Hedgehog ja svoj odma isperem pod vrucom vodom (tako pise u uputama) a povremeno stavim u sterilizator i steriliziram....
Srnac kako steriliziras,prokuhavas ili?Ja bi isto sterilizirala a bojim se prokuhavat,neznam jel se smije?
Kiki ma nemam nista protiv dude,al jednostavno ju pljuje van,rijetko kad ju prihvati,probavat cu,mozda ju i prihvati
Perem odmah nakon uporabe pa se ne stigne skorit. U prokuhanu vodu stavim na 5min.
Hedge ja perem normalno sa vodom,znam nekad stavit vodu u casu i to unutra,mislim onaj mali nastavak i onda kad nakon nekog vremena omeksa samo isperem pod pipom,a ako nesto bude i u onom dijelu vecem isto napravim tako
Meni ne omekša. Možda bih trebala odmah staviti. Namučim se dok sastružem šmrklje. 🤔
Operem pod vodom i povremeno prokuham. Kad prokuhas se sve ocisti
Moja kaka 1dnevno i to je sada pocela kad je navrsila 3 mj.,do tad nije po nekoliko dana kakala,nekad je znalo proc i 4-5 dana izmedu kakanja,nije nis pomagalo ni vjezbe ni kamilica,nista,a sad svaki dan jednom
Romi Isto i kod nas sa kakanjem.
Hedge ja perem normalno sa vodom,znam nekad stavit vodu u casu i to unutra,mislim onaj mali nastavak i onda kad nakon nekog vremena omeksa samo isperem pod pipom,a ako nesto bude i u onom dijelu vecem isto napravim tako
Meni ne omekša. Možda bih trebala odmah staviti. Namučim se dok sastružem šmrklje. 🤔
Hedge ja namocim odmah,tako lakse isperem
Hvala cure,nisam znala da se moze prokuhavati mozda sam trebala procitat uputstva
Kako se borite s gostima dok je beba pospana?
Dakle svekra se ljuti na mene jer je neki dan došla sa svekrom i naravno oni bi nosili malu. A njoj oči crvene i cendrava je bila što je meni odmah znak za uspavljivanje. Oni došli i naravno da ju ne mogu uspavati i ja sam rekla kako je pospana i kako mora ići spavati jer će biti preumorna i neće mi moći zaspati kasnije a i zna doći do faze vrištanja i crvenila ako je takva.
Ja ju uspavljujem po sat vremena da bi preko dana nešto malo odspavala i tada me nema za nikoga nego sam samo uz nju. Svaki dan muku mučimo s tim spavanjem, jedino u klokanici odspava duže.
I sad se ona ljuti jer kao ne može biti s unukom i zato što sam im to rekla. Nitko im nije branio da dođu ali mora se prilagoditi djetetu a ne samo banuti i ona bi sad nju držala
Ne znam, baš sam se iznervirala danas s tim. I od tada nit zove nit dolazi. Ja sam samo išla s njom njima. Eh tko b svima ugodio...
Suncokretice,tvoje dijete je tebi na prvom.mjestu.. ospred svega i ispred svakog.. najbitnije da je beba zadovoljna.. a svkija ce proci ljutnja.. sve mi zivimo za nase mrvice.. ☺
Mi svoj aspirator za usisavac cistimo sa cestkicom uskom koji smo dobili uz njeg, neznam koja je marka ali ja pakiranju je slon nacrtan..i odmah cistimo nakon kosristenja..
Suncokretoce jel se tvoja L rodila prije 36tt? Pitam jer je meni sestrična ranije rodila i rekli su joj da bebe koje se ranije rode nesmiju u klokanicu.. ali ona je rodila sa 30tt
Sortiraj odgovore
Najstariji