Kod nas svaku večer nervoza pred spavanje, sinoć smo ju uspavljivali 2 h, a preko dana
je dovoljno spavala (3 ture odradila) tako da nije od neispavanosti, to je nešto što jednostavno mora proći...
Zato ju ja već iza 19 h krenem uspavljivati. Sinoć je zaspala oko 21 h i nije se probudila do 5! Sve duže mi spava po noći. Onda su ju malo grčevi zezali pa sam ju smirila i odspavala je do 9. Baš je spavalica mala.
Bili kod pedijatrice za pupak i dala nam je neku mast. Nisam stigla pitat za spavanje jer nas je ubacila pred pauzu i sprašila van

Cure hvala na savjetima sinoć se uspio sam okrenuti na trbuh pa se od tada stalno okreće, za sad samo na desno :) ipak važi ona "sve u svoje vrime" :)

Tnx cure! Maslacak imam od 0-6... iskuham svaki dr dan ili kad se sjetim ali ne koristimo cesto pa necu ni mijenjati.
Sretna bas je meden.

Sretna, preslatki je 😍😍😍 Slazem se s tobom sto se treninga tice 😊
Bela, jednom dnevno min sterilizidam dude...
Cure, suuuupeeeeer za spavanjeeeeeeee

Buba mara super! Tako je i moj, al bas je bio lud kad ga uhvatilo, taj dan je stalno ali stalno pokusavao, i govorila sam mu da ima jos vremena da se ne muci, al nema sanse, tolko dugo dok navecer kod zadnjeg prematanja nije uspio. Vec mi ga bilo zao.😅
Marijana definitivno ne forsirati, ali vjezbce kroz igru ne mogu stetiti. V ih dozivljava ko neku igru, bas se smije i uziva.
Sretna 😍😍😍
Maslacak a bocice jos steriliziras? Kako dugo je potrebno?

url=https://lilypie.com]
Sretna, P ti je ko medo mali..bas ga ima!
Ja ne steriliziram tak cesto dude,nije ni predobro da je sve precisto..u pocetku svaki drugi dan,sad ih jednom tjedno...a operem po potrbi. Nek stjecu imunitet,sta ce kad krenu puzat...
Najgore mi bilo kad je mala propuzala,pravac na cipele i lize ih! Ja to gledat nisam mogla!

Buba mara super! Tako je i moj, al bas je bio lud kad ga uhvatilo, taj dan je stalno ali stalno pokusavao, i govorila sam mu da ima jos vremena da se ne muci, al nema sanse, tolko dugo dok navecer kod zadnjeg prematanja nije uspio. Vec mi ga bilo zao.😅
Marijana definitivno ne forsirati, ali vjezbce kroz igru ne mogu stetiti. V ih dozivljava ko neku igru, bas se smije i uziva.
Sretna 😍😍😍
Maslacak a bocice jos steriliziras? Kako dugo je potrebno?
Steriliziram jos,ne sjecam se kad sam s malom to prestala...

Sretna, tako ja volim kad mi pajki i ne spustim ju😍
T25, pretprošle godine sam vjezbala i super je za kondiciju i nazalost, za mene nazalost, za gubljenje kilograma, sva sam se osusila od njega, ali zato sam se nakon 2 tjedna vjezbi u jednom dahu popela na sljeme, a inace sam znala riknut, a hodanje jako pomaze, moj dragi se poceo debljati otkad auto imamo

Obriši komentar
Jeste li sigurni da želite obrisati komentar?
Sortiraj odgovore
Najstariji