Jutro curke, evo kavica se pije. Dobro pa mi je muž donio kuhalo u bolnicu. Pijem tursku onu iz vrecice jer nes moram sa mlijekom, a nesmijem.
Kupila sam rižino mlijeko ali nije me okus očarao😆
Rita je prihvatila bočicu i to nakon sto smo kupili okruglu dudu, koja podsjeća na bradavicu.
Sad se vidi da joj je trebalo vise hrane. Posisa obje sise i jos popije 70ml Ad..
Od jucer smo dobili 40g😬😬
Ej, drago mi je da je bolje. I za bočicu. Koju dudu ste kupili? Onu medo dudu?
Sretno s učenjem. Uh, rižinoo. Probaj i bademovo. Možda će ti to biti bolje. Držite seee.
Senoritakova, super za kavicu i dobre vijesti o napretku i za dudu! Ja isto samo tursku mogu bez mlijeka, ness volim al mi je bez mlijeka odvratan.
Dena, jel se Viktor voli voziti u AS? I super za okretanje! Vito se okretao s trbuha na leda i mi smo bili odusevljeni a na kraju nam je doktor rekao da je to prerano za takve okrete i da to ne bi smio sada 😕 Tak da ga vise ne poticemo na okretanje 😂
I da, Dena, za sisanje -neeeemoj predivna ti je kosa! Ja da imam takvu samo bi vrhove odrzavala 😂 A kako si se mislila sisati?
Ma kupili smo novu dudu za bocicu, tu okruglu.
A probat cu jos od zobi mlijeko, bademovo nesmijem jos dok nestignu nazali testiranja za ostale alergene..
Kiki da u AS je, znaci u jajetu, da ne bude zabune😉 Jucer sam bas citala upitstva od os AS ove sta ide od 9kg, pa si mislim da cemo i nju uskoro poceti koristiti. Jos 2-3kg nam fale. Za sad je ok u voznji, nadam se da ce sve dobro proci.
Mislila sam neku drasticnu promjenu, osisat na bob i ofarbat u crveno/ljubicastu, al vjerojatno cu odustati. Zadnji put sam je nakon Uskrsa skratila dosta al je vec narasla. Budem vjerojatno samo oblikovala jer sad vec onak visi bezveze ako je ne sredim, a bas nemam previse vremena za to.
Inace sta se kave tice, ista sam, turska jaka, bez secera, bez mlijeka mi pase, a u sve ostale moram malo mlijeka, al opet ak je sam na bazi mlijeka mi ne valja.
url=https://lilypie.com]
Dobro jutro cure ,kavica i zdravo seljački doručak uz domaće kobase i sveži sir
Kiki da u AS je, znaci u jajetu, da ne bude zabune😉 Jucer sam bas citala upitstva od os AS ove sta ide od 9kg, pa si mislim da cemo i nju uskoro poceti koristiti. Jos 2-3kg nam fale. Za sad je ok u voznji, nadam se da ce sve dobro proci.
Mislila sam neku drasticnu promjenu, osisat na bob i ofarbat u crveno/ljubicastu, al vjerojatno cu odustati. Zadnji put sam je nakon Uskrsa skratila dosta al je vec narasla. Budem vjerojatno samo oblikovala jer sad vec onak visi bezveze ako je ne sredim, a bas nemam previse vremena za to.
Inace sta se kave tice, ista sam, turska jaka, bez secera, bez mlijeka mi pase, a u sve ostale moram malo mlijeka, al opet ak je sam na bazi mlijeka mi ne valja.
Za prelazak u AS grupe 1 u smjeru voznje dva osnovma uvjeta su kilaza, 9 kg i da se dijete samo postavilo na noge
Dobro jutro cure,kavica i zdravo seljački doručak uz domaće kobase i sveži sir
odlicaaaan rucaaaaakkk 😊😂😂😂
Za prelazak u AS grupe 1 u smjeru voznje dva osnovma uvjeta su kilaza, 9 kg i da se dijete samo postavilo na noge
Meni su te skedalice znanstvena fantastika. Sto ih vise proucavam, manje kuzim.. 😥😥😥
Kad, sta kako... u kojem smjeru, koji kupiti 1/2/3 ili 0+/1..
Necemo jos kupovat, jer joj je jaje ok i nisam sigurna, moram provjeriti, al mislim da ide do 13kg.
Ti se kuzis u to..
Daj pliz neke smjernice na sta gledat da znam za buducnost.
Sortiraj odgovore
Najstariji