Dena, nadam se da nije nista strasnooo 😘 sad haraju preeeehladeee.. kod nas su svi pomalo imali virozu.. trenutno muz.. nadam se da nece i mene..
Treca, Diego se odjavio oko 21h i javio oko 23:30 i do 1 se nije odjavioooooooo...

Maslacak, vrijedna od samog jutraaaa 😊😊😊 ja moram robu stavit susiti...
Sretna, nadam se da ce se razvedriti .. i kod nas je malo sunce malo oblacno..

Jutrooo, nama noc uzas...svako malo se budi i samo da mu je sisa u ustima, tako nam je vec 4 noc 😐 Budili se u 8h i evo sad pava hehe...
Kile ja sam na +8 uzas!!! Hvala Bogu za blagdane nisam nista dobila, jer sam dobila prije 🤣 i evo sad sam malo smanjila slatko i pocela malo vjezbat i polako pada dole, kila je vec osla 😎 😊 Ne zelim se vagat stalno, samo 1 tjedno, ponedeljak 😊

Hvala, Kiki, na vjezbama 😊
Dena, suuuper za kg 😊😊😊
Belle, eto, kako vidis, ima nas dosta s istim problemom mada ja npr imam problema sa stitnjacom i to imam onu usporenu verziju...i ja se nadam kao i Sretna da ce vjezbama iotici

Ja sam kucu pocistila, jos spavacu i rucak moram, a nemam pojma sta 😐 Vrijeme je oblacno, tmurno, maglovito 😕 pravo jesenjsko ☺

V, suuuper za kg 😍😍😍😍😍 Aaaaa,vidim, L je zaj*.... sta je to bilooo?? Sta se tim bebacima desilo da zaj*

Jutro mame!
Dan je divan.. toplo i sunce..
Ustala sam polomljena.. kao da cu biti bolesna 😥😥😥
Glava me vec danima boli 😢
I danas mi opet dolazi svekrva ( do nedjelje 😥)
Rucak-pohani oslic
Kile-zatrudnila sa 57, sad imam 55 kg.. jedem ko luda i topim se i bas sam si ispijena 😩
Izgledam si ko bolesna 😩

Jutrooo! Eto i kod nas spavanje nije bas kao sta je bilo...budi se svaka 3 h ako ne i cesce, i na sisi po sat vremena bude, cim je maknem trazi...a uspavljivanje nam je redovno od 20 h pa do 22 uz nekoliko spustanja i dizanja iz krevetica.

I me i kod mene isto, kg i pol sam u plusu ali ne zelim da odu... muz mi kaze da sam se osusila prije bilo sve utegnuto ali vise nije..

Obriši komentar
Jeste li sigurni da želite obrisati komentar?
Sortiraj odgovore
Najstariji