Romi dkroz logicno al mi mozak ne radi. Izgledam ko da sam prezivjela tornado. Ne znam jesam li dns zube oprala. Znam samo da sam rucsk uspjela pojest😣i to je to.
Prosli smo s 3 flasice dns.
NAPOKON je zaspao mis mali😄I kad me izludi, toliko ga voooliiim😍
I dobro putanje za nas mame kojima je mozak umiran: iste temp znaci kad zadnja bocica se ohladi otprilike isto ko i ova prethodna, da su obje jelte hladne? Boze, ne vjerujem da ovo pisem svisnut cu. Dode mi da drmnem jedan jeger al necu jer se idem izdojit…
Samo ti drmni,nece nista bit K. ,moze samo bolje spavat
Evo sad je zaspala😥😥😥😥e sad sam se pogledala u ogledalo ko ocerupana kokos izgledam😢😢ja nemam nis za izdojit kad sam ko hodajuca sisa po stanu a moja Petra ko beba snajper samo me prati pogledom.
URL = https: //lilypie.com]
Leptirica.com
Evo sad je zaspala😥😥😥😥e sad sam se pogledala u ogledalo ko ocerupana kokos izgledam😢😢ja nemam nis za izdojit kad sam ko hodajuca sisa po stanu a moja Petra ko beba snajper samo me prati pogledom.
Pa jel ti se dojke uspiju napunit?
Romi, hvala ti!😚
Mamisita meni jastucici nista ne pomazu stavim i tetru i opet budem mokra.
Leptirica.com
Jutro curke!
Mamasita,Barbi,nadam se da su vas djecica pustila da odmorite!
Muz se spremao na posao..i probudio me..nebi taj bio tih..sve me cudi kako ta djeca mogu spavat. Ugl,ne mogu vise zaspat natrag..a malo mi prerano za kavu.
Ja sam od 5:40 vec dva puta presvukla posranu pelenu od jedne bebe i sad izdajam drugu sisu...nikad nisam uspila nista pphranit jer bi sve potamanile u roku 24h
Inace moje odbijaju na sisu, vise ni cut, ko da ne znaju cemu sluzi a kad im nudim ko da im radim ne znam sta, prije bi se udavile nego potegle...dodje mi da nazovem rode imaju li kakav pametan savjet, jer mi je izdajanje stvarno dodijalo, morala sam produzit vrime izmedju izdajanja, nemam ni vrimena za to i mlika je sve manje... balada iz sisograda
Jutro.. 😊 nadam se,da ste se naspavale.. dobra noc je iza nas.. 👏👏 zaspala u 20:30h,probudila se u 21:30h.. bila sam s njom do 22:10h i vise nisam mogla gledat.. upalim joj crtic u kinderbetu,ja lezem pa cu je kao pratiti (mos' misliti),naravvno da sam zaspala.. probudila se u 23h,pjesmice sviraju A pajki.. 😊 uzmem mob i nastavim.. tek jutros u 3:30h se budila za jesti.. 😊 i evo sad me probudila,jer joj se nosic zacepio.. otklonili problem 😄 nahranila ju i A nastavila pajkiti a ja ne mogu.. 🙊 eto,za razliku od svih jutara,ja svog danas nisam cula kad je ustao na posao.. pojma nemam.. 😂
Balada iz cicograda
I lije na ormariću elektricna lampa
Svjetlost pretežno žutu
Na umornu majku kraj izdajalice nove
I dvije, tri boce u kutu
i uvijek isti zvuk se čuje
Kad upali mehaničku bebu
I s licem na kojem su obično brige
Ižmiče desnu pa lijevu
A jedne večeri mlika nema
A moralo bi doć
I majka cijedi,
I cijedi u magli
I već je noć
I nema ga sutra, ni prekosutra ne
I račun za AD sve veći
I nema ga mjesec i nema ga dva
Valja na dohranu prijeći
I dok jos jednom uzalud se trudi
Aparat polako izdiše
A mlika nema
I nema
I nema
I nema ga više
I lije na ormariću električna lampa
Svjetlost pretežno žutu
Na umornu majku ktlraj izdajalice stare
I dvije, tri boce u kutu
Jutro cure😘nema spavanja ni kod nas,dama je raspolozena oba dvije sise je dobila na menu i naravno da je prihvatila a ja se ponadala da ce jos malo odspavat😂😂😂i kisa vani pada nema setnje😢😢😢
Leptirica.com
Paaa prvo sam se izdajala svako tri-cetiri sata, nedavno svako sest,,sad vec lagano svako sedam-osam, nisam vise imala snage za kasnonocno izdajanje pa zato, al ni s elektricnom mi to nije pasivno izdajanje nego ih moram masieat i cijedit da mi ruke otpadaju
Sortiraj odgovore
Najstariji