Suncokretice mislim da ti se sveko ljuto bez razloga. Ti najbolje poznajes svoje dijete, ako je umorna naravno da ces ju ici uspavati pa nek ju nosi kad se probudi. Ja radim isto kao i ti. Ne pada mi na pamet mucit dijete zbog nikoga.
Dzenny i ja cekam Kemala, a u petak cu plakat opet 😂
Nama kad dodju gosti bude joj zanimljivo jer se nesto dogadja al cim pocne plakat ja je uzmem i ona obicno odma meni na rukama zaspe... Al da izvinis ne je*** zivu silu, noje dite mi je na prvom mistu i to je to, ko ce se ljutit nek se ljuti... Neki dan kad je muzeva strina bila u gostima pravo s vrata je tila uzet malu, nie ni ruke oprala ni nista... A meni mala taman pojela i kad pojede nena ludovanja s njom barem 30min jer povraca i ja joj nisam dala... Mislim cak da se naljutila, jer su brzo otisli, a nisu inace takvi... Bas me briga,lipo sam joj objasnila...
Ja isto Ritu izmem i uspavam kad kreme zijevati, ili muž uzme. Briga me tko se ljuti. I svekrva mi dize tlak kad ju ljubi po obrazima.. to ja i muz jediino radimo, al muz je skuzio i reko joj sta slini po djetetu..digla je nos, al odtad ju neljubaka..
Suncokretice, mogu ti samo reci da mene sada ne j* nista... ja sam pocela sr* i njegovim nonicima ako dodju u nezgodno vrijeme... ljudi zaborave na bebine potrebe i mamine... eto, moja sveki je uvijek govorila koliko je njoj bili tesko zivjeti xy god sa svojim svekicima itd.... i sada ona radi meni ono sto nije htjela da njoj rade... Njegovi nonici uredno dolaze 30000x dolje i probude mi ga... do sada sam sutjela ali kako sam umorna jer nocima ne spavam, sad im kazem 2-3... 😋😋😋😋😋😋😋😋😋😋😋😋 i briga me da li su se naljutili ili nisu...
Sorry za greske u pisanju, uspavljujem Ritu, pjevam i tipkam😆😩
Aspirator prodjem kroz vodu i u sterilizator
Kiki, ah, da... imam more.... i snasla sam se al odeeee nokat i sad me.peceeee...
Romi, aaaa ni ja na otok ne bih mogla zivjeti 😉😉😉😂😂😂
Ja sam svima na pocetku stavila ma znanje da se dinete nece ljubiti u lice i u ruke i svekici stvaaarno to postuju.. aliii ima i onih koji se bas ne drze toga,alii zato ja svoju A odmah uzmem iz ruku i idem je umivat,pa mooozda nekad shvate .. al hajd,bar njih cesto ne vidjamo 😂😂
Hahaha. Svi čistite odmah? Ja kad sam solo to mi nije ni u peti. Ma ja sam upute bacila. Jer sam pametna. Bilo mi se skorilo pa sam se namučila s čačkalicom. Budem ubuduće probala bar u vruću vodu ubaciti. Hvala!
Pa baš me naljutila. Ok hoće ju vidjeti al najavi se pa ću ju uspavati prije. Neću mučiti dijete kojem se spava jer se njoj nosi. Nije ona igračka. I onda ja ispadam negativac i sad je digla nos...
Al to što kažete dijete mi je na prvom mjestu i ne mislim nikome drugome ugađati. Kao da se ne mučimo dovoljno cijeli dan sa spavanjem.
Prije mi je znala zaspati na rukama dok smo bili u gostima ili gosti kod nas al sada neće više. Sad samo u klokanici ili kinderbetu tak da je to problem kad dođu gosti a njoj se spava.
Senoritakova moja je rođena ranije ali u 36 tjednu. Bili na pregledu kod fizijatra i neuropedijatra i sve je ok i i odobrili klokanicu.
Ja sam uz to dobila cetkicu..a uputstvima pise da se prije i poslje svake upotrebe ispere pod vodom..tako i radim..vrucu vodu i isperem. Nista ne pise za opkuhavanjr..inace, znaci jucer je mm to kupio i prvi put sam joj jucer cistila s time. I danas. I ne hropti mi vise onako😁 super stvarcica..kad san slala mm da ide to kupit pogledo me: ti si luda!! Na usisavac???😂😂😂 ali lijepo joj se iscistilo…vidjet cemo nocas kako ce proc…..stavin svaku vecer mokat rucnik na radijator da malo vlage stvorim.
I da..danas me glava ubija..morala sam popit neofen ali nije mi skroz djelovao. I dalje boli..jos mr i jajnici boluckaju…jeeeej…zivjela menga😌😌
Tako je moj reagirao kad sam ga slala da kupi
Sortiraj odgovore
Najstariji