Jesenske bebe/mame 2017.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Maja 3
    31. Siječanj 2018. 13:12

KRAFNOMANIJA
    🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣
    🍩🍩🍩🍩🍩🍩🍩🍩🍩🍩🍩🍩🍩

Maja 3
    31. Siječanj 2018. 13:19

mamisita27

Ja cu poludit popio je i ovo sto sam izdojila i 15 x od jutros je na sisi i place bez prestanka, ponavlja se isto od 1.mj kad je bio samo na sisi. Kad bi mu dala ad barem bi odspavao i imao je neki red a ovo je psihijatrija opet.

Ajoj..bude i to proslo..kako sretna kaze..vjerojatno je skok.

dzenny
    31. Siječanj 2018. 13:23

Mamsita,to da mlijeko ne moze bkti slabo,hmm ne znam bas.. jer mojoj jednoj poznanici malena je samo dojila,ali nije napredovala i bila je cendrava.. odnijeli su je doktoru i doktor joj je rekao da joj mlijeko nije kvalitetno,da masnoga uopste nema,sve je kao voda.. iako je imala mlijeka,morala je preci da ad.. ali ja isto kod tebe mislim da je skok u pitanju.. izdrzi jos malo,da vidis ako je skok,da dzaba nebi isla na ad.. 

Maja 3
    31. Siječanj 2018. 13:24

Prva mesna kasica!
    Drzite fige da ce se gospodinu svidjet.

Kiki156
    31. Siječanj 2018. 13:34

Bok cure! 
    V konacno spava, noc je prosla ok. Danas necemo van jer nekako tmurno. 
    Jucer smo isli 2x, prvi put sa sestricnom na rucak i drugi put nas dvoje sami. Prije svake setnje se naspavao i jeo, ali svejedno je bio cendrav. 😒 
    Blago vama kojima se vole klinci vozit u kolicima! Kod nas nije vise onako strasno od kad je opet u kosari, ali svejedno nije bas da uziva. Najbolje je kad zaspi, onda ja popijem kavu i bas mi bude gust. Ali ovo kad je budan, pa urla a ja se nateglim ko konj s kolicima - e to me bas nazivcira! 😤
    Krafneeee mljaaaac! Ja ih nisam nikad pekla, sad ni ne znam kad bi dok sam sama s njim...  Sretna tvoje izgledaju kao iz ducana, svaka cast! 😍 
    Ja sam za rucak radila rizoto s plodovima mora.  
    Maslacak mali ti je premeden! Musavac slatki 😍 Jel ti sada lakse od kad je na kasicama? Znam da tvoji inace nisu bili problematicni, ali bas me zanima je li lakse od kad mogu jesti sve? Ja jedva cekam da pocne sjediti i da moze nesto zvakat i drugo papat. Evo jucer na tom rucku npr., moram ga drzati jer nece lezati u kolicima a kad bude sjedio mislim da ce biti lakse. Ono uvalis mu koru kruha i pojedes u miru 😂
    I primjetila sam da je jako poceo gledati kako jedemo j pijemo. Sav se izokrene ako pijem vodu i drzim ga, odmah gleda sta radim 😂 Isto i kad jedem

Maja 3
    31. Siječanj 2018. 13:44

Kiki,daleko smo mi jos od korice kruha..i tog da jede sve..
    Evo pojeo je trecinu kasice i pljuje van..cim se malo zasitio..a kad je flasicu vidio...da znate koja to sreca!
    Ali da postaje lakse-da..svakim danom..i to ne samo radi prehrane..
    Sanhchi-cekaj dohranu..pa ces vidjet sto je smrad!

dzenny
    31. Siječanj 2018. 13:49

Maslacak,jeeedva cekam da i mi podjemo kasicama 😊😊 kako si napravila tu kasicu?? Jel mu bledas ili zlicom gnjecis?? 

Maja 3
    31. Siječanj 2018. 13:54

dzenny

Maslacak,jeeedva cekam da i mi podjemo kasicama 😊😊 kako si napravila tu kasicu?? Jel mu bledas ili zlicom gnjecis??

Ova je blendana jer nisam imala vremena uz malu i rucak..ujutro sam mu s vilicom usitnila.
    Piletina,mrkvuca i tikvica.

Barkleys
    31. Siječanj 2018. 14:01

sanjchi255

Znate sto meni nije jasno? Kako kad su na AD, znaci uvijek isto jedu, kako jednom kakica moze smrdit da padas s nogu, a drugi put nista??? 😕

Hahhaha, vjerojatno ovisi koliko dugo je u crijevima 😂😂😂 Ali mojoj znaju smrditi grozno, sad kaka 2-3 dnevno samo, pa mislim da je zato. Najgore m je kad pojede i pokala se a ja ju moram nositi da podrigne, taman joj je guzica blizu moga nosa. 🤣🤣🤣🤣

Barkleys
    31. Siječanj 2018. 14:06

Sad sam se vratila u šetnje, i čitam i najrađe bi se vratila van do pekare po krafnu. Sve mi sline cure. 🤣🤣🤣🍩🍩🍩🍩 Svaka vam čast na trudu i volji.

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.