Hvala Senoritakova ,a slike su ti super
Kiki prvi put su mi operirali jer je u kratkom roku brzo narastao,mislili su da ju fibro. a na kraju je bio tumor phylodes(ako se tako pise),taj mi je mogao bit poguban al sva sreca da sam isla redovito na preglede od svoje 17-te god. pa su na vrijeme otkrili,spasila me doktorica Matkovic tada je radila u Petrovoj a na klinici za tumore su me skoro upropastili,a onda sam drugi izvadila preventivno zbog nalaza prvog,a treci jer su se neke stanice pocele mjenjat pa su isto preventivno izvadili,svaki put su mi radili punkciju i na temelju tog smo odlucivali..jos ih imam nekoliko u prsima,sad do trudnoce sam isla svaka 3 mjeseca na kontrole,otkad sam u Ri. idem privatno jer je moj onkolog inace u Petrovoj,i sad nisam bila jedno godinu i nesto sitno na kontroli...nazalost nisam dojila ali sam se izdajala 3 mjeseca,sad vise nemam mlijeka pa cu se onda bas narucit da vidim kakvo je stanje,meni je preporuka bila onkologa da dojim sto duze da sve ocisti u prsima,al nazalost dijete mi je bilo lijencina pa nista od toga
Sad kad pricate o tim kvrzicama na sisama.. ja sam sa 17 god na desnoj sisi imala kvrgu. Nekih 4 cm promjera. Kad bi obukla uzu majicu ocrtavalo mi se.
Ni sama ne znam kod koliko sam dokt bila, uvz, pregleda.. isla sam na punkciju pa u nalazu pisalo da su fulali kvrgu, nedovoljno sadrzaja pa sam se posvadjala sa doktoricom i rekla joj daj mi iglu sama cu, pogle kolika je. Jos u to vrijeme od decka mama ( bivseg) dobila rak na dojci pa su me tripali na sve strane.
Na kraju potegli sve moguce veze i otisla kod glavnog onkologa u Os, lik napravio punkciju, pogledao na mikroskop i kaze obicna cista ili mi je od hormona neki mljeci kanalic zastopan..
Nije mi bilo jasno kako mlijecni kad ni trudna nit dojim..
Ugl.. kvrga pukla nedugo poslije toga i sve ok.
Al sad kad mi se sise jako napune mlijekom, tocno mogu napipat na toj strani, na tom mjestu kvrgu. Kad mala sve izvuce nema je.
Senorita, preslatka je 😍😍😍😍
Ja volim svasta jesti... pogotovo sto sam starija... volim isprobavati novu hranu...
Evo mi u setnji... vrijeme je super... D je cendrao od 9 do 11:30... stavila ga u kolica i hodala po dvoristu da zaspi da mogu srediti stan i stavit robu susit i sad se skitamo..
I me, srecom da je sve u redu... jel provjeravas od onda cice? ides na preglede? Sestra od bivseg je imala kvrzicu .. srecom je sve bilo ok onda kad smo jos bile u kontaktu...
I me, srecom da je sve u redu… jel provjeravas od onda cice? ides na preglede? Sestra od bivseg je imala kvrzicu .. srecom je sve bilo ok onda kad smo jos bile u kontaktu…
Iskreno... od onda nisam.. 😥
Al ne znam ni koliko ima smisla sada dok dojim da odem..
Mislim da cu kad smanjim dojenje ili kad prestanemo dojiti otici na jedan pravi sistematski.
Ahaaaa... ma da, najbolje... mislim da ionako kad dojis ne smije ici????? ili??? pojma nemam... ali i ja cu ici preventivno... nisam do sada bila...
Kad smo kod toga, rekao mi je muz da je sveki isla na sistematski (poslali ih s posla) i da su joj na cici nesto nasli...
Uh Romi, srecom pa su otkrili! Meni su punkciju radili samo na tom jednom koji je narastao kao orah. Isto imam jos par al te pratim s uzv.
I me nisam znala da se cista moze tako napipati isto 😳
E da, i meni je savjetovala na zadnjem uzv da sto vise dojim. I 3 mj je puno Romi, sigurno je znacilo 😘
Evo i mi u setnji, a sad mama pije kavu a beba spava! 🎉🙌🏻
Kad smo kod toga, rekao mi je muz da je sveki isla na sistematski (poslali ih s posla) i da su joj na cici nesto nasli…
Barbs nadam se da nije nista strasno.
Sortiraj odgovore
Najstariji