Jesenske bebe/mame 2017.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • sretna
    23. Siječanj 2018. 16:28

I_me

sretna

I me jel tvoja mala ono imala jake grceve pa ste se nosili stalno? Ako da, vjeroajtno ti zato nece u kolica jer je navikla nosit se. Probaj mozda u sportski dio.da vidi okolo.
    Sistematskinisam nikad bila 🙈 ja sam od onih bolje da ne idem da ne nadu nesto 😂 glupo znam, al eto, ne idem ako nemam indikacija za to. Kod dr sam bila valjda samo 2x u zivotu. HB do sad me zdravlje sluzilo, nadam se da ce i dalje

Pretpostavljam da je ovo za suncokreticu? 😊
    Moja voli kolica i setnje. I nije imala jake grceve.

Daaaa, krivu sam osobu boldala 😄

Barkleys
    23. Siječanj 2018. 17:15

Postavila sam već bila pitanje, stvarno trebam savjet... Kako perete aspirator, nastavak za usisavač,  onaj dio u kojem su šmrkljići?
    Inače, mi smo danas bili na onoj procjeni kod fizijatrice iz one udruge. Samo je zapisivala, nije nam ništa rekla, ali je ženska super. Sve smo ju ispitali, ali ono doslovno sve XD XD. Došlo je do toga da kad smo ju stavljali u jaje da smo ju pitali jel ovo okej položaj? 😂😂😂😂

• Srnac
    23. Siječanj 2018. 17:24

Hej curke, malo bila u guzvi i nikako vas polovit.
    Aurora i Hedge sretan rockas, stvarno najljepsi do sad.
    Bebice su medene, Sanjchi Luce je bas ista ti. Tak je i moj Toma isti mamica pa svaki put procvatem kad mi to kazu. 
    Barbs moj san je jednog dana imati malu kucicu na moru i barku..ahhh. Mm sanja da se jednog dana u penziji preselimo na more, ostavimo kucu djeci i pobjegnemo na neki otok, pecamo i pomalo. Iako ja sam ovisna o moru ipak sam kontinentalka i 3mj od 6 do 9mj bi mi bilo dosta 😄
    Jako tesko mi pada izolacija i osamljenost sto je zimi na moru pogotovo otocima neizbjezno. 
    Dzenny zao mi je zbog A..zelim brzo ozdravljenje. I mom T je nos vec neko vrijeme zastopan bas negdje duboko ne mogu izvuci usisavacem. Sad su bas svi bolesni..zbilja se nadam da smo zavrsili sa babinjem vec mi to lagano na zivce ide pogotovo sad u sezoni gripe.
    Mi smo danas odradili lijepu setnjicu i kavicu na suncu. Bas nas je vrijeme posluzilo ove godine. Bojala sam se s obzirom da sam rodila krajem 9 mj pa dok uopce krenemo sa setnjama da ce vec biti tmurna jesen pa ostra zima kao prosle god i da cemo do proljeca biti zatvoreni kad ono skoro svaki dan u setnji.

• Srnac
    23. Siječanj 2018. 17:26

Hedgehog

Postavila sam već bila pitanje, stvarno trebam savjet… Kako perete aspirator, nastavak za usisavač, onaj dio u kojem su šmrkljići?
    Inače, mi smo danas bili na onoj procjeni kod fizijatrice iz one udruge. Samo je zapisivala, nije nam ništa rekla, ali je ženska super. Sve smo ju ispitali, ali ono doslovno sve XD XD. Došlo je do toga da kad smo ju stavljali u jaje da smo ju pitali jel ovo okej položaj? 😂😂😂😂

Ja ga rastavim i normalno operem u vrucoj vodi. Povremeno ga steriliziram.

Suncokretica
    23. Siječanj 2018. 17:29

Da moja je imala jake grčeve i još ih ima al nisu toliko jaki. Očito joj zato više paše klokanica. Navikla je na nju. 
    Ali kolica nije od početka prihvatila, očito je takvo dijete i gotovo. 
    Probat ću sutra sa autosjedalicom jer je tu malo više stisnuta al ne bi smjeli predugo u tome biti jelda?

• Romi
    23. Siječanj 2018. 17:48

Hedge ja perem normalno sa vodom,znam nekad stavit vodu u casu i to unutra,mislim onaj mali nastavak i onda kad nakon nekog vremena omeksa samo isperem pod pipom,a ako nesto bude i u onom dijelu vecem isto napravim tako

• Romi
    23. Siječanj 2018. 17:53

Srnac kako steriliziras,prokuhavas ili?Ja bi isto sterilizirala a bojim se prokuhavat,neznam jel se smije?
    Kiki ma nemam nista protiv dude,al jednostavno ju pljuje van,rijetko kad ju prihvati,probavat cu,mozda ju i prihvati

dzenny
    23. Siječanj 2018. 17:54

Da,vrijeme je katastrofa.. u zraku je milion virusa,samo da snijeg padne i to malo pocisti.. kako dokica kaze,cekaonice bi bile dosta praznije.. 
    Suncokretice-mislim da im za tih 1h setnje u AS nece nista biti,jer recimo kako kad idemo na duza putovanja pa se voze po 6-7h.. ja svoju isto vozim u AS,jer kosaru ne voli.. 🤔

• Romi
    23. Siječanj 2018. 17:56

Suncokretica

Da moja je imala jake grčeve i još ih ima al nisu toliko jaki. Očito joj zato više paše klokanica. Navikla je na nju.
    Ali kolica nije od početka prihvatila, očito je takvo dijete i gotovo.
    Probat ću sutra sa autosjedalicom jer je tu malo više stisnuta al ne bi smjeli predugo u tome biti jelda?

Suncokretice mislim da smiju biti u tom polozaju oko 2,5- 3 sata i onda ih moras izvadit,i napravit pauzu,barem su meni tako rekli kad sam pitala,jer meni je L. cesto u autu tako

Barkleys
    23. Siječanj 2018. 18:01

Romi

Hedge ja perem normalno sa vodom,znam nekad stavit vodu u casu i to unutra,mislim onaj mali nastavak i onda kad nakon nekog vremena omeksa samo isperem pod pipom,a ako nesto bude i u onom dijelu vecem isto napravim tako

Meni ne omekša. Možda bih trebala odmah staviti. Namučim se dok sastružem šmrklje. 🤔

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.