Jesenske bebe/mame 2017.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Kiki156
    22. Siječanj 2018. 14:23

Sretna super! 👍🏻 Kad si to napravila, koliko je bio star?

• sretna
    22. Siječanj 2018. 14:27

Kiki156

Sretna super! 👍🏻 Kad si to napravila, koliko je bio star?

3 godine 😂 s tim da je od druge godine imao dudu samo za spavanje, preko dana ne. Zacrtala sam si granicu od 3 g za dudu

I_me
    22. Siječanj 2018. 14:49

Nastavak za usisavac- 109,90kn DM. 
    isla ga kupit kumi neki dan. 
    Sad sam bila u setnji s malom 2h. Skuhala sam se. Ledja mi mokra,a o pazusima da ne pricam 😂😂😂
    Ludija i Una 🍬🍬🍬🍬

barbs
    22. Siječanj 2018. 15:55

Sretna, vec sam to negdje procitala 😁😁😁😁 Za dudu 😁
    I me, wuhuuuu, super za setnjuuu 😁😁😁😁
    Aurora, aaajjj Una je preslatka... sad sam ju tek vidjela 😍😍😍😍😎😎😎😎

barbs
    22. Siječanj 2018. 15:56

Sanjchi, je l ti je to prva M?

• Dena1009
    22. Siječanj 2018. 16:30

Evo i nas. Na kraju nista od pregleda, prosli smo 30km i naletjeli na prometnu na autocesti, pa smo proveli jutro u zastoju. Zvali smo da necemo stici pa su nam dali drugi termin. 😣
    Romi ako opet ides u ove krajeve javi se za kavu😉
    Priroda je ko iz bajke, prekrasno nesto.
    Sanjchi hahahaa, bome su stvoreni jedno za drugo, i mi imamo fotku sa srednjakom😆😆
    E, kad ti tepih dolazi? Ja sam nasla takav na wishu pa da cujem tvoju recenziju☺ Za usisavac nema beze jer ti taj nastavak regulira/umanjuje pritisak pa kolko got  da je jak on to izregulira i na kraju ti vuce isto.  Mama isto ima nema za regulaciju al je seka malom stalno sa njim cistila i sve ok bilo.
    Aurora progutat ce nas te okice😍
    Sretan vam rockas curke🎂🎂
    Maslacak brzo ozdravljenje🙂🙂

url=https://lilypie.com]

Kiki156
    22. Siječanj 2018. 16:36

Super Sretna, uspjesno si to odradila! Ja cu pokusati da mu ne ude u naviku. Za sad je ima najvise u setnji i danas sam mu uvalila za popodnevno spavanje i s njom je konacno ulovio cvrsti san. Prije mi se svako malo budio a neda mi ga se stavljati na sisu stalno. 
    Ja jos nisam dobila M, valjda zbog dojenja. A i na pregledu mi je gin rekla da je jos sve tanko i da ne ocekujem mengu tako skoro. 
    I mi smo iz setnje sad, nije bilo sunca al odspavao je pa super! 

• Dena1009
    22. Siječanj 2018. 16:46

Buduce snahe/zetove cemo prvo pitat kad su rođeni, a drugo pitanje "jel ti mama bila na klokanici?" 🤣🤣
    E curke jel se vasi bebaci okrecu u snu? V se poceo okretati i uvijek zagnjuri nos u madrac pa nas je malo strah? Ili ko malo prije u kosari  se cijeli spigal naslonjen na stranicu da mu je jedna ruka visila van. A najgore je sto spava kratko u tim ludim pozama i onda se ne okrene nego se pocne ljutiti i probudi se. 

url=https://lilypie.com]

Aurora1611
    22. Siječanj 2018. 16:56

Hvala cure na čestitkama 💋💋 
    Sanjchi posto smo iz istog podneblja 😂😂 ja sam s Unom danas isla u setnju, prohladno je ali smo bile nekih pol sata ne predugo pa ako ti se ide idi, Una se nije bunila 

• Romi
    22. Siječanj 2018. 17:22

Dena javim se bez brige makar sad sa L. mi nije tako jednostavno putovat,treba hrpa toga za ponjet sa sobom,mozda sad kad pocne jest kasice bit ce malo lakse,barem sta se hrane tice na putu...makar  i ja muz smo ko nomadi samo bi negdje isli,sa L. smo isli u slavoniju kad je imala 20 dana,kod muzevih roditelja,prvo sta smo joj napravili to je bila osobna ,nije imala jos ni mjesec dana...svi su nas pitali pa sta ce joj osobna,a mi ono pa da mozemo preko granice u Slo. u Kopar idemo barem jednom mjesecno u soping,ili u Muggiu i Trst,makar sad kad vladaju ospice u Slo. vise mi se ne ide

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.