Jesenske bebe/mame 2017.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • Romi
    23. Siječanj 2018. 22:34

Suncokretice nek se ljute imaju kada,proci ce ih,al neka granica se mora znat,ja imam srecu da od mojih nitko ne ljubi malu,jer imaju iskustva vec da djecom od brata,inace ni oni sami to ne vole da se djeca ljube u lice ili rukice,ako je ljube onda je to vrh glave ili nogice,ali rijetko...a za svekice dobro je to sta su daleko pa se vidimo samo kad mi idemo kod njih,ali isto moje dijete i moja pravila,kad dodu gosti ja nprmalno uspavam L. ako joj se spava,i nitko se ne ljuti
    Hedge i meni se zna desit da ne stignem odmah oprat ali zato stavim u vodu,pa je poslije lakse

barbs
    23. Siječanj 2018. 22:54

I mi smo dobilo cetkicu...
    Suncokretice, maaaaa nek se ljute... ja sam na pocetku se jako grizla radi svega... al sad me briga... 😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂 

Maja 3
    24. Siječanj 2018. 07:25

Jutro! Sta sam prva? Cijelu noc nitko nista nije napisao?

Maja 3
    24. Siječanj 2018. 07:26

Ajmo onda ☕☕☕☕☕☕☕☕☕☕☕za sve!

Kiki156
    24. Siječanj 2018. 07:35

Dobro jutro! 😴😴😴😴 
    Od 3 se nisam naspavala kako treba, V se budio. Aljda svakih pola sata, sat. I jucer isto. Ja ne znam sta je sad?? 😩😩😩
    Suncokretice nema se sta ona ljutit! Naravno da neces mucit svoje dijetd, a ona je sebicna jer to ocekuje (da se ne izrazim gore). 
    Moji svekici su malog uporbo ljubili u ruke. Ja ne znam koliko moras biti glup, a vide da ih stalno trpa u usta...pa sam ja glupaca naravno sutila i isla ga tajno prat (😂) i onda mi je jedan dan puko film i rekla sam da nema ljubljenja u ruke. I svekru sam rekla da ne blica malom foticem u oci, mislim wtf pa valjda postoji neka logika. Naravno da su digli nos al boli me briga. Prije sam ja trpila i brinula se, a sad mi je super 😃 

Kiki156
    24. Siječanj 2018. 07:38

Cure jeste vozile same bebu u autu? Ja se ne usudim jer zna pocet urlat i bojim se kako bi da mi pocne histerizirat. Sta da radim??

Barkleys
    24. Siječanj 2018. 08:22

Jutro ☕
    Mi smo super spavali. Sinoć je zaspala oko 9, s 3 buđenja, ali brzinskom dojenje, sve do 7, sad se pokakala, očistila smo nos i opet spava. Malo me bilo strah, jer smo se zadnja 2 dana rano ustali pa da nam se ne poremeti spavanje. Ali kuc kuc dobro je za sad.
    Kiki- ja imam vozačku, ali ne vozim, pa sam uvijek iza s njom. Ne znam, ima igračke povješane po jajetu, s kojima se zna zabaviti, tj. gledati kako se miče, ali ako plače dovoljno je da mene vidi pa se smiri. To čekaj da ti netko iskusniji kaže. 🤔

Barkleys
    24. Siječanj 2018. 08:29

Ja ne dam nikome da dira dijete. Ako vidim da žele, krenem se izmotavati, bolje ne, nos ju zeza itd. Šta da drugo radim. Ne želim biti nepristojna, a opet neki ljudi jednostavno ne kuže hint. I to ne ovo svekići itd. Nego frendovi, roditelji s malom djecom...  😒 A najdraži su mi komentari u stilu da se mora naviknuti na druge ljude, da ju nose i sve. Slažem se naravno, ali to ćemo tamo negdje na proljeće. 😂 I meni će kad tad puknut film. Pa će biti veselo. 😂

• Bebushka
    24. Siječanj 2018. 08:32

Jutro, mi se jos izlezavamo
    Ja sam vozila par puta jednu bebu i to je proslo ok, a jednom njih dvi desetak min od svekica do doma...vristanje cijelim putem (200 m od kuce jedna zaspala) al to sam i ocekivala pa sam ostala skulirana, nekad ih u autu ne mogu smirit ni kad straga sjedim a da ih ne izvadim a to ne bih smjela
    E i da je jedna jos bi se i smirila, al jedna prestane, druga se jos dere pa opet i prva pocne i tako u krug, al ja to mogu 

• Bebushka
    24. Siječanj 2018. 08:37

Za bebe me pocelo uzasno nervirat kad vidim da ih krivo drze ili kako nisu navikle tipa onako u narucju skoro lezeci, tocno vidim da se beba pocela otimat i da ju zivcira a nositelj umjesto da promijeni polozaj jos vise stisne, ono grrrrr, vrati mi bebuuuu 

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.