Jesenske bebe/mame 2017.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • Srnac
    24. Siječanj 2018. 13:17

Bokic curke, bas neka glupa noc! Zaspao iza ponoci pa buđenje u 3 pa u 6 pa u pola 8 onda uspavljivanje do 9 pa buđenje u pola 10 pa je jos malo spavao na meni 
    Za rucak cu fasirance, pire i salatu. To mi je brzo i to volimo. Ja malog dam iako moram priznati da ljudi bas ne izrazavaju zelju da ga uzmu a meni super ja ga ni ne nudim. Ne mogu shvatiti koliko ljudi ima koji ne operu ruke!! Ne razumijem. Ja perem ruke gdje god da dođem bez obzira ima li tamo bebe ili uopce djece. Pa dolazim izvana. Da mi netko neopranih ruku zeli uzeti bebu ladno bi ga poslala u kupaonu. Isto kao sto (vecinom muski) vec sa vrata ga primaju za rukicu. To isto ladno uzmem vlaznu maramicu i obrisem mu ruke. Meni si je muz napravio odlicno radno vrijeme i puno mi je doma. Mama mi dođe 2x tjedno tako da se zbilja ne mogu pozaliti da nesto ne stignem ili ne mogu od njega. Da mi nije tako bas bi mi bilo tesko i isto bi razmisljala o nekoj vanjskoj pomoci. Tako da svaka cast mamice koje nemaju bake i muz radi do kasno.

I_me
    24. Siječanj 2018. 13:22

barbs

I me, uuuu, poznato mi je to kad ostanes bez gotove hrane u zamrzivacuuuWeeeeee, koliko beeeebaaacaaaaa oko teeebeeee 😍😍😍😍😍 je l ti dobro frendica? ima curicu ili deckica? prirotno ili cr? kako bebica?? 😊😊😊😊

Rodila je deckica! 😊
    Prirodno krenulo i vaginalno. 
    Ne znam jos sve detalje. Cekam da se oporavi malo i odmori pa cu joj slat poruke ili nazvat.
    Kuma u radjaoni. 4 cm otvorena. Nema trudove, vjv ce drip dobit

barbs
    24. Siječanj 2018. 13:26

Srnac, super je imati pomoc, ma koliko god nam neke stvari idu na zivce... 😊
    I me, a da.. naravno... treba se mama oporaviti 😍 Sretnoooo kumiiii!!! Nadam se da ce to expresnoooooo obaviti!!! 😘😘😘😘

Suncokretica
    24. Siječanj 2018. 13:33

Danas idemo do svekrive da ne bi bilo duge ljutnje i da vide malu (nažalost žive ulicu dalje ). Dovela sam ju kad se naspavala tak da je tad bila najbolja. Oni ju drže, sad jedan sad drugi, ajde gledaj, ajde pričaj, ajde diži se. Naravno dijete se brzo umorilo. 
    Nakon pola sata vidim znakove umora a nakon 45 min je postala nervozna, zacrvenili joj se kapci i krene plač. Hoću ju uzeti da krenemo a svekrva ju uzme još bliže i kaže u ovoj kući nećemo plakati i drma ju, kao ona će nju smiriti. A znam da neće jer ju jedva ja umirim kad se premori.
    Ja pustila nek vide što će biti, za par minuta je počela vrištati od umora i tek onda mi ju dala. Naravno do doma sam trčala s njom u klokanici i plakala je cijelim putem. 
    E sad ja vas pitam tko je tu lud?!?
    Dal mi dijete mora patit zbog toga što bi se oni s njom igrali, gledali i pričali? Znam da im je jedina i prva unuka al mora se znati neka granica. Ne mogu dijete mučiti zbog toga da ugodim drugim ljudima.
    Da napomenem da nemam ništa protiv njih i u dobrim smo odnosima od početka, ali imamo odvojen život od njih bez obzira što su blizu. Sad su mužu rekli da im to smeta što ju ne mogu vidjeti. Nitko im to nije branio ali dijete mi je na prvom mjestu, ako joj se spava onda je ne možete nositi i igrati se kao da je igračka. Kasnije onda ja imam problem s njom. I ispadam ja zla jer uzimam dijete iz ruku.
    Ne znam uopće kako riješiti ovu situaciju, ne želim im braniti da dođu ali ne znaju granice. I još su rekli da su htjeli doći danas pa bi vjerojatno isto banuli a tko zna u kakvom bi ona bila stanju.
    Mislim da ću reći mužu da razgovara s njima ovaj tjedan i nek to riješe, nemam živaca rješavati to s njima. I ovako se borimo s tim spavanjem po cijele dane... 

I_me
    24. Siječanj 2018. 13:39

sretna

Stize proljece 😊

Neka dodje sto brze 😆😆😆
    Dosta zime i hladnoce.
    Ja sam sad bila setat u laganoj jaknici i preznojila sam se. Sva sam mokra i smrdljiva. Cekam da muz dodje da se bacim pod tus 😂

Bela
    24. Siječanj 2018. 13:39

Supeeer I me imati ces drustvo za setnju
    Mi uvijek same setamo jer nema nikog, steta.
    Sretna i ja sam naisla na visibabe, mozda i koju sparogu uberemo. Haha

• sretna
    24. Siječanj 2018. 14:03

Suncokretica

Danas idemo do svekrive da ne bi bilo duge ljutnje i da vide malu (nažalost žive ulicu dalje ). Dovela sam ju kad se naspavala tak da je tad bila najbolja. Oni ju drže, sad jedan sad drugi, ajde gledaj, ajde pričaj, ajde diži se. Naravno dijete se brzo umorilo.
    Nakon pola sata vidim znakove umora a nakon 45 min je postala nervozna, zacrvenili joj se kapci i krene plač. Hoću ju uzeti da krenemo a svekrva ju uzme još bliže i kaže u ovoj kući nećemo plakati i drma ju, kao ona će nju smiriti. A znam da neće jer ju jedva ja umirim kad se premori.
    Ja pustila nek vide što će biti, za par minuta je počela vrištati od umora i tek onda mi ju dala. Naravno do doma sam trčala s njom u klokanici i plakala je cijelim putem.
    Dal mi dijete mora patit zbog toga što bi se oni s njom igrali, gledali i pričali? Znam da im je jedina i prva unuka al mora se znati neka granica. Ne mogu dijete mučiti zbog toga da ugodim drugim ljudima.
    Da napomenem da nemam ništa protiv njih i u dobrim smo odnosima od početka, ali imamo odvojen život od njih bez obzira što su blizu. Sad su mužu rekli da im to smeta što ju ne mogu vidjeti. Nitko im to nije branio ali dijete mi je na prvom mjestu, ako joj se spava onda je ne možete nositi i igrati se kao da je igračka. Kasnije onda ja imam problem s njom. I ispadam ja zla jer uzimam dijete iz ruku.
    Ne znam uopće kako riješiti ovu situaciju, ne želim im braniti da dođu ali ne znaju granice. I još su rekli da su htjeli doći danas pa bi vjerojatno isto banuli a tko zna u kakvom bi ona bila stanju.
    Mislim da ću reći mužu da razgovara s njima ovaj tjedan i nek to riješe, nemam živaca rješavati to s njima. I ovako se borimo s tim spavanjem po cijele dane…

Cekaj, kako su rekli da ne smiju vidjet malunkad si ti svojevoljno sama s njom dosla kod njih? Trebala si joj ostavit malu da ju proba uspavat, mislim da kad bi se tolko derala da joj kuca zvoni, vise joj.ne bi palo na pamet htjet ju navlacit pospanu

Maja 3
    24. Siječanj 2018. 14:09

Suncokretice,neka to muz rjesava s njima!
    I me,super za bebice,nadam se da ce kuma to brzo!

I_me
    24. Siječanj 2018. 14:09

sretna

Suncokretica

Mislim da ću reći mužu da razgovara s njima ovaj tjedan i nek to riješe, nemam živaca rješavati to s njima. I ovako se borimo s tim spavanjem po cijele dane…

Cekaj, kako su rekli da ne smiju vidjet malunkad si ti svojevoljno sama s njom dosla kod njih? Trebala si joj ostavit malu da ju proba uspavat, mislim da kad bi se tolko derala da joj kuca zvoni, vise joj.ne bi palo na pamet htjet ju navlacit pospanu

Slazem se sa sretnom u ovome..
    Al netkp ce svejedno morat snjima popricat.. reci muzu, jer ces ti ispast babaroga jos sto se brines za svoje dijete

I_me
    24. Siječanj 2018. 14:11

Bela

Supeeer I me imati ces drustvo za setnju
    Mi uvijek same setamo jer nema nikog, steta.
    Sretna i ja sam naisla na visibabe, mozda i koju sparogu uberemo. Haha

Jedva cekam sparogeeeeeee 😊😂😂
    Vec mi pogled bijezi uz cestu kad se setam, kao naici cu na neku 😂😂😂

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.