Aurora, kako je tebi prošao dan? Jel ti Una donjela kavu u krevet? Usput pousisavala i skuhala ručak? 😂
Barbs, barka? 🤣 fotka, pogled, sve, vau.
Aspirator - ja isto imam iz DM-ea Ariannu. Mislim da je to najpoznatiji aspirator. Isplati se, a stvarno nije skup. E da, kako vi perete taj nastavak. Taj u kojem su šmrkljići?
Kiki ja ti imam ovaj ttps://www.philips.hr/c-p/HD8751_19/saeco-intelia-super-automatski-aparat-za-espresso, unutra moze kava u zrnu i mljevena. Mi koristimo u zrnu, sipas u spremnik i kad stisnes on samelje potrebnu kolicinu i skuha kavu. Kolicinu i jacinu kave si mozes sama skombinirati kakva ti pase. Ima pumpicu za paru, koja pod pritiskom radi pjenu. Svi djelovi su perivi u perilici. Svako tolko ga je potrebno ocistiti od kamenca, sipa se sredstvo u spremnik i onda se ukljuci, nije komplicirano i naravno podmazati. Imas i aparate sa vise opcija, kapucino i sta ja znam sta sve, al mi to ne pijemo pa nismo ni kupovali.
url=https://lilypie.com]
Denaaa kiki mi je ukrala rijeci iz usta super slike i fenomenalna kosa!!
Ej Romi javi kad budes isla u trst opet, tamo je illy kava duplo skuplja a muz samo nju pije (ja inace ne pijem al illy je stvarno divota) da mi uzmes par limenki, bezobrazni taljani nemaju dostavu za hrvatsku ... pa mozemo prosirit djelatnost na klokanica šverc komerc
Dena, predivne slikice! 😍😍
Curke, nasmijale ste me sa pricama o svekrvama i punicama 😂😂😂😂 Ako nista drugo, znat cemo gdje otici i provjeravati da li nas tracaju hahahahhaahha
Hedge, pa fino si se provela... koju si kolica dobila?? Barka je brodica...
Kiki ja si kavu skuham navecer, pa ujutro samo podgrijem inace je ne bi popila koliko toliko u miru
Dena prekrasne foto
I me kako je slatkica, koji osmijeh
I me, aaajmeeee slatkicaaaaa 😍😍😍😍😍😍😍
Ne znam vise sto sam procitala
Moji su cuvali Diega.. kazu da im se cini da bi zubici uskoro mogli izbiti
On spava... jako brzo je zaspao al ce se siguro probuditi...
Moji si rekli da su mu oko 20 do 7 dali za jesti.. 120ml.. sve je.pojeo... i oko 20 do 8 sam mu opet dala jer je bio razdrazljiv.. pocicao je obje cice i poceo se smijat i pricat mi 😂😶😂😂
Dena preslatke fotke! 😍
Sanjchi Luce je super! Tako i P umire od smijeha kad se gleda 😄
Nema na trece srece jako dugo vec. Ni violeta se nije javila danas, ak se ne varam.
Hedge i aurora sretan rodendan sa zakasnjenjem 😙😙😙
Mi sutra imamo babinje i sad sam ljuta jer cu morat trening propustit! Nisam normalna, jel da? 🙈😄
Sortiraj odgovore
Najstariji