Drage moje upadam ko padobranac ali vi cete znat odg. Mozda je glupo pitanje al nikako nemogu skuzit. Porodiljna naknada jel sjeda npr u 1 mj za 12 mjesec ili u 1.mjesec sjeda za 1.mjesec? Valjda ste me skuzile.🙈 neki mi skroz glupi iznosi sjedaju na racun,cas pise naknada za rodilje,cas pise naknada za njegu djeteta. A trebalo bi mi sjest i jednokratna naknada od hzzo koja iznosi isto koliko j porodiljna pa neznam jel to naknada za njegu djeteta ili ce pisat bas jednokratna naknada. Zapetljala sam sama sebe u ovome🙈
U 1 mj sjeda za 12 mj 😊
Hvalaaaa puno 😀
url=https://daisypath.com]
Rita je premedena.. 😘😘
A je bolesna,uzasno kaslje i nosic joj se zacepi.. juce smo isli kod pedice,rekla je da je to pocetak bronhitisa,da joj redovno cistim nosic i da kuham kamilicu i stanu,da ju tako inhaliram.. ali,nazalost ona danas vise kaslje,iako se nosic prilicno stabilizirao.. sutra imamo kontrolu,pa cemo vidjeti sta ce nam reci..
Pa gdje su nam cure?? Violeta?? Mamsita?? Treca_sreca?? 🤔
A joooj, najgore je kad ih tako male uhvati kasalj i nos, a nema bas puno toga sto mozes napravit da im pomognes..
Rita je premedena.. 😘😘
A je bolesna,uzasno kaslje i nosic joj se zacepi.. juce smo isli kod pedice,rekla je da je to pocetak bronhitisa,da joj redovno cistim nosic i da kuham kamilicu i stanu,da ju tako inhaliram.. ali,nazalost ona danas vise kaslje,iako se nosic prilicno stabilizirao.. sutra imamo kontrolu,pa cemo vidjeti sta ce nam reci..
Pa gdje su nam cure?? Violeta?? Mamsita?? Treca_sreca?? 🤔
A joooj, najgore je kad ih tako male uhvati kasalj i nos, a nema bas puno toga sto mozes napravit da im pomognes..
Daaa.. srce mi hoce puknuti,kad se zakaslje aa ja joj ne mogu pomoci.. 😢
Sretna ja isto ne idem kod dr.,kod svje dr. op samo kad moram,idem samo ginekolgu 2 puta god.,i kod onkologa za prsa,vjetojatno ni sama nebi isla da nisam imala kvrzicu,al zbog svega sta sam prosla vjerujem da bi trebalo ic barem jednom god. preventivno,zlu ne trebalo...
Dzenny ajme srce malo,zelim joj brzo ozdravljenje,moja nesto jucer i danas cesce kise,isto me je strah da ju nece nesto uhvatit jer je muz bio bolestan prosli tjedan,samo da nije to dobila...inace Alara mi je prekrasno ime
Dzenny, brz oporavak joj želim! :*** Diego kašljuca od jučer... ništa strašno ali kad ga je šogor čuvao nije zno da je njihov djed bolestan i s njime je išao tamo i nije ni čudo da je pokupio nešto... naravno, muž mu se nasr* ...
Nadam se i ja da nije ništa strašno..
I ja sam za to da se često ide na pregled... bilo koji... što je sigurno je sigurno..
Kiki, zavidim ti što imaš kafić (normalan!!!) u blizini... ja b ih trebala autom ići do najbližeg kafića jer bi nam predaleko bilo ići pješke... a u našoj blizini ima kafana a uz more gdje se šetam na toooneeee beach bareva koji naravno ne rade..
Zato sam ja frajerica uzela kavu u staklenci hahaha nisam našla čašu (ne nađeš kad ti treba naravno!!!!) i slomila nokat dok sam pokušavala izvaditi iz držača za boce od kolica
Mc Mouse, vidim da su ti već odgovorile :)
Suncokretice, jako mi je žao što ti curka ne voli kolica... Je l' se tebi Lea rodila prije 36.tjedna???
Eee, cure ma ja se napila na svadbi u subotu , prvo sam pjevala sa tamburasima a onda su me odveli na ispumpavanje nakon sta sam puzala ispod stola. Talo da se sad oporavljam.
Zeeeeeezaaaaam seeee 😆😜Pila sam sok od jabuke iako su svi misli da pijem bijelo vino 😂Glavobolja nije bilo. Mali je bio dobar baki do ponoci a onda je poceo zajebavat jer nije htio zaspat bez sise pa smo u ponoc i trideset isli doma. Al bilo je vrh! Naplesali se i sve ! U nedjelju su nam bile babinje, jucer sam prespavala i redila po stanu i danas bili u setnji☺
Ja se brinem isto za curke! Fali Treca sreca! Majketi ako stalkas de se javi😜🤓🤓
ASHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHA
A jbtttttttttttttt.... ja gledam: OMGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGG... hahahahahaha fino si nas sprcala ahahahahahaha
Drago mi je što si se lijepo provela... nije strašto što ste se vratili rano.. Barem ste se naspavaliiii
Eee, cure ma ja se napila na svadbi u subotu , prvo sam pjevala sa tamburasima a onda su me odveli na ispumpavanje nakon sta sam puzala ispod stola. Talo da se sad oporavljam.
Zeeeeeezaaaaam seeee 😆😜Pila sam sok od jabuke iako su svi misli da pijem bijelo vino 😂Glavobolja nije bilo. Mali je bio dobar baki do ponoci a onda je poceo zajebavat jer nije htio zaspat bez sise pa smo u ponoc i trideset isli doma. Al bilo je vrh! Naplesali se i sve ! U nedjelju su nam bile babinje, jucer sam prespavala i redila po stanu i danas bili u setnji☺
Ja se brinem isto za curke! Fali Treca sreca! Majketi ako stalkas de se javi😜🤓🤓
A jesi nas scimala bas si luda na pozitivan nacin,neka si se ti naplesala i zabavila i vratila se nama na forum
Nadam se da bude brzo ozdravila.. 😕
Romi,hvala za ime.. 😘 bebaca dobroo cuvaj,jer i ja i dragi smo bili bolesni,pa je sigurno preslo sa nas,jos smo se bas trudili da ne ode na nju(imali smo maske po cijele dane,trudili se da budemo sto manje u kontaktu sa njom,aliii dzaba)..
Barbs,drzim fige da nam se i Diego ne razboli.. 😢
Mamsita,hahaah 😂😂😂
Sortiraj odgovore
Najstariji