Suncokretice, sreeeeetnaaa 3MJ 😍😍😍😍 i super za smanjene grcice 😍😍😍😍
V, nadam se da si uzivala! 😘
Klea, e onda se def ne isplati... pogotovo s financinske strane....
Maslacak, uuu, vjerujem ti... imam frendicu s dvije male bebe doma... jedan ima god i pol, a drugi 3mj... ludiii 😂😂😂😂

Kiki i Suncokretice, jooojjj, PA KAKOOO VAM USPIJEEE?? Diego je JEDNOM do sada zaspao oko 21 do 4... i jednom oko 22 do 4... nema tu da se tek zbudi kroz jutro

Kleaiva - hvala, baš ću pratit sljedeći put kad pojedem prvi put nešto što do sad nisam.
Financije - za sad je okej, ali čuvanje trudnoće me ubilo u pojam jer mi je naknada bila manja nego plaća, ne znam kako ću onih drugih 6 mjeseci, a još su ih i povisili, divim se onima koji su rodili prije da dobivali 2000 kn drugih 6 mjeseci.
Sunceeee. Čak i u Zagrebu gdje je cijelu noć kiša padala. Nadam se da ste uživali u šetnji. 😎
Hedge, i kod nas je predivno 😍😍😍 odmah smo to iskoristili 😁😁😁😁
V, aaahhh ti muski 😂😂😂

Suncokretice sretna 3mj! 😘 ja prek dana nemam problema, danas spavao od 13.30-17h, stigla napravit rucak, pospremit stan, otusirat se i oprat kosu... al zato nam je noc dizanje svaka 2h, zaspe u 21h, pa u ponoc cicanje, pa u 2h, pa u 4h, pa u 6h i onda nema spavanka vise do negdje 10h ujutro kad zaspe do 13h u setnji. U setnji spava super, pase mu svjezi zrak. Ako netko ima savjet kako da produzimo faze spavanja po noci, pliz napisite...
Kiki bas mi je zao sto ne zeli u kolica. Da ipak probas s kosarom?

Sanjchi, samo uzivajte 😘😘😘😘
Belle, vidim da tvoj mali slicno k'o i Diego... okp 21h zaspi... oko ponoc se komesa al mu dam dudu i zaspi do 1-2-3... kako kada... pa ono 4-5 se probudi... ponekad 6.. pa oko 7-8... i ako imam srece do 9 spava/mo.. pa oko 10:30-11... pa u setnji... i evo oko 17h zaspi...

Obriši komentar
Jeste li sigurni da želite obrisati komentar?
Sortiraj odgovore
Najstariji