Jesenske bebe/mame 2017.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    I_me
    31. Siječanj 2018. 11:45

barbs

I me, sry na pitanju ako si odg ali kad opet imate uvz !??
    Mamisita, mi jucer spaghette bolognese 😍😍😍😍

8.2 idemo opet i jedva cekam! 
    Odbrojavam dane 😥

dzenny
    31. Siječanj 2018. 11:50

Barbs,tacno to sam juce govorila muzu,kako je njima dobro (bebicama) .. to se vozi u kolicima,to se nosa,to sve gotovo dobije 😂😂 tacno tako-bolje im je nego nama 😂😂 D je premeden 🍬🍬
    I_me,mozda necim napravis rupicu i onda uzmes obicnu vrecicu i razrezes je na cosku i pomocu toga uspricas u tu rupicu.. ako si me razumjela.. 😊
    Sretna,na POP tv.. od pon-cet,za petak nisam sigurna u 20h i svaku noc budu po 2 epizode 😄

• sretna
    31. Siječanj 2018. 11:50

Barbs i maslacak premedeni su vam decki!
    I me ja sve krafne pecem vec punjene, tako su puuuno finije.
    Recept nemam link, to je recept jos od moje prabake. Ali ima dosta caka u tome kolko se tijesto treba tuci dugo, moraju se pojavit mjehirici itd...

barbs
    31. Siječanj 2018. 11:51

uuuu ima.nas koje.imamo istu dekicuu 😍😍😍😍 
    Steta sto puse, Barbi 
    I me, jos maaaalooo 😍😍😍😍

barbs
    31. Siječanj 2018. 11:54

Thxxxx curke 😘😘
    Ahhh te prabaaaakeee 😍😍😍😎😎 Najbolje recepte su imale... ali i baks naravno 😉 
    Dzenny, super im jeee  Znaci meni nije jasno kako se on ujutro probudi odmoran unatom ucestalom budjenju... bas mi nije jasno...
    jbt, srecom pa treniram pa se maknem malo od kuce...
    al super je i nasim muzevima 😂😂😂😂 jucer mu kazem: uspavaj ga ti!! i on se nazivcira nakon 2 min i: evo ti ga... tebi bolje ide... ahaaaaaa... sat vremena ga uspavljivala 

I_me
    31. Siječanj 2018. 11:57

dzenny

Barbs,tacno to sam juce govorila muzu,kako je njima dobro (bebicama) .. to se vozi u kolicima,to se nosa,to sve gotovo dobije 😂😂 tacno tako-bolje im je nego nama 😂😂 D je premeden 🍬🍬
    I_me,mozda necim napravis rupicu i onda uzmes obicnu vrecicu i razrezes je na cosku i pomocu toga uspricas u tu rupicu.. ako si me razumjela.. 😊
    Sretna,na POP tv.. od pon-cet,za petak nisam sigurna u 20h i svaku noc budu po 2 epizode 😄

Nisam se tog ni sjetila. Da mogu tako. Tnx 😊

Maja 3
    31. Siječanj 2018. 11:57

Mamasita,naravno da slavi! I to ne jednom nego dvaput..a jbg kad sam budala..pa joj radim bas na rodjendan obiteljsko okupljanje..i onda jos jednom za drustvo i djecicu! 
    Sretna daj onda napisi recept ako nije problem..

I_me
    31. Siječanj 2018. 11:58

sretna

Barbs i maslacakpremedeni su vam decki!
    I meja sve krafne pecem vec punjene, tako su puuuno finije.
    Receptnemam link, to je recept jos od moje prabake. Ali ima dosta caka u tome kolko se tijesto treba tuci dugo, moraju se pojavit mjehirici itd…

Jel napravis tjesto,stavis marmeladu ili cokoladu pa preklopis i peces ili nekako drugacije?

• sretna
    31. Siječanj 2018. 12:02

I_me

sretna

Receptnemam link, to je recept jos od moje prabake. Ali ima dosta caka u tome kolko se tijesto treba tuci dugo, moraju se pojavit mjehirici itd…

Jel napravis tjesto,stavis marmeladu ili cokoladu pa preklopis i peces ili nekako drugacije?

Razvaljamn izrezem krugove, na jedan krug stavim punjenje, poklopim drugim i prstima stisnem rubove da se tijesto spoji i onda sa modlom kojom sam izrezivala krugove odrezem taj visak i zarolam sa rubovima po ploci, onako kao ds kotac odgurujes,ak me razumijes 😄
    Maslacak  budem ak stignem. Recept mi je kod bake u njenoj biljeznici

I_me
    31. Siječanj 2018. 12:07

sretna

I_me

sretna

Razvaljamn izrezem krugove, na jedan krug stavim punjenje, poklopim drugim i prstima stisnem rubove da se tijesto spoji i onda sa modlom kojom sam izrezivala krugove odrezem taj visak i zarolam sa rubovima po ploci, onako kao ds kotac odgurujes,ak me razumijes 😄
    Maslacak budem ak stignem. Recept mi je kod bake u njenoj biljeznici

Super, tnx. Kuzim.
    Napravim tako!
    Idem sad prosetat slapu.
    Kad se vratim napravim.
    Stavim sliku, uspjele il ne uspjele 😂😂😂

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.