanu a moja Petra ko beba snajper samo me prati pogledom.
Beba snajper. Tako sam se i ja jutros probudila u pola 7, a beba snajper između 2 prečke bulji i ima pogled: kaj ti mene ne čuješ, ajde, diži me, daj sisu, zabavljaju me... ajde ajde...
Inače moja L je promijenila ritam spavanja. Malo ranije zaspe, već oko 9, ali se zato budi u 7, uz busenje u ponoć, 2, pol 5, 7.(Više mi se sviđala prošla varijanta kad bi zaspala oko 11 pa smo do 9 bile u krevetu). Sad sam do 9 već luda. 🤣🤣🤣🤣
Juuuutrooo
Diego se jucer budio svaka 2,5-3h.... i nije bio gladan jer kad sam mu nudila cicu bi potegao 2-3x i umirio se... u prijevodu, seronja trazi moju blizinu jer sam mu jednom stavila ruki na.
*Stavila sam mu ruku na prsima i umirio se... Znaci, samo zaj* ahahaha Al muz se serao u snu (PUN MJESEC) I ugl dogurali smo do 8:30 juhuhuuu
Hvala curke na objasnjenju za mlijekooo 😊😊😊
Barbi, jbt bas te muci taj skokic... HAHAHAHAHA, SNAJPEEEEER!!! Poznato!! 😂😂😂
Sortiraj odgovore
Najstariji