Hedgehog da, moram je drzat uspravno iza dojenja bar 20-30min, jer ako je brzo spustim puno povrati, iako nekad ni to nije dovoljno... Basme izluduje taj refluks😣
Diegu sretnih 4 mjeseca
Cure su preslatke.... 😍😍
Dena test sa pelenama 😂😂😂😂
Zaboravila sam kome je ono mala stavila prat pelenu, al je mala legendica, mala je tila malo ustedit😂😂😂
Jutro,ili bolje reci dobar dan. Muz doma danas pa guzva u kuci! Vise stignem sama ponekad.
Ujutro sam trazila 20 min samo za sebe..i ostala se izlezavat u krevetu..na kraju me kavica docekala..
I me,slapa ti je predivna!
Barbs,sefu sretna 4 mj! Nisam nikad pitala,kako ste se odlucili na ime Diego?
Sanjchi,sta se Luce ispruzila,e to ce bit snajka!
I me,si ti pitala za kasice?
Ugl treba im vremena,neki brze..a neki sporije. Kolko joj pojede? Ako pojede par zlicica..nemoze ni ocekivat da ce zamjenit jos.
Pojede joj par zlicica, max 5.
Ne znam sto ocekuje.. i menk je to malo da joj zamjeni obrok.. 😕
A stalno kuka kak ce biti problema snjim jer jako voli sisu.. a tko zna, mozda se prije skine sa sise nego moja mala..
Joj grozna sam al na kraju sam joj rekla pa sta ga onda ne stavi na AD ak joj tlaka dojit pa je rekla da ce razmislit 😥
Jutro,ili bolje reci dobar dan. Muz doma danas pa guzva u kuci! Vise stignem sama ponekad.
Ujutro sam trazila 20 min samo za sebe..i ostala se izlezavat u krevetu..na kraju me kavica docekala..
I me,slapa ti je predivna!
Barbs,sefu sretna 4 mj! Nisam nikad pitala,kako ste se odlucili na ime Diego?
Sanjchi,sta se Luce ispruzila,e to ce bit snajka!
I me,si ti pitala za kasice?
Ugl treba im vremena,neki brze..a neki sporije. Kolko joj pojede? Ako pojede par zlicica..nemoze ni ocekivat da ce zamjenit jos.
Pojede joj par zlicica, max 5.
Ne znam sto ocekuje.. i menk je to malo da joj zamjeni obrok.. 😕
A stalno kuka kak ce biti problema snjim jer jako voli sisu.. a tko zna, mozda se prije skine sa sise nego moja mala..
Joj grozna sam al na kraju sam joj rekla pa sta ga onda ne stavi na AD ak joj tlaka dojit pa je rekla da ce razmislit 😥
Moj L je jako brzo zamijenio jedan obrok, vec za par dana sa rizinim pahuljicama i vocni, za povrce je trebalo.malo duze da prihvati, mozda 2 tjedna. Al kad je prihvatio to je samo tako islo, bio je velika papalica 😄
I me,evo sad sam bas mjerila,mali pojeo 200 ml kasice,inace kad ih doma radim istresem u zdjelicu pa ni neznam kolko pojede,al danas sam bas isla mjerit..znaci to je zamjena za obrok mlijeka,nece bit gladan 3-4 sata. I on je jos dugo pio mlijeko iza kasice,mala je prije zamjenila..
Jutro curke! Hvala svima na dobrodoslici.
Ema i Luce su medene.
Diegu sretna 4mj.
Bas neka teska noc
Do 1 nije htio zaspat, pa buđenje u 4 pa u 6 i 30 pa u 8 i 30 pa sad. A sve između toga komesanje. Mislim da ga muci nosic. Imam osjecaj da smo cijelu zimu vec zastopani 😒
Mislim da cemo mi sa dohranom pricekati 6mj ali jos cemo vidjeti. Mame koje doje a bebe spavaju cijelu noc..sta sa vasim cicama za to vrijeme? Ne prepunjavaju se?
Super za test sa pampersicama..bravo, nebi mi to nikad palo na pamet.
Jutro curke! Hvala svima na dobrodoslici.
Ema i Luce su medene.
Diegu sretna 4mj.
Bas neka teska noc
Do 1 nije htio zaspat, pa buđenje u 4 pa u 6 i 30 pa u 8 i 30 pa sad. A sve između toga komesanje. Mislim da ga muci nosic. Imam osjecaj da smo cijelu zimu vec zastopani 😒
Mislim da cemo mi sa dohranom pricekati 6mj ali jos cemo vidjeti. Mame koje doje a bebe spavaju cijelu noc..sta sa vasim cicama za to vrijeme? Ne prepunjavaju se?
Super za test sa pampersicama..bravo, nebi mi to nikad palo na pamet.
Nocne starlete😂😂😂😂😂😂
URL = https: //lilypie.com]
Leptirica.com
Hedgehog da, moram je drzat uspravno iza dojenja bar 20-30min, jer ako je brzo spustim puno povrati, iako nekad ni to nije dovoljno… Basme izluduje taj refluks😣
Diegu sretnih 4 mjeseca
Cure su preslatke…. 😍😍
Dena test sa pelenama 😂😂😂😂
Zaboravila sam kome je ono mala stavila prat pelenu, al je mala legendica, mala je tila malo ustedit😂😂😂
Daaaaa. Ja nikako da procjenim kad mogu. Tj. Evo sad mislim si podrigla je, ajme super idemo na prematalicu a kad ono... Kad vidim da vrati moje mlijeko dobijem fraze. Najčešće nije puno, premda je par puta bilo. I onda plače da je opet gladna. To se navodno smiri s vremenom. 🙄
Cure koje su u erste banci..jel vam sjela naknadaa
Meni kucer jos sjelo. Isto erste
Samo da se pohvalim. Slapa se pocela smijat onako grlato. Bas HA HA HA 😂😊😍
Samo da se pohvalim. Slapa se pocela smijat onako grlato. Bas HA HA HA 😂😊😍
😍😍😍😍😍😍😍
Ahahahahaha, odlican test za peleneeeeee 😂😂😂😂😂😂😂
maslacak, pa fiiinooo jedeeee 😍😍😍😍 Pa eto doslo tek tako... zaj* se da cu ga nazvati Diego po Maradoni hahahahahah i muz bas i nije bio odusevljen jer kao tako se zove malo od nekog susjeda ahahauahaahhaha
Sortiraj odgovore
Najstariji