Hvala curke :) Taman sam danas odlucila da se osisam, sad ste me opet dale u razmisljanje
Sretna pretpostavljam da ne dolazi nitko bitan, tako da, nisi luda
Barbs mogli bi ti u goste doci, tamo u kolovozu, na nekih 10 dana
Ime kak je ona meni slatka, stalno nasmijana Uvijek se sjetim svojih fotka iz razdoblja kad sam nosila remencice :)
url=https://lilypie.com]
Sanjchi- sjedi na mojom nogama, onak sa strane. Papala je, malo smo se pomazile i htjela sam ju malo dici da podrigne pa ju muz poceo nasmijavat i sliko ju.
Sama ne moze sjedit, jos je rano..
Rekao mi ortoped da joj tu i tamo na minut taj polozaj ne moze naskodit..
Al ne pretjerivati..
Dena, ajme fotke 😍
I baš gledam ovaj tvoj aparat za kavu. Ajme zvuči predobro, mm me pila za to već godinama... A ja ono pijem nescafe s vodom iz kuhala. I cijelo vrijeme mu tupim da nemamo gdje stavit aparat 😂
Ja ne kužim koja je fora s tim sjedenjem. Ja kad ju nosim u rukama, onak glava na laktu, leđa na podlaktici nekad ju znam uspraviti, recimo kad dajem bočicu. Izgleda kao da sjedi ponekad, ali je naslonjena na moju ruku i bokom cijelom dužinom na mojim prsima... Sad sam malo komplicirano objasnila. Ali kužite 😂 Jel to smijem?
Dena, predivne slikice! 😍😍
Curke, nasmijale ste me sa pricama o svekrvama i punicama 😂😂😂😂 Ako nista drugo, znat cemo gdje otici i provjeravati da li nas tracaju hahahahhaahha
Hedge, pa fino si se provela… koju si kolica dobila?? Barka je brodica…
Sanjchi, dobila si "divan" poklon za Bozic…
Hahaha. Znam da je barka brodica.... Hahahha. Ali mi je neobično da netko ima brodicu. Mi kontinentalci. Šta ćeš. Mora da je baš fora. 😀
I_me očarana sam 😍😍
Dena fotkice su mrak a kosa prekrasna ❤️
Hedgehog da, sve je obavila 😂 isle smo u setnju, sunce je sijalo, dovoljno za rođendan 😂😂 mm i ja smo naručili prekrasnu kutnu na sniženju sa 5000 kn na 2000 kn i napokon cemo boraviti u dnevnom jeeeej Sanjchi ti si spominjala da trebas isto kupiti??
U par navrata sam i zaboravila da mi je rockas 😂
Gosti su jucer bili, imala sam djeciji vrtić u sobi no Una je to sve super podnjela, nije se bunila!
Danas kad smo isle u setnju smo otišle do mog starog radnog mjesta, di mm sad radi i svi su se sjatili oko nje, zagledavali u kolica a ona im se lijepo smijala! Kolegica mi je kupila za rockas knjigu koju sam jako željela pa mi je i to uljepšalo rođendan i tak..
Sanjchi prekrasna je 😍😍 ja nemam prostor za tako veliku 😔😔
Iii sve te hocu pitati, di si kupila podne puzzle??
Slikica ti je iznad, nisam ju nikak mogla preuzeti pa sam screenshoot ili kak se vec pise 😂😂
Sortiraj odgovore
Najstariji