Daaa, obozavam! Najdraža?? Hmmm imam dosta knjiga koje su na mene ostavile jak utisak, jedna od njih je “Kao sestre” iz koje je proizašao nadimak Aurora i tako sam Uni htjela dati ime 😊
Sanjchi evo recenzije https://www.google.hr/amp/s/www.vecernji.hr/amp/kultura/prica-o-prijateljstvu-pod-teretom-tajni-i-neocekivanih-dogadaja-1074349
Nisam ali uvijek prihvaćam preporuke 😊😊
Nama je danas bio malo naporan dan.... Radili smo generalno ciscenje stana, i uz to smo imali dvi ture gostiju, pa smo morali spremat hranu i desert.... Tako da sam tek sada uspila vas citati...
Puno ste lipih slika danas stavile 😍😍😍
Hedge, hahaha 😂😂😂😂😂 ja sam mislila da pitas sto je barka 😂😂😂😂😂😂 daaaa... preforaaa 😊😊😊😊 stalno smo isli s njom na more... neeemaaa guzveeeee... i onda sam zatrudnila..
Sretna, nisi luda 😁 muz i ja dogovaramo takve stvari kad nemamo trening 😁
Dena, jaaaaa
*Dena, javi se ako dolazis 😁
I me, ja D-a cesto tako stavim i zabavljam ga..
joooojjjjjjj
iZludiiiiit ce me ovo budjenjeeeeeeeee pokusavam ne pokazati da sam vec nervozna nakon toliko noci i pokusaja da ga umirim na bilo koji nacim...
evo sad mi na rukama spava... tako cu spavat cijelu noc ako xe spavat 😂😂😂😂😂 (ocajna sam 😂😂)
Jutro curke, evo kavica se pije. Dobro pa mi je muž donio kuhalo u bolnicu. Pijem tursku onu iz vrecice jer nes moram sa mlijekom, a nesmijem.
Kupila sam rižino mlijeko ali nije me okus očarao😆
Rita je prihvatila bočicu i to nakon sto smo kupili okruglu dudu, koja podsjeća na bradavicu.
Sad se vidi da joj je trebalo vise hrane. Posisa obje sise i jos popije 70ml Ad..
Od jucer smo dobili 40g😬😬
Senoritkova bas lijepe vijesti za dobro jutro 😃😃 Kad idete kuci? Turska iz vrecice 😮 To nosam ni znala da postoji 😅 Ja nes i kapucino i sve pijem sa vodom, ne sjeda mi previse mlijeka bas dobro na zeludac. Uvijek stavim onda onak malo mlijeka ko kad se u kavu stavlja.
Mi danas opet putujemo, mm ide u kliniku kod zubara pa idemo sa njim. Da budemo malo skupa makar u autu. A V ce dobro doci te krace rute da se privikne za put.
V se probudil, okrenul na trbuh i sam pronasao igracku i kad sam se ja probudila on je vec imal show.
E curke, meni se zadnje vrijeme svi moguci javljaju, sa pitanjem kad dolazimo, jedva cekaju da cuvaju V, a dobro znam od toga svega da ce ga najvise baka i deda cuvati jer vecina ocekuje da im ja dovedem k njima da oni cuvaju. Svejedno mi je jer sam se priviknula i dobro se snalazim sama sa njim. Priznam da ce mi dobro doci baka servis malo da nakon 5mj odem do frizerke il na kavu s frendicom onak solo. 😊Samo sam htijela reci da mi se lagano 💩💩 od tih obecanja.
url=https://lilypie.com]
Sortiraj odgovore
Najstariji