Jesenske bebe/mame 2017.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    barbs
    11. Siječanj 2018. 10:07

Dena, nadam se da nije nista strasnooo 😘 sad haraju preeeehladeee.. kod nas su svi pomalo imali virozu.. trenutno muz.. nadam se da nece i mene..
    Treca, Diego se odjavio oko 21h i javio oko 23:30 i do 1 se nije odjavioooooooo... 

barbs
    11. Siječanj 2018. 10:08

Maslacak, vrijedna od samog jutraaaa 😊😊😊 ja moram robu stavit susiti...
    Sretna, nadam se da ce se razvedriti .. i kod nas je malo sunce malo oblacno..

violeta1
    11. Siječanj 2018. 10:12

Jutrooo, nama noc uzas...svako malo se budi i samo da mu je sisa u ustima, tako nam je vec 4 noc 😐 Budili se u 8h i evo sad pava hehe... 
    Kile ja sam na +8 uzas!!! Hvala Bogu za blagdane nisam nista dobila, jer sam dobila prije 🤣 i evo sad sam malo smanjila slatko i pocela malo vjezbat i polako pada dole, kila je vec osla 😎 😊 Ne zelim se vagat stalno, samo 1 tjedno, ponedeljak 😊

barbs
    11. Siječanj 2018. 10:13

Hvala, Kiki, na vjezbama 😊
    Dena, suuuper za kg 😊😊😊
    Belle, eto, kako vidis, ima nas dosta s istim problemom mada ja npr imam problema sa stitnjacom i to imam onu usporenu verziju...i ja se nadam kao i Sretna da ce vjezbama iotici

violeta1
    11. Siječanj 2018. 10:13

Ja sam kucu pocistila, jos spavacu i rucak moram, a nemam pojma sta 😐 Vrijeme je oblacno, tmurno, maglovito 😕 pravo jesenjsko ☺

barbs
    11. Siječanj 2018. 10:14

V, suuuper za kg 😍😍😍😍😍 Aaaaa,vidim, L je zaj*.... sta je to bilooo?? Sta se tim bebacima desilo da zaj* 

barbs
    11. Siječanj 2018. 10:16

Ja za rucak vjerojatno musaku.. 

I_me
    11. Siječanj 2018. 10:24

Jutro mame!
    Dan je divan.. toplo i sunce..
    Ustala sam polomljena.. kao da cu biti bolesna 😥😥😥
    Glava me vec danima boli 😢
    I danas mi opet dolazi svekrva ( do nedjelje 😥)
    Rucak-pohani oslic
    Kile-zatrudnila sa 57, sad imam 55 kg.. jedem ko luda i topim se i bas sam si ispijena 😩
    Izgledam si ko bolesna 😩

Bela
    11. Siječanj 2018. 10:26

Jutrooo! Eto i kod nas spavanje nije bas kao sta je bilo...budi se svaka 3 h ako ne i cesce, i na sisi po sat vremena bude, cim je maknem trazi...a uspavljivanje nam je redovno od 20 h pa do 22 uz nekoliko spustanja i dizanja iz krevetica.

Bela
    11. Siječanj 2018. 10:30

I me i kod mene isto, kg i pol sam u plusu ali ne zelim da odu... muz mi kaze da sam se osusila prije bilo sve utegnuto ali vise nije..

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.

Odustani

POVEZANI ČLANCI