Jesenske bebe/mame 2017.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Maja 3
    18. Siječanj 2018. 15:38

Lagano radimo svoj park..za sad je tobogan,ljuljacka i pjescanik..do ljeta mislim da ce bit kucica i klackalica-nadam se.

• Dena1009
    18. Siječanj 2018. 15:43

I_me

Dena1009

I me ja mislila da je na prodaju veš😉😉
    Jadna mica maca 😆 Imala sam i ja takvog bijelog, zvao se Bojan. Jel i tvoj gluh?
    Aurora ti si napisala PC, a ja sam automatski mislila da je personal computer, tek sam danas skuzila da je to kratica za premium care, malo sam si tupi-glupi 😅😅
    Maslačak zavidim van!! Tu duva i duva 😣😣

Nije. Iako smo mislili da nesto ne stima snjim. Do 6 mj starosti se nije odazivao niti nista.. i odjednom poceo mjaukat i odazivat se.
    Imala sam milijun maca al ovaj je bas karakter za sebe.
    Ne jebe nikog, voli se kupati, kad prede curi mu nos i sve mili se sljeva niz brkove.. presmijesan je

Hahaha, nasa mljacka dok jede i to jako glasno, a mlijeko prvo s capom prolijeva na plocice i onda lize sa plocica i nosi stvari u ustima ko pas. I također ne slusa nikog, tvrdoglava ko mazga. Znala sam je lupnuti novinama po guzi kad me nije slusala, a ona umjesto da se splasi, okrene se i skoci na mene. 

url=https://lilypie.com]

Barkleys
    18. Siječanj 2018. 15:48

Maslacak31

Lagano radimo svoj park..za sad je tobogan,ljuljacka i pjescanik..do ljeta mislim da ce bit kucica i klackalica-nadam se.

To vam je dvorište? Predobro. Bit će pravi park!  😍 Ja sam cijeli život u stanovima. Ima svojih prednosti i to naravno. Ali sad što više razmišljam o budućnosti i obitelji, kućica mi zvuči bolje. 

Maja 3
    18. Siječanj 2018. 15:56

Hedgehog

Maslacak31

To vam je dvorište? Predobro. Bit će pravi park! 😍 Ja sam cijeli život u stanovima. Ima svojih prednosti i to naravno. Ali sad što više razmišljam o budućnosti i obitelji, kućica mi zvuči bolje.

Dio dvorista,prostor uz kucu,malo mi je nezgodno jer nam je terasa ispred kuce,al tu je jedino popodne hlad da se moze igrat preko ljeta..a palete su postavljene tako da ne odjuri na cestu bas,jer ima tog vrta oko cijele kuce i nema ograde..
    Malo je ubrdo teren..al ja se ionako nadam selidbi..pa mi se ne kopa bas to..
    Sve ima svoje prednosti i nedostatke,i kuca i stan.

• Romi
    18. Siječanj 2018. 16:17

Maslacak31

Hedgehog

Maslacak31

To vam je dvorište? Predobro. Bit će pravi park! 😍 Ja sam cijeli život u stanovima. Ima svojih prednosti i to naravno. Ali sad što više razmišljam o budućnosti i obitelji, kućica mi zvuči bolje.

Dio dvorista,prostor uz kucu,malo mi je nezgodno jer nam je terasa ispred kuce,al tu je jedino popodne hlad da se moze igrat preko ljeta..a palete su postavljene tako da ne odjuri na cestu bas,jer ima tog vrta oko cijele kuce i nema ograde..
    Malo je ubrdo teren..al ja se ionako nadam selidbi..pa mi se ne kopa bas to..
    Sve ima svoje prednosti i nedostatke,i kuca i stan.

Slazem se sve ima nedostatke i prednosti,ja sam prije zivjela u kuci i nisam si mogla zamislit zivot u stanu,a sad zivim u stanu i ok je,jer nije uz prometnu cestu i ima zelenila okolo,al ipak mi fali dvoriste najvise,gdje bi L. mogla pustit da se igra a da nisam stalno uz nju...samo sad neznam kad bi stigla cijelu kucu pospremit kad jedva stignem po stanu  l    

• Romi
    18. Siječanj 2018. 16:22

Prije kad sam cula mame  kako pricaju da nista ne stignu napravit nije mi bilo jasno kako to,al sad ih razumijem...sad mi je bitnije otici sa L. van u setnju nego obrisat prasinu po kuci,najbitnije mi je da ona ima popeglano a za nas kad stignem,prije sam to radila kao mora bit sad i odmah,volim kad je sve tip top,al malo sam popustila,bit ce kad stignem 

barbs
    18. Siječanj 2018. 16:25

Romi

Prije kad sam cula mame kako pricaju da nista ne stignu napravit nije mi bilo jasno kako to,al sad ih razumijem…sad mi je bitnije otici sa L. van u setnju nego obrisat prasinu po kuci,najbitnije mi je da ona ima popeglano a za nas kad stignem,prije sam to radila kao mora bit sad i odmah,volim kad je sve tip top,al malo sam popustila,bit ce kad stignem

Potpisujem... Kod mene ovisi kako imam volje... Ponekad mi se jednostavno ne da raditi nešto po kući, a imam vremena... jednostavno mi se ne da 

Maslačak, wwwwaaaawwww, mi imamo ljuljačke još otkad je moj muž bio mali  I ja planiram da mu napravimo park 

Suncokretica
    18. Siječanj 2018. 16:27

Evo nas u drugoj šetnji danas. 
    Dakle sad imamo novu foru, mama hodaj i nemoj stati inače se budim i plačem 
    Ručak sam skuhala do pola i opet smo izašli van, nadam se da joj to neće biti navika jer inače neću ništa stići... 

I_me
    18. Siječanj 2018. 16:56

Dena1009

I_me

Dena1009

I me ja mislila da je na prodaju veš😉😉
    Jadna mica maca 😆 Imala sam i ja takvog bijelog, zvao se Bojan. Jel i tvoj gluh?
    Aurora ti si napisala PC, a ja sam automatski mislila da je personal computer, tek sam danas skuzila da je to kratica za premium care, malo sam si tupi-glupi 😅😅
    Maslačak zavidim van!! Tu duva i duva 😣😣

Nije. Iako smo mislili da nesto ne stima snjim. Do 6 mj starosti se nije odazivao niti nista.. i odjednom poceo mjaukat i odazivat se.
    Imala sam milijun maca al ovaj je bas karakter za sebe.
    Ne jebe nikog, voli se kupati, kad prede curi mu nos i sve mili se sljeva niz brkove.. presmijesan je

Hahaha, nasa mljacka dok jede i to jako glasno, a mlijeko prvo s capom prolijeva na plocice i onda lize sa plocica i nosi stvari u ustima ko pas. I također ne slusa nikog, tvrdoglava ko mazga. Znala sam je lupnuti novinama po guzi kad me nije slusala, a ona umjesto da se splasi, okrene se i skoci na mene.

To i ovaj radi.. npr.. mazi se samo kad se njemu mazi..odma grize cim ga pipnes, smijes ga mazit samo kad se njemu mazi.. al glavni je u selu.. proslo ljeto mi ga susjed dovezao kuci, bio je u maslinama s njim. Uso mu u auto,zavukao se iza a ovaj nije skontao.. bio snjim u polju par sati i kad je covjek zavrsio u maslinama vratio ga kuci 😂😂😂
    Jako se voli vozit u autu,ko pas hoce glavu van i sve promatra 😂😂😂. A po ljeti mu je glavna zanimacija spavat na mom autu na krovu i donosit mi ptice pred vrata.
    A kad idem sa psom u sparoge u sumu onda on ide za nama..
    😂😂😂

Aurora1611
    18. Siječanj 2018. 17:21

Romi ne znam sta bih ti rekla, to se prije događalo ali 1 u mjesec dana a sad se dogodilo 3 noci za redom pa je jednu odspavala pa evo sad vec 2 noci opet za redom.. najžalosnije je to sto ona ni po danu ne spava pretjerano! Najduže sto spava je to kad zaspe oko 3 i probudi se oko pola 7,  onda idu dvije ture po sat, sat i pol a sve ostalo je pola sata, do navecer

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.

Odustani

POVEZANI ČLANCI