Dobro jutro cure,kavica i zdravo seljački doručak uz domaće kobase i sveži sir
odlicaaaan rucaaaaakkk 😊😂😂😂
dorucak 😂😂😂😂
Senoritakova, ooooodlicne vijestiii 😍😍😍😍
Sanjchi, ahahahahhaahahaha, dooobraaaaa slika 😂😂😂😂😂😂 Sto je najbolje, ove noci ga je i on cuo... 4-5x je rekao 😁😂😂😂
Bebushka može nema problema,samo mi reci jel neka određena Illy neznam kakvih sve ima,možeš mi uslikati da znam,a možemo se čuti na mob.,pa sve dogovorimo.Ja stalno sad većinu stvari kupujem u slovenskom hoferu i talijanskom Eurospinu,i nije mi bilo jasno kako kod njih iste stvari koje kupujem kod nas mogu tamo biti tako povoljnije,pa mi je šefica koja je inače slovenka rekla da je sve stvar naravno u porezu.Mi smo i kolica za L. kupili u Kopru u babycentru,bila su snižena sa 600 eura na 300,a kod nas takvih sniženja rijetko ima i takvih kolica našem babycentru nije ni bilo,i tako x stvari tamo nađem na popustu a kod nas nema.
I me svaki put kad vidim tvoju šlapicu rastopim se,preeediiivna je,tako nasmijana i draga
Aurora i Sanjchi pridružujem se u klub ljubitelja knjige,obižavam čitati i stalni sam korisnik knjižnice,samo sad trenutno ne stignem čitati i baš mi fali.
Dena slike su mrak,i nemoj se šišati,kosa ti je predivna samo je skrati malo ako želiš da ti bude lakše.
Senoritakova bravo za Ritu baš sam sretna zbog Vas.
Barbs dobro kazes viise je za rucak nego dorucak ,inace doruckujem pahuljice sa jogurtom,al jutros mi doslo za ovo...i mojo L ide zubic van,samo sta nije vani,a u subotu ce imati tek 4 mjeseca
I me mislim da sva jaja idu do 13 kg. Za prelazak u grupu 1 dijete treba imat 9 kg i mora se samostalno dizat na noge, uz namjestaj recimo, ako se ta dva uvjeta ne zadovoljavaju onda dijete ne prebacivati!
Sigurnije su sjedalice 1 grupe, znaci bolje uzet grupu jedan, a.ne kombiniranu 1/2/3.
Mi smo.L s 10 mj stavili u sjedalicu grupe 1.
Koju ces sjedalicu to moras sama vidjet. Najsigirnije iz grupe 1 su bile kiddy autosjedalice. Mi smo to uzeli L i sad uskoro ga moramo prebacit u sljedecu grupu i opet cemo uzet kiddy.
Ove 0+/1 su sjedalice koje se.mogu dugo vozit unatrag pa onda okrenut prema naprijed.
Ak sam sta izostavila, pitaj 😊
Bela mi imamo bocice tomme tippe i stvarno su odlicne,duda bas ima oblik zenske bradavice,probali smo i nuk i avent i chicco,i na kraju su ove nama najbolje....to znam da je preporucila jos Tea dok se javljala i bilo mi je zao sta ju nisam odmah poslusala
Sanjchi Metodologiju istrazivanja učim, 1.2. idemo u Zd na ispit...jedva cekam malo morsog zraka...
Bocica je Nukova, stavit cu sliku da vidite oblik dude..
Romi, mi u ned imamo 4mj😊...
Sanjchi samo dodi ima dosta poslije idemo setat po Opatiji duz lungo mare
Sanjchi Metodologiju istrazivanja učim, 1.2. idemo u Zd na ispit…jedva cekam malo morsog zraka…
Bocica je Nukova, stavit cu sliku da vidite oblik dude..
Romi, mi u ned imamo 4mj😊…
Rastu nam bebice,sad bas vidim kako se mjenja
Sortiraj odgovore
Najstariji