Jesenske bebe/mame 2017.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Kiki156
    23. Siječanj 2018. 15:50

Rita kolica su Peg perego. Zao mi je radi kolegice...strasno! 
    Nisam ni ja bila na sistematskom osim za dojke i ginekoloski, al planiram se narucit... 
    Suncokretice, V je imao tu fazu urlanja u kolicima. Doduse tad sam ga vozila u AS, sad smo opet u kossri i hoce se vozit, odspava cak, ali isto ima trenutaka kad urla pa ga moram uzet u ruke i malo nosit. 

I_me
    23. Siječanj 2018. 16:01

sretna

I me jel tvoja mala ono imala jake grceve pa ste se nosili stalno? Ako da, vjeroajtno ti zato nece u kolica jer je navikla nosit se. Probaj mozda u sportski dio.da vidi okolo.
    Sistematskinisam nikad bila 🙈 ja sam od onih bolje da ne idem da ne nadu nesto 😂 glupo znam, al eto, ne idem ako nemam indikacija za to. Kod dr sam bila valjda samo 2x u zivotu. HB do sad me zdravlje sluzilo, nadam se da ce i dalje

Pretpostavljam da je ovo za suncokreticu? 😊
    Moja voli kolica i setnje. I nije imala jake grceve.

Kiki156
    23. Siječanj 2018. 16:02

Dzenny nadam se da ce Alara brzo ozdaviti! 😘
    Barbs, to je jedna slasticarna, tamo se ne pusi pa mogu s malim unutra. Znam da ti fali kafic, ali vjeruj mi, nista nije kao setnja uz more - imas srece! A za kavicu si se snasla! 😄 Zao mi je radi nokta jedino! Nadam se da ce Diego ipak nece razboliti! 
    Mamisita hahahah i mene si scimala! Vec sam imala sliku u glavi kao u onim filmovima kad dobre mamice polude pa se oblokaju 😂😂😂😂 

I_me
    23. Siječanj 2018. 16:07

mamisita27

Eee, cure ma ja se napila na svadbi u subotu , prvo sam pjevala sa tamburasima a onda su me odveli na ispumpavanje nakon sta sam puzala ispod stola. Talo da se sad oporavljam.

Zeeeeeezaaaaam seeee 😆😜Pila sam sok od jabuke iako su svi misli da pijem bijelo vino 😂Glavobolja nije bilo. Mali je bio dobar baki do ponoci a onda je poceo zajebavat jer nije htio zaspat bez sise pa smo u ponoc i trideset isli doma. Al bilo je vrh! Naplesali se i sve ! U nedjelju su nam bile babinje, jucer sam prespavala i redila po stanu i danas bili u setnji☺
    Ja se brinem isto za curke! Fali Treca sreca! Majketi ako stalkas de se javi😜🤓🤓

😂😂😂😂😂😂😂😂😂

Kiki156
    23. Siječanj 2018. 16:07

V nocas nije dobro spavao... zaspao je rano, u 19:30 al se probudio u 00 pa sisao, kakao, razbudio se, pa sebuspavljivao satima i tak. Sad evo vec treci put spava po danu. 
    Osim sto je prihvatio dudu varalicu, sad sam mu dala i onog medu krpu (tijelo mu je kao krpica) u kojeg se umazi i zaspi. To se zove tjesilica i sad mi je s tim medekom i dudom zaspao sam, bez sise. To je super al sad stalno dezuram da se ne ugusi s tim i ne zelim da se navuceee 😂😂😂😂 grozna sam! 

Barkleys
    23. Siječanj 2018. 16:20

Hahahha Mamasita hvala. Ima dana kad mi dođe da gurnem prst u struju. Mi nismo čini se imali nikakvu reakciju na cijepljenje. Jučer je bila u spavanja malo, ali mislim da to ima više veze s u stajanjem u 6 nego s cijepljenjem. Jedino što je drukčije što je jučer samo 1x kakala i to tek navečer. Ali kad se pokakala tog je bilo na sve strane. Svaka čast peleni, ali ona jadna to teoretski ni ne bi mogla izdržati. Inače je do sad kakala 5x dnevno i sve je to u gurala u jedno kakanje. Čini se kao da će tako i danas. Jel još nekome beba kaka 1x dnevno?

• Romi
    23. Siječanj 2018. 16:22

Kiki156

V nocas nije dobro spavao… zaspao je rano, u 19:30 al se probudio u 00 pa sisao, kakao, razbudio se, pa sebuspavljivao satima i tak. Sad evo vec treci put spava po danu.
    Osim sto je prihvatio dudu varalicu, sad sam mu dala i onog medu krpu (tijelo mu je kao krpica) u kojeg se umazi i zaspi. To se zove tjesilica i sad mi je s tim medekom i dudom zaspao sam, bez sise. To je super al sad stalno dezuram da se ne ugusi s tim i ne zelim da se navuceee 😂😂😂😂 grozna sam!

Kiki i ja imam tu mazilicu i htjela sam joj dati za spavanje da ju nemoram nosit dok zaspi,al se isto bojim tog gusenja,jer ona sad sve trpa u usta,krpice,slinavce,a svoje rukice dobro vec nije pojela koliko ih ima u ustima :-),a nece bas dudu

• Romi
    23. Siječanj 2018. 16:26

Hedgehog

Hahahha Mamasitahvala. Ima dana kad mi dođe da gurnem prst u struju. Mi nismo čini se imali nikakvu reakciju na cijepljenje. Jučer je bila u spavanja malo, ali mislim da to ima više veze s u stajanjem u 6 nego s cijepljenjem. Jedino što je drukčije što je jučer samo 1x kakala i to tek navečer. Ali kad se pokakala tog je bilo na sve strane. Svaka čast peleni, ali ona jadna to teoretski ni ne bi mogla izdržati. Inače je do sad kakala 5x dnevno i sve je to u gurala u jedno kakanje. Čini se kao da će tako i danas. Jel još nekome beba kaka 1x dnevno?

Moja kaka 1dnevno i to je sada pocela kad je navrsila 3 mj.,do tad nije po nekoliko dana kakala,nekad je znalo proc i 4-5 dana izmedu kakanja,nije nis pomagalo ni vjezbe ni kamilica,nista,a sad svaki dan jednom

Kiki156
    23. Siječanj 2018. 16:28

Romi ja sam mu sad evo prvi put dala i svakih par minuta ulazim u sobu da provjerim stanje. Ne bi se usudila dati mu preko noci, tad nema ni dudu varalicu. Probaj sad dati dudu, ako zelis da duda naravno. V nije htio i sad neki dan sam mu je uvalila i prihvatio je. Al ak ne zelis da ti to duda nemoj ni pokusavat 😂
    Hedgehog, V kaka par puta dnevno, al isto nekad vise nekad manje, to je sve normalno. I super za cijepljenje!

luce <3
    23. Siječanj 2018. 16:28

Mamasita 😂😂😂
    Dzenny bas mi je zao sto se malena razbolila 
    Nadam se da Diego se nece razbolit....
    Moja se bas voli vozit, kolica, jaje, auto, kosara.... Sta god samo da skita 😂😂😂

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.