Sanjchu hvala za trakice al ja nisam na fb,jel mogu svejedno nekako naruciti
I memislim da sva jaja idu do 13 kg. Za prelazak u grupu 1 dijete treba imat 9 kg i mora se samostalno dizat na noge, uz namjestaj recimo, ako se ta dva uvjeta ne zadovoljavaju onda dijete ne prebacivati!
Sigurnije su sjedalice 1 grupe, znaci bolje uzet grupu jedan, a.ne kombiniranu 1/2/3.
Mi smo.L s 10 mj stavili u sjedalicu grupe 1.
Koju ces sjedalicu to moras sama vidjet. Najsigirnije iz grupe 1 su bile kiddy autosjedalice. Mi smo to uzeli L i sad uskoro ga moramo prebacit u sljedecu grupu i opet cemo uzet kiddy.
Ove 0+/1 su sjedalice koje se.mogu dugo vozit unatrag pa onda okrenut prema naprijed.
Ak sam sta izostavila, pitaj 😊
Znaci ovako.
L si stavila u sjedalicu grupe 1 sa 10 mj i jos ju ima?
Koliko je on sada? Ako sam dobro zapamtila ima 3 g i koliko kg..
Muz bi 1/2/3, jer ga strah da ne bi brzo prerasla 😂😂😂, al koliko kuzim sad ce nam klinci sve manje i manje dobivat na tezini.. nema vise kila, kila i pol mj..
Znaci vi ste tu sjedalicu grupe 1 imali 2.5 god skoro..
Suprotan smjer voznje ili? Do koliko kg ide ta kiddy..
Netko je napisao Recaro..
Moj muz bi tu isto jer su u formuli ta sjedala i kao super su..
Gledala sam ju na netu neki dan grupe 1/2/3= 1900kn
Da, stavili smo ga sa 10 mj u sjedalicu kategorije 1. Sad u 3 mj ce 4 godine, trenutno ima 17kg, sjedalica grupe 1 je do 18 kg, a sjedalice grupe 2/3 su od 15 kg. Znaci koristili.smo je 3.godine, odnosno bit ce.nesto duze od 3 godine
Hvala Sanjchi,da seka fino kuhamoja topla preporuka,sva jela su im odlicna tamo,jos nisam nasla nesto sta mi se ne svida,pogotovo rizoto od sipe,uf nesmijem se ni sjetit odmah mi sline cure ,a usluga je fantasticna i bas mi se svida taj dio gdje ona radi,onaj noviji Roko do njih mi nije po gustu,sve je isto samo uredenje mi se ne svida,kad sam ostala trudna prva 3 mjeseca mi se samo pizza jela,na sve mi je bilo muka osim pizze,i samo sam kod njih jela ili unutra ili sam uzela tamo gdje imaju na kom. za kupit,al najbolje da ti dodes do Opatije pa to probas direktno na mjestu,nije ti to tako daleko od Siska,pogotovo sad kad imas autoput...javim se seki kad dodem drugi put
Kavu inace ne pijem, ne sviđa mi se okus.... Iako volim miris svjeze kave, okus mi je bljak... Prije trudnoce sam pile ness vaniliju samo s mlikom, kako sam ostala trudna pristala sam i jos uvik je ne pijem... Nemam neku potrebu...
Senoritakova super za Ritu, bas dobre vijesti da napreduje 😁😁
Romi da, ja sam imala fibroadenom. Napravila sam kontrolu jos u trudnoci, iako su mi govorili da ne jer je izmjenjeno ali vec je bilo proslo puno od zadnje kontrole pa sam nazvala doktoricu i pitala jel mogu doci, rekl je da mogu pa sam isla i sve je ok.
Nisam sad zapamtila jel ti dojis? Jer ako da, doktorica mi je rekla da kod dojenja zna biti izmjenjeno ali nazovi pa pitaj, oni ce ti najbolje znati. Mene je narucila na kontrolu za godinu dana i pitala sam je sta ako cu dojiti i rekla je da nema veze, da dodem jer ima prijasnje nalaze pa ce vidjeti.
A zasto si operirala vise puta? Opet ti narastu ili?
Kavu inace ne pijem, ne sviđa mi se okus…. Iako volim miris svjeze kave, okus mi je bljak… Prije trudnoce sam pile ness vaniliju samo s mlikom, kako sam ostala trudna pristala sam i jos uvik je ne pijem… Nemam neku potrebu…
Senoritakova super za Ritu, bas dobre vijesti da napreduje 😁😁
Luce nisam ju ni ja pila do svoje 26 -te god nikako,smrdila mi je i bilo mi je muka od nje,i onda sam operirala 2 puta tumore u prsima,i neces vjerovat dr. na Rebru mi je preporucio da ju pocnem pit,barem jednu dnevno i tako sam pocela samo ujutro piti i to instant s vodom i malo mlijeka,sad nemogu bez jutarnje kave odmah me glava boli preko dana...mm ne pijei nerazumije to,al onda kad idemo negdje tano na put vec i on zna da moram ujutro popit kavu jer inace to nije to,ako slucajno ne stignem popit doma on mi kupi negdje na benzinskoj coffe to go,i kaze znam da nemozes bez nje
Romi, ja sam uzimala trakice u hm-u, 3 u paketu dobijes, i preko ebaya sam uzela
Sanjchi ja volim sve i meso i morsko,nema sta nevolim ,inace sam zahtjevna sta se tice hrane,jer mi je tata kuhar i znam sta se radi po restoranima, pa mi nije svugdje fino,al kao sta sam rekla kod njih je sve top...slicne ste si ti i seka,sad vidim da je i Lucija na tebe,ista ti,jedino je mozda crna na muza...
Sortiraj odgovore
Najstariji