Ja sam pocela pomalo jesti i stvari koje prije nisam i nisam primjetila da joj smeta, jedino pokusavam ne pojesti u jednom danu puno zacinjenog i cokolade i tako nekih gluposti, rasporedim si po danima.
Znala sam da ce se.usrat ko i svaki put kad igraju protiv francuske, znala.sam da cu se bezveze zivcirat i znam da ce izgubit i svejedno gledam i zivciram se!!
Ja sam pocela pomalo jesti i stvari koje prije nisam i nisam primjetila da joj smeta, jedino pokusavam ne pojesti u jednom danu puno zacinjenog i cokolade i tako nekih gluposti, rasporedim si po danima.
Ja sam kod slape primjetila da kad pojedem 1 narancu, sve ok. 2 narance-ona ima proljevastu kakicu.
Mladi luk, blitva,spinat i grasak-zelena kakica
Gulas ili cobanac ili jelo koje ima vise mljevene slatke paprike-zesko kaka i pati se.
Znala sam da ce se.usrat ko i svaki put kad igraju protiv francuske, znala.sam da cu se bezveze zivcirat i znam da ce izgubit i svejedno gledam i zivciram se!!
Slazem se sa svime!
Zivciram se bez veze..bolje da neki film pogledam
Ja nisam nikad ni probala sparoge!
Ruzno mi izgledaju,a i mislim da ih nema kod nas,bar ja nisam vidjela..
Kak ih spremate?
Ja sam kod slape primjetila da kad pojedem 1 narancu, sve ok. 2 narance-ona ima proljevastu kakicu.
Mladi luk, blitva,spinat i grasak-zelena kakica
Gulas ili cobanac ili jelo koje ima vise mljevene slatke paprike-zesko kaka i pati se.
Npr grasak ne jedem,grah,kupus isto ne. Ne zacinjavam previse ali to nisam ni prije.
Da, citrusi se kao ne bi smjeli, ja pojedem jedan kivi i ok, e sad da pojedem tri mozda bi smetalo.
Jedino za gljive ne znam, bas bi pojela jednu pizzu sa njima, uzmem bez ali nije to to
Kak ih spremate?
Isprzim slaninu ma kockice, stavim sparoge i zalijem sa jajima. Kajganu. A muz ih voli jesti kao salatu. Doda ih u zelenu pa pomjesa
Kak ih spremate?
Fritaja, umak na bijelo, ili gulas sa kobasicama i sparogama, super sa palentom npr.
Kak ih spremate?
Fritaja, umak na bijelo, ili gulas sa kobasicama i sparogama, super sa palentom npr.
Rizoto i juha isto
Sortiraj odgovore
Najstariji