Jesenske bebe/mame 2017.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • Romi
    22. Siječanj 2018. 17:25

Za zetove i snahe bi bilo bas fora da se jednog dana netko i nade tako,pa se mame konacno upoznaju sa nekih 20 -30 god zakasnjenja sve je moguce

• Romi
    22. Siječanj 2018. 17:27

Sanjchi tebi se javim ako dodem u Sk. 

Kiki156
    22. Siječanj 2018. 17:35

Hahah Sanjchi i Vito se najvise voli gledati u to ogledalo 😁
    Cure jel netko ima doma lavazzin ili dolcegusto aparat za kavu? Razmisljam da si to kupim, pa me zanimaju recenzije. 

dzenny
    22. Siječanj 2018. 17:51

Cureee,sretan rockas.. mislim da vam je ovaj najljepsi do sad.. 😍
    Dojenje-potpisuje na sve sto ste rekle.. znaci,dohranu apsulutno ne osudjujem i uvijek bi ju dijetetu dala bez razmisljanja,kad bi vidjela da joj moje mlijeko nije dovoljno.. ali,najvise volim kad me neko ona pita:"je li ju dojis?" (I znam da ocekuje da kazem ne,pa onda da mi podje sa tim kako je dojenje bolje,kako sam se trebala potrudit).. a ja lijepo i sa osmjehom kazem "Da" ii ona ostane jadna bez rijeci 😂😂

• Dena1009
    22. Siječanj 2018. 18:21

Stigle su nam neki dan fotkice

url=https://lilypie.com]

Maja 3
    22. Siječanj 2018. 18:40

Dena super su slikice!

Maja 3
    22. Siječanj 2018. 18:41

Kiki156

Hahah Sanjchi i Vito se najvise voli gledati u to ogledalo 😁
    Cure jel netko ima doma lavazzin ili dolcegusto aparat za kavu? Razmisljam da si to kupim, pa me zanimaju recenzije.

Ja nemam...nema ni nitko moj da neku recenziju dam.

• Dena1009
    22. Siječanj 2018. 18:51

Kiki nemam, al sam probala dolce gusto i meni osobno ne valja, vise mi dođe ko pofarbana voda. Mi imamo Philips Saeco i jako smo zadovoljni, idu cijela zrna unutra i kava je odlicna. Imamo ga vec 3 godine isuper nam je. 

url=https://lilypie.com]

Kiki156
    22. Siječanj 2018. 19:06

Dena predivne slike i predivna kosa!! 😍😍😍 
    Taj aparat onda melje

kavu ili?  Uzela bi tak nesto da samo stisnem i imam kavu, jer ujutro s njim nekad ne stignem ni doruckovat jer dok ugrijem vodu, slozim krevet, presvucem se i umijem, gotovo, njemu vec dosadi sjedit u kuhinji. A kavu moram popit! 

Barkleys
    22. Siječanj 2018. 19:10

Eeej curke. Hvala na čestitkama. Baš je. Poseban. Nisam ništa danas planirala. Prvenstveno zbog cijepljenja. Tako da je dan dosta spontano prošao. Cijepljenje, pa je suprug išao po Baby gym (zakon je) pa šetnja, kavica na suncu, pa su nam došli frendovi koji su donijeli neka kolica. E kolica su mrak, neka marka za koju nikad nisam čula nekog da ju spominje, starline, ali ono 10x su bolja od ovih koje imamo sad. Ono, uzbudljiv dan. 🤣🤣🤣

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.