Barbs i maslacakpremedeni su vam decki!
I meja sve krafne pecem vec punjene, tako su puuuno finije.
Receptnemam link, to je recept jos od moje prabake. Ali ima dosta caka u tome kolko se tijesto treba tuci dugo, moraju se pojavit mjehirici itd…
Jel napravis tjesto,stavis marmeladu ili cokoladu pa preklopis i peces ili nekako drugacije?
I me možeš stavit nutelu mislim na staklenku u vruću vodu,pa ti bude mekša skoro tekuća,tako ti je lakše filat sa njom,ja tako i pekmez ugrijem ali njega baš stavim na laganu vatru i onda je lakše s njim radit,ili moja baka je znala u pekmez stavit malo mlijeka
Vidim na klokanici tema krafne sve su nas Maslačak i Sretna naguštirale
Sretna predivno ti izgledaju,ti možeš otvorit slastičarnu,pa ćemo sve tebi doć jest kolače
Ja obožavam peć kolače svih vrsta,ali nažalost kako smo muz i ja sami nema to tko jest,a da sve pojedemo mi i nije tako pametno,zato jedva čekam da nam netko se najavi za goste da mogu peć,kad sam bila doma stalno sam ih pekla,skoro svaki dan,jedino za taj posao nisam nikad umornada mi netko u ponoć kaže da nešto ispećem nema problema
Kad mijesim tijesto za dizane kolače to mi je k oneka vrsta terapije,tako me nekako to opušta.
Masačak kako je meden tako musav,baš su slatki kad jedu kašice pa se zamusaju
Diego mali medo ,ali barem ti je zaspao
Mi papamo bolonjez danas, nabrzaka sam skuhala, ako stignem napravit cu sa lazanjama u pecnici.
Jooj sretna prekrasne su ti krafne!
Ja neki dan radila mramorni kolac, bas sam ga se zazeljela Vrhunac mog slasticarstva.haha
Receptnemam link, to je recept jos od moje prabake. Ali ima dosta caka u tome kolko se tijesto treba tuci dugo, moraju se pojavit mjehirici itd…
Jel napravis tjesto,stavis marmeladu ili cokoladu pa preklopis i peces ili nekako drugacije?
Razvaljamn izrezem krugove, na jedan krug stavim punjenje, poklopim drugim i prstima stisnem rubove da se tijesto spoji i onda sa modlom kojom sam izrezivala krugove odrezem taj visak i zarolam sa rubovima po ploci, onako kao ds kotac odgurujes,ak me razumijes 😄
Maslacak budem ak stignem. Recept mi je kod bake u njenoj biljeznici
Pa zar se krafne ne pune kad su gotove??? Prije secerenja... 🤔🤔🤔 ja bih osobno samo spricom a ako bih punila nutelom stavila bih staklenku nutele u vrucu vodu da se rastopi. (Nikako ne u mikrovalnu jer se cokolada na rubovima zapece tj stvrdne). Ima sprica jeftino za kupit u kiku
Razvaljamn izrezem krugove, na jedan krug stavim punjenje, poklopim drugim i prstima stisnem rubove da se tijesto spoji i onda sa modlom kojom sam izrezivala krugove odrezem taj visak i zarolam sa rubovima po ploci, onako kao ds kotac odgurujes,ak me razumijes 😄
Ovo je super ideja... probat cu bas
Ja jos uvijek nisam smislila sta cu za rucak 🤔 al dok smislim,bice i vecera 😂😂😂
Krofne jos nisam pravila,al imam osjecaj da cete me vi 'natjerati' na to.. 😂😂 nisam majstor za kolace.. znaci sve mi nekako ispadne,alii kora/biskvit niiikako 🤔
Pa zar se krafne ne pune kad su gotove??? Prije secerenja… 🤔🤔🤔 ja bih osobno samo spricom a ako bih punila nutelom stavila bih staklenku nutele u vrucu vodu da se rastopi. (Nikako ne u mikrovalnu jer se cokolada na rubovima zapece tj stvrdne). Ima sprica jeftino za kupit u kiku
To je brza verzija i bas jako malo ljudi ih pece vec napunjene, a tako su puno finije 😊
Ej curke bas ste se raspisale.
Medela je zakon. Doduse nisam probala ni jednu drugu izdajalicu ali vjerujem da sve elektricne posluze svrsi. Ja se sad vise ne izdajam. Skroz nam je ponuda i potraznja usklađena ali ponovljam ta izdajalica mi je spasila dojenje.
Iza nas grozna noc..sva sreca nije bilo temp od cijepljenja ali se budio svakih sat i pol max 2
Mamasita muz i ja smo spavalice za knjigu rekorda..sram me reci koliko mogu spavati a sta se sa mojim T dogodilo nemam pojma. Lijepo je spavao po 12h sa dva kratka buđenja.
Sretna krafne su wow..stvarno si maherica.
Ne znam sta sam jos procitala..idem citati dalje koliko uspijem, Toma mi planinari po meni a u pol 3 mi dolazi frendica i oko 5 frendovi sa malim.
Ja cu poludit popio je i ovo sto sam izdojila i 15 x od jutros je na sisi i place bez prestanka, ponavlja se isto od 1.mj kad je bio samo na sisi. Kad bi mu dala ad barem bi odspavao i imao je neki red a ovo je psihijatrija opet.
Sa 3 mj je opet skok pa ti je mozda zato takav..
Sortiraj odgovore
Najstariji