Jesenske bebe/mame 2017.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    I_me
    18. Siječanj 2018. 13:45
    Zove se Igor, al se odaziva ma Debeli 😂
    Zove se Igor, al se odaziva ma Debeli 😂

• Barbi13
    18. Siječanj 2018. 13:46

I_me

Maslacak31

Klea,super za frizera,mislim da si ti pisala!
    I ja bi morala…
    Dena,a ovo tvoje tapkanje pelena maramicom
    Imam anegdotu,pred nekih 2 mj stavila ves prat..a ono roba punih malih geliranih kuglica! Vicem ja na muza da koj k ima po dzepovima..da je sigurno njegovo..
    Kad ono u masini pelena,mala pospremila na pranje..dobro pa nije bila ukakana..inace ih ona nosi u kos kad su upisane..a kaj joj je doslo da ju baci u vesmasinu nije mi ni danas jasno.

Bolje kuglice 😂😂😂 nego macku oprat sto sam ja skoro napravila.
    Imam cisto bijelu dugodlaku macku koja obozava vrijeme provodit u vesmasini. I tako ja prije par godina idem stavit bijelo prat. Stavila par bijelih rucnika, nesto robe i idem po jastucnice. Stavim jastucnice, zatvorim, stavim prasak i nemam pojma zasto pogledam u bubanj a ono 2 oka me gledaju… 😂😂😂
    Nije mi bilo tada smijesno. Usrala sam se. Zamisli da sam ukljucila perilicu. Sad gledam milijun puta unutra 😂😂😂

I me znam da nije smijesno al sam se nasmijala😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂a mica maca

URL = https: //lilypie.com]
    Leptirica.com

• Barbi13
    18. Siječanj 2018. 13:48

Prekrasan macak😍😍😍

URL = https: //lilypie.com]
    Leptirica.com

• Fazion
    18. Siječanj 2018. 13:50

Aurora1611

Jutro 😂😂
    Dena znala sam ja da je PC za premium care pa sam zato i napisala da me cudi da nitko osim mene nije zadovoljan active baby dry! Mozda je zabuna nastala di sam napisala da sam imala pampers PC 1. I bile su mi katastrofa 😂😂 Dena negdje je zabuna nastala 😂
    Spavanje- prasica mala je zaspala u 9, probudila se u 11 i onda do pola 4 jutros smo bile budne 😭😭
    I_me slapica mala preslatka 😍😍😍😍😍
    Diego sretna 4 velika ❤️
    ZABA- meni nije sjelo a inace uvijek par minuta poslije 12 sjedne 😱😱

Tako i meni poslije 11.. neznam sto se dogada

https://lb1m.lilypie.com/y9Qbp1.png

• sretna
    18. Siječanj 2018. 13:51

I_me

Maslacak31

I ja bi morala…
    Imam anegdotu,pred nekih 2 mj stavila ves prat..a ono roba punih malih geliranih kuglica! Vicem ja na muza da koj k ima po dzepovima..da je sigurno njegovo..
    Kad ono u masini pelena,mala pospremila na pranje..dobro pa nije bila ukakana..inace ih ona nosi u kos kad su upisane..a kaj joj je doslo da ju baci u vesmasinu nije mi ni danas jasno.

Imam cisto bijelu dugodlaku macku koja obozava vrijeme provodit u vesmasini. I tako ja prije par godina idem stavit bijelo prat. Stavila par bijelih rucnika, nesto robe i idem po jastucnice. Stavim jastucnice, zatvorim, stavim prasak i nemam pojma zasto pogledam u bubanj a ono 2 oka me gledaju… 😂😂😂
    Nije mi bilo tada smijesno. Usrala sam se. Zamisli da sam ukljucila perilicu. Sad gledam milijun puta unutra 😂😂😂

Umirem 😂😂😂😂

barbs
    18. Siječanj 2018. 13:56

I_me

Maslacak31

I ja bi morala…

Dohrana-ovisi od bebe do bebe.... i do mamine zelje😊

barbs
    18. Siječanj 2018. 13:56

Uzivajte sve koje ste vani 😍😎

barbs
    18. Siječanj 2018. 13:58

I me, divaaaaan je 😍😍😍😍
    Aurora, aaaaaaajmeeeee.... Prestat cu se zaliti onda..
     moj barem spava.. 2 po 2h al spaaavaaaaaaaa... i budimo se sve ranije (jutros u 6:30) al ipak nije da ga po cijele noci moram zabavljati...

barbs
    18. Siječanj 2018. 14:02

Maslacak31

barbs

Ahahahahaha, odlican test za peleneeeeee 😂😂😂😂😂😂😂
    maslacak, pa fiiinooo jedeeee 😍😍😍😍 Pa eto doslo tek tako… zaj* se da cu ga nazvati Diego po Maradoni hahahahahah i muz bas i nije bio odusevljen jer kao tako se zove malo od nekog susjeda ahahauahaahhaha

Maradona! To mi nije palo na pamet! Ja mislila neka sapunjara sigurno!

HAHAHAHAHAHHAHAHA AAAA JBTTTTTT... A NI S OD SAPUNICA NE GLEDAM... niti turske serije HAHAHAHABBAHAGHAHAHAHHAGAGAHAHHAHAHAHHAHAHHHAHAGHAHAH
    netko se zaj* da je dobio ime PO ZORRU (DIEGO DE LA VEGA!) 😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂
    ma nije ni po maradoni... tako mi je doslo 😊 I jos muz se nije nikada izjasnio koje ime mi se svidja pa eto.

I_me
    18. Siječanj 2018. 14:19

O

peglat ili ribat kupatilo? 😥

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.