Jesenske bebe/mame 2017.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • Mimy
    24. Siječanj 2018. 08:43

Dobro jutro! Kad imam vremena vas malo procitam, imate dobre savjete i ideje. Da se nadovezem za voznju bebe. Ja imam djevojcicu od 2 i pol mjeseca i par puta smo se vozile same. Stavim ju na suvozacevo sjedalo i ona ili gleda u mene ili zaspi, ali se i voli voziti pa nam nije nikad bio problem. A da mi pocne plakati, stala bi sastrane, smirila ju i onda nastavila dalje. Mislim da je samo bitno da mamu ne uhvati nervoza i panika.

• sretna
    24. Siječanj 2018. 08:51

Kiki non stop vozim sama P, tako sam i L jer zivimo u predgradu. Moj se smiri cim upalim auto, a ako krene plakat nista ne poduzimam jer znam da se ne bi smirio osim da ga izvadim, znam da mu nije nista pa ne brinem. Ali on jako rijetko place u autu. I nikad ih nisam naprijed vozila jer je iza sigurnije, a i mislim ds bi mi tako samo paznju odvracao da je pored mene i da pocne plakat. 

• sretna
    24. Siječanj 2018. 08:51

Bebushka

Za bebe me pocelo uzasno nervirat kad vidim da ih krivo drze ili kako nisu navikle tipa onako u narucju skoro lezeci, tocno vidim da se beba pocela otimat i da ju zivcira a nositelj umjesto da promijeni polozaj jos vise stisne, ono grrrrr, vrati mi bebuuuu

Tocno znam na sta mislis! I ja sam alergicna na to

• sretna
    24. Siječanj 2018. 08:52

Mm i ja danas idemo u crkvu dogovorit krstitke

barbs
    24. Siječanj 2018. 09:16

juuuutroooo 😘😘😘😘😍😍😍
    Sretna, super!
    Voznja bebe-rijetko sama iz razloga sto kad ja idem u setnju svi oko mene rade😂😂😂😂😂al on se voli voziti...
    Kiki, jooojjjj, da nije regresijaaaa??! 😫😫😫
    Bebushka, to ko da slusam frendicu... ima 2 bebe... jedan ima god i pol a drugi 4mj... 😂😂😂😂

barbs
    24. Siječanj 2018. 09:17

D je ok spavao al muz nije... iizgleda da se nesto sj* pri vadjenju umnjaka tako da je jucer od bolova i na hitnu zavrsio...

• Romi
    24. Siječanj 2018. 09:18

Kiki156

Cure jeste vozile same bebu u autu? Ja se ne usudim jer zna pocet urlat i bojim se kako bi da mi pocne histerizirat. Sta da radim??

Jutro cure,
    Kiki imam isti problem,volim vozit i naučila sam sve sama obavljat sta treba da me nitko ne vozi,al jos se nisam usudila nikud ić sama sa njom jer mi isto ko i Bebushkine  cure počne histerizirat nakon nekog vremena,inače se voli vozit i obično spava u autu,al mi se čini da je gore kad idemo na neke kraće relacije,onda nakon nekog vremena počne histerizirat i moram ju vadit van,jer ne prestaje,a ona kad plače to je plač da ostaje bez zraka,pa me je strah nekud još ić sama sa njom,al rekla sam da ću probat jedan dan tu negdje blizu da vidim kako će proć,nemogu više čekat muža za sve obavit,živcira me to

• Romi
    24. Siječanj 2018. 09:22

sretna

Super Sretna,mi smo kao odgađali do proljeća jer su nam braće i sestre po cijeloj hrv.,pa kao da bude ljepše vrijeme,a sad na kraju prvo korizma,pa onda imamo od nećakinje krizmu u 4.mj,i još sam joj ja kuma,tako da na kraju krštenje će vjerojatno bit u 6. mj,a to mi je sad dugo

• Romi
    24. Siječanj 2018. 09:26

Maslačak jesi li ozdravila?
    Violeta i Barbi se nisu javljale,nadam se da je sve ok.
    Barbs jadan muž,bome ti sad nije lako,Diego i još muž kojeg boli,mojeg je bolilo prošli tjedan,to kao da imam još jednu bebu ,žlim mu brzo ozdravljenje

• sretna
    24. Siječanj 2018. 09:36

Romi

sretna

Super Sretna,mi smo kao odgađali do proljeća jer su nam braće i sestre po cijeloj hrv.,pa kao da bude ljepše vrijeme,a sad na kraju prvo korizma,pa onda imamo od nećakinje krizmu u 4.mj,i još sam joj ja kuma,tako da na kraju krštenje će vjerojatno bit u 6. mj,a to mi je sad dugo

Mozes u korizmi imat krstitke. Mi cemo dogovorit za 17.03.

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.