Klea,super za frizera,mislim da si ti pisala!
I ja bi morala…
Dena,a ovo tvoje tapkanje pelena maramicom
Imam anegdotu,pred nekih 2 mj stavila ves prat..a ono roba punih malih geliranih kuglica! Vicem ja na muza da koj k ima po dzepovima..da je sigurno njegovo..
Kad ono u masini pelena,mala pospremila na pranje..dobro pa nije bila ukakana..inace ih ona nosi u kos kad su upisane..a kaj joj je doslo da ju baci u vesmasinu nije mi ni danas jasno.
Bolje kuglice 😂😂😂 nego macku oprat sto sam ja skoro napravila.
Imam cisto bijelu dugodlaku macku koja obozava vrijeme provodit u vesmasini. I tako ja prije par godina idem stavit bijelo prat. Stavila par bijelih rucnika, nesto robe i idem po jastucnice. Stavim jastucnice, zatvorim, stavim prasak i nemam pojma zasto pogledam u bubanj a ono 2 oka me gledaju… 😂😂😂
Nije mi bilo tada smijesno. Usrala sam se. Zamisli da sam ukljucila perilicu. Sad gledam milijun puta unutra 😂😂😂
I me znam da nije smijesno al sam se nasmijala😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂a mica maca
URL = https: //lilypie.com]
Leptirica.com
Jutro 😂😂
Dena znala sam ja da je PC za premium care pa sam zato i napisala da me cudi da nitko osim mene nije zadovoljan active baby dry! Mozda je zabuna nastala di sam napisala da sam imala pampers PC 1. I bile su mi katastrofa 😂😂 Dena negdje je zabuna nastala 😂
Spavanje- prasica mala je zaspala u 9, probudila se u 11 i onda do pola 4 jutros smo bile budne 😭😭
I_me slapica mala preslatka 😍😍😍😍😍
Diego sretna 4 velika ❤️
ZABA- meni nije sjelo a inace uvijek par minuta poslije 12 sjedne 😱😱
Tako i meni poslije 11.. neznam sto se dogada
https://lb1m.lilypie.com/y9Qbp1.png
I ja bi morala…
Imam anegdotu,pred nekih 2 mj stavila ves prat..a ono roba punih malih geliranih kuglica! Vicem ja na muza da koj k ima po dzepovima..da je sigurno njegovo..
Kad ono u masini pelena,mala pospremila na pranje..dobro pa nije bila ukakana..inace ih ona nosi u kos kad su upisane..a kaj joj je doslo da ju baci u vesmasinu nije mi ni danas jasno.
Imam cisto bijelu dugodlaku macku koja obozava vrijeme provodit u vesmasini. I tako ja prije par godina idem stavit bijelo prat. Stavila par bijelih rucnika, nesto robe i idem po jastucnice. Stavim jastucnice, zatvorim, stavim prasak i nemam pojma zasto pogledam u bubanj a ono 2 oka me gledaju… 😂😂😂
Nije mi bilo tada smijesno. Usrala sam se. Zamisli da sam ukljucila perilicu. Sad gledam milijun puta unutra 😂😂😂
Umirem 😂😂😂😂
I ja bi morala…
Dohrana-ovisi od bebe do bebe.... i do mamine zelje😊
I me, divaaaaan je 😍😍😍😍
Aurora, aaaaaaajmeeeee.... Prestat cu se zaliti onda..
moj barem spava.. 2 po 2h al spaaavaaaaaaaa... i budimo se sve ranije (jutros u 6:30) al ipak nije da ga po cijele noci moram zabavljati...
Ahahahahaha, odlican test za peleneeeeee 😂😂😂😂😂😂😂
maslacak, pa fiiinooo jedeeee 😍😍😍😍 Pa eto doslo tek tako… zaj* se da cu ga nazvati Diego po Maradoni hahahahahah i muz bas i nije bio odusevljen jer kao tako se zove malo od nekog susjeda ahahauahaahhaha
Maradona! To mi nije palo na pamet! Ja mislila neka sapunjara sigurno!
HAHAHAHAHAHHAHAHA AAAA JBTTTTTT... A NI S OD SAPUNICA NE GLEDAM... niti turske serije HAHAHAHABBAHAGHAHAHAHHAGAGAHAHHAHAHAHHAHAHHHAHAGHAHAH
netko se zaj* da je dobio ime PO ZORRU (DIEGO DE LA VEGA!) 😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂
ma nije ni po maradoni... tako mi je doslo 😊 I jos muz se nije nikada izjasnio koje ime mi se svidja pa eto.
Sortiraj odgovore
Najstariji