Jesenske bebe/mame 2017.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Bela
    23. Siječanj 2018. 10:01

Romi

Bela mi imamo bocice tomme tippe i stvarno su odlicne,duda bas ima oblik zenske bradavice,probali smo i nuk i avent i chicco,i na kraju su ove nama najbolje….to znam da je preporucila jos Tea dok se javljala i bilo mi je zao sta ju nisam odmah poslusala

Hvala ti, ja imam avent i nuk ali ih nece. Probat cu kupiti tt...
    Voljela bi barem dok je ostavim nekome da pojede bocicu.

• Romi
    23. Siječanj 2018. 10:03

Cure I me,Sanjchi i Aurora, di kupujete te lijepe trakice za svoje curke,ja bi kupila L,a nigdje bas nisam vidjela tako lijepe,kupila sam jednu kad su bili dani beba u westgatu,a poslije nisam vidjela nigdje takve,tvoja mi se bas svida ova I me...vec mi je doslo da ih sama sasijem ali ostala mi masina za sivanje u Og. kod mojih,morat cu je donjet jer mi dode bas da sad napravim nesto L.

• Dena1009
    23. Siječanj 2018. 10:06

Sretna a on je zadnji put imal 6300 lad su ga vagali, sad bi mogo vec nekih 7, a jel sad na dalje idu kile polaganije gore? Mislila sam da bi u 8.mj, tad bude 11 mj napunil vjerojatno vec trebal uvjete ispuniti 🤔🤔
    Mi smo dobili od kumova Recaro sjedalicu, cini mi se dobra, al za sad ceka pospremljena, nismo je proucavali. Al poznavajuci kuma, on je osoba koja prije kupnje uvijek procita svu mogucu literaturu, usporedi sve moguce znacajke, prođe cijeli googl od A-Ž i to sve jos par puta ponovi da bude siguran, mislim da bi trebala biti kvalitetna 😂😂

url=https://lilypie.com]

I_me
    23. Siječanj 2018. 10:16

sretna

I memislim da sva jaja idu do 13 kg. Za prelazak u grupu 1 dijete treba imat 9 kg i mora se samostalno dizat na noge, uz namjestaj recimo, ako se ta dva uvjeta ne zadovoljavaju onda dijete ne prebacivati!
    Sigurnije su sjedalice 1 grupe, znaci bolje uzet grupu jedan, a.ne kombiniranu 1/2/3.
    Mi smo.L s 10 mj stavili u sjedalicu grupe 1.
    Koju ces sjedalicu to moras sama vidjet. Najsigirnije iz grupe 1 su bile kiddy autosjedalice. Mi smo to uzeli L i sad uskoro ga moramo prebacit u sljedecu grupu i opet cemo uzet kiddy.
    Ove 0+/1 su sjedalice koje se.mogu dugo vozit unatrag pa onda okrenut prema naprijed.
    Ak sam sta izostavila, pitaj 😊

Znaci ovako. 
    L si stavila u sjedalicu grupe 1 sa 10 mj i jos ju ima? 
    Koliko je on sada? Ako sam dobro zapamtila ima 3 g i koliko kg.. 
    Muz bi 1/2/3, jer ga strah da ne bi brzo prerasla 😂😂😂, al koliko kuzim sad ce nam klinci sve manje i manje dobivat na tezini.. nema vise kila, kila i pol mj.. 
    Znaci vi ste tu sjedalicu grupe 1 imali 2.5 god skoro..
    Suprotan smjer voznje ili? Do koliko kg ide ta kiddy..
    Netko je napisao Recaro..
    Moj muz bi tu isto jer su u formuli ta sjedala i kao super su..
    Gledala sam ju na netu neki dan grupe 1/2/3= 1900kn

I_me
    23. Siječanj 2018. 10:19

Netko je pitao za trakice za kosu.. 
    Ja sam ovu sto ima slapa na slici narucila sa neta, sa stranice Geek.
    10kom/svih boja, od bijele do crne i platila 20kn.

Marijana12345
    23. Siječanj 2018. 10:20

Dena1009

Sretna a on je zadnji put imal 6300 lad su ga vagali, sad bi mogo vec nekih 7, a jel sad na dalje idu kile polaganije gore? Mislila sam da bi u 8.mj, tad bude 11 mj napunil vjerojatno vec trebal uvjete ispuniti 🤔🤔
    Mi smo dobili od kumova Recaro sjedalicu, cini mi se dobra, al za sad ceka pospremljena, nismo je proucavali. Al poznavajuci kuma, on je osoba koja prije kupnje uvijek procita svu mogucu literaturu, usporedi sve moguce znacajke, prođe cijeli googl od A-Ž i to sve jos par puta ponovi da bude siguran, mislim da bi trebala biti kvalitetna 😂😂

Kvalitetna ili ne, zivotni vijek autosjedalica je max 6god. To imaj na umu. Mi smo isto dobili staru oko 5godina (morao bi negdje biti otisnut datum ili godina proizvodnje) sta znaci da ju necemo koristiti. Mi smo isto jako puno proucavali, prema njemackim testovima Kiddy i Cybex su naj, Römer i Maxi cosi su isto super. Mi imamo isofix bazu za Cybex jaje pa cemo i dalje uzimati Cybex autosjedalice koje pasu na tu bazu, a to su te super ocjenjene. Ima na fejsu grupa gdje se mogu postaviti pitanja o auto sjedalicama, zove se "Rodini savjeti o autosjedalicama".

I_me
    23. Siječanj 2018. 10:27

Marijana ja sam u toj grupi al sto vise citam, manje kontam 😂😂😂
    Al ok, skuzit cu sve sta i kao dok dodje vrijeme za kupnju. 
    Zelim biti informirana na sve strane jer joj zelim kupit kvalitetnu i udobnu i naravno najsigurniju 

• Romi
    23. Siječanj 2018. 10:40

Hvala I me 

• Romi
    23. Siječanj 2018. 10:46

Kiki neznam jesam li dobro zapamtila,jesi li ti pisala ili netko drugi da imas fibroadenome u dojkama,jer imam ih i ja,i 3 puta sam vec operirana,sad me zanima jesi li isla vec na kakvu kontrolu nakon poroda,jer bih i sama trebala ici a neznam jel jos rano,sorry ako sam te zamjenila s nekim

• Romi
    23. Siječanj 2018. 10:53

Sanjchi ma nemoj me zezat,to nam je omiljeni lokal mm i meni,obozavamo tamo jesti,bas sam vidjela da renoviraju i sve me strah da nece sve promjenit jer nam je bas bilo super unutra do sada,kako se zove sestra ako smijem znat da ju pozdravim kad dodemo drugi put,obavezno nesto slavimo tamo ili rodendan ili neku godisnjicu,dan zena (to me muz vodi),ili jednostavno dodemo jest kad nam dode 

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.