Jesenske bebe/mame 2017.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    barbs
    24. Siječanj 2018. 09:41

Romi, on je prosli utorak vadio umnjak... i bolilo ga je... i u pon je vadio savove i jucer neopisivo jaka bol.... nista nije pomagalo... i evo dosao je malo prije i rekao da je bio problem u ugrusku...Ugl.. sada 3dana mora do njega primati lijek...

Bela
    24. Siječanj 2018. 10:03

Jutro cure! Evo i mi vec drugu noc se cesto budimo, taman se ususkam i eto nje
    Voznja - mi odemo same do mojih, pola sata voznje, ali ona i ako place cim krenemo se umiri,nekad zaspe nekad ne. Isto na prvom sjedalu je vozim, gleda me i ja ju vidim pa sam mirnija. Samo iskljucim air bag.
    Barbs jadan muzic. Ja sam vadila oba gornja, jedan bez problema a drugi horor.
    Ovo za nosenje i goste moram priznati da mi ne smeta ako ju netko hoce uzeti, ionako cim zaplace mi ju vrate, a to je brzo
    Pokusavam se sto manje opterecivati, neki operu ruke sami, neki ne ali ionako ju drze preko robe, nitko ju ne slini bas.  Ako place ja ju nahranim, ako joj se spava uspavam, ne bi nikome trebalo smetati. Ako smeta neka odu doma

Bela
    24. Siječanj 2018. 10:06

Kad sam isla negdje u babinje nikad nisam drzala djecu, osim kad bi mama ili tata pitali ako ju hoci uzeti. I nikad nisam isla kad je beba imala mj dana kao sto su meni dolazili!!!

Maja 3
    24. Siječanj 2018. 10:10

Moja djeca se od pocetka voze iza sama u jaju/sjedalici. Znaci s malom sam samo iz bolnice izasla da sam s njom iza sjedila/nikad vise..a s malim ni to. 
    Nek se uce di im je mjesto. A i nisam htjela da se nauce da je netko s njima..pa da nikud sami nemozemo. 
    Plac? Nekad placu..ali uvijek zaspu-moje iskustvo..
    Jedino mala popizdi kad idemo na more,i to zadnnih pola sata voznje..

Maja 3
    24. Siječanj 2018. 10:11

Romi,bolje mi je,hvala na pitanju!
    Mislim da je od sendvica sto smo jeli jer je i kum imao istu situaciju!

Maja 3
    24. Siječanj 2018. 10:14

Sta pravite za rucak?
    Meni se povrce vec dinsta,bas sam narezala svega...i paprike,luka,mrkve,paradajza,tikvice..
    Sad moram pila odvojit i smrznut-bit ce temeljac za vec nesto..a na ovom mislim bolonjez napravit jer sam fasirano jucer izvadila..

• Romi
    24. Siječanj 2018. 10:18

Maslacak31

Sta pravite za rucak?
    Meni se povrce vec dinsta,bas sam narezala svega…i paprike,luka,mrkve,paradajza,tikvice..
    Sad moram pila odvojit i smrznut-bit ce temeljac za vec nesto..a na ovom mislim bolonjez napravit jer sam fasirano jucer izvadila..

Ja radim saft od pilecih krilca i palentu i neku salatu,daj mi reci jel zamrzavas kad bolonjez gotov i kako?

Maja 3
    24. Siječanj 2018. 10:33

Romi,toga mi nikad ne ostane,svi volimo,mala ce imat i za veceru..muz ce nosit na posao za gablec..
    Pa smrznes normalno,samo meso bez tjestenine.

barbs
    24. Siječanj 2018. 10:58

Rucak... uuuffff... pojma neeemaaaaaam..... 

barbs
    24. Siječanj 2018. 11:01

Na pocetku mi je jako smetalo kad bi ga netko htio nosati... tocnije family od muza 😂😂😂😂😂 jer ja sam trebala mira nakon poroda a oni mi mira.nisu davali... moji su mi dolazili pomagati u kucanskim poslovima a njegovima je bilo bitnije sjediti 2h pored maloga i gledati ga dok spava.. nosati ga kad je gladan guy

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.