Jutro!
Rucak-danas gulas,pojeli smo sve iz zamrzivaca prosli tjedan jer nas se nije kuhalo pa moramo opet kuhat na veliko da imamo sta stavit u skrinju 😂😂😂
Auto-ko maslacak-ona iza mi naprijed. I stalno idem snjom sama.. zaspi u sekundi. I sad smo trebale do grada al mi akumulator crko a kablovi u muzevom autu a on na poslu 😥 tako da cemo u setnju po selu 😥😂
Jutros u 7 mi je frendica rodila. 😆😊
A kuma otisla u TA na pregled,njoj termin za 2 dana i sad cekam da javi kako prosao pregled.
Jeeeee bit ce bebaca 😀😁
NNNNOOOOOOOOOOOUUUUUUUU... IZBRISAAAALOOOO SEEEEEEEE
nevermind...
ne da mi se vise tipkati hahahhaa
ugl... ja bez problema uvalim maloga svima da se mogu odmoriti 😂😂😂😂 ali "branim" im da ga dizu bez razloga, kad je dobar, jer meni pravr problem.. ko se ljuti nek se ljuti...
Sta pravite za rucak?
Meni se povrce vec dinsta,bas sam narezala svega…i paprike,luka,mrkve,paradajza,tikvice..
Sad moram pila odvojit i smrznut-bit ce temeljac za vec nesto..a na ovom mislim bolonjez napravit jer sam fasirano jucer izvadila..
Ja radim saft od pilecih krilca i palentu i neku salatu,daj mi reci jel zamrzavas kad bolonjez gotov i kako?
Ja zamrznem bolonjez.
Stavim u plasticnu zdjelu sa poklopcem i u zamrzivac.
Kad nam se jede ili ga bubnem u mikrovalnu ili u zdjelu pa na plin na lagano. Izvadim ga ujutro ili noc prije i stavim u frizider dok ne dodje rucak
I me, uuuu, poznato mi je to kad ostanes bez gotove hrane u zamrzivacuuu Weeeeee, koliko beeeebaaacaaaaa oko teeebeeee 😍😍😍😍😍 je l ti dobro frendica? ima curicu ili deckica? prirotno ili cr? kako bebica?? 😊😊😊😊
NNNNOOOOOOOOOOOUUUUUUUU… IZBRISAAAALOOOO eze
nevermind…
ne da mi se vise tipkati hahahhaa
ugl… ja bez problema uvalim maloga svima da se mogu odmoriti 😂😂😂😂 ali "branim" im da ga dizu bez razloga, kad je dobar, jer meni pravr problem.. ko se ljuti nek se ljuti…
I ja nemam problema s tim,samo ja ovdje nemam nikoga kome bi ju juvalila ,al samo da mi je ponekad pola sata da mogu otić do trg. ili nešto obavit sama,sta kaže Sretna da resetiram mozak,a ne da moram čekati muža da dode sa posla,da mi je barem netko bliže,već sad razmišljam da se raspitam dal netko čuva djecu na sat dva kad mi treba da odem ko dr. ili nešto šta moram ,da ju ne vučem sa sobom,pa da ju dam na čuvanje ako baš treba ,a muž nemože dobit slobodno.Grozno je kad nemaš nikog svog blizu,a da je normalan.Tisuću puta se sjetim Treće kad je znala reć da bake kakve takve ponekad dobro dođu za čuvanje kad treba.
Ja zamrznem sugo i imam onda za sto god 😊😊😊😊😊😊😊😊
Nažalost nemam toliko mjesta u zamrzivaču,al ponekad i sama zamrznem pa da imam kad mi treba,ili mi moji daju sarme il nešto kad prave više pa zamrznem,super je to,nisam baš toliko ljubitelj svakodnevnog kuhanja
Ja zamrznem sugo i imam onda za sto god 😊😊😊😊😊😊😊😊
Nažalost nemam toliko mjesta u zamrzivaču,al ponekad i sama zamrznem pa da imam kad mi treba,ili mi moji daju sarme il nešto kad prave više pa zamrznem,super je to,nisam baš toliko ljubitelj svakodnevnog kuhanja
Niti ja ahahahahahaa 😂😂😂😂😂😂mi imamo SRECOM frizider za duboko u garaziiiii i tamo sam pocela stavljati jer mi je moja isto mala... znaci, unutra ima svasta + mlijeka 😂😂😂😂😂😂😂😂
Joojjjjj, daaaa... blazeni baka servis 😂 ili deda 😂 danas vodim Diega na cuvanje svojima dok sam na treningu da se i muz malo odmori...
mi smo isli u setnju 😊
Sortiraj odgovore
Najstariji