Sad sam bila u setnji sa malom. Toliko sam ju ubundala da joj samo nos i oci vire 😂😂 gledala me zbinjeno kao mama sta mi radis. Vrijeme koma, jugo puse i sam sto kisa ne rokne al moraml malo na zrak

Alara je predlatka!
I me, dooobro si učinila... Ja ću isto sada ići jer je postao baš njorgutav...

Barbs,kiki i maslacak.. hvala cure 😘😘
Ii kod nas kisa samo sto nije.. A je danas malo drugacija od juce,samo spava i trazi da sam ja uz nju.. ii pocela je cesto da trazi cicu.. sad se pitam da li joj treba moja blizina zbog cjepljenja ili je mozda u pitanju skok ?? 😮

Iii naravno, zaspao je cim smo krenuli... mene je bilo strah ici ranije da me ne uhvati kisa al ajd.. imam kabanicu za kolica... 😁
Dzenny, moguce i jedno i drugo...

Sad sam bila u setnji sa malom. Toliko sam ju ubundala da joj samo nos i oci vire 😂😂 gledala me zbinjeno kao mama sta mi radis. Vrijeme koma, jugo puse i sam sto kisa ne rokne al moraml malo na zrak

Alara je predivna! 😍
Cure koje ste koristile mustelu za tjemenicu jeste glavu ispirale u kadici ili pod tusem? Hoce li smetati pjena na tijelu ako isperem u kadici?
Mi smo ispirali u kadici.

Vidim da se priča o kasicama. Mi ćemo sigurno početi ranije, mislim da ću rizine pahuljice početi s 4 mjeseca pa sve drugo pomalo. Nadam se da će prihvatiti. Moja jede sve kapi na žličicu i još mljacka poslije tak da mi se nekako čini da neće biti problema, samo joj daj da nije gladna inače je frka
Kiki mi isperemo u kadi a obično ju na kraju ja podignem malo u zrak a muž polije čistom vodom.
Moram pohvaliti tu mustelinu pjenu, u tjedan dana nam otišla sva tjemenica!

Mi se stvarno mučimo sa spavanjem preko dana. Preko noći super, malo teže zaspe al kad zaspe odspava po 12 h uz 2 hranjenja.
Al po danu koma a vrlo brzo se umori. Vidim da izgubi fokus, postane cendrava, kapci joj crveni a oči ko sova. Sve gleda okolo a u biti ne gleda ništa konkretno jer je preumorna.
Stavim ju na spavanje al teško uspije zaspati. Ne znam zašto a ima potrebu za 3 dnevna spavanja. Oko podneva ju stavim u klokanicu pa tu spava ko top 3-4 h i onda ništa opet do noći. A spava joj se.
Onda navečer uspavljivanje traje dugo jer je preumorna i nervozna.
Imate kakav savjet?
Ja se nadam da je to faza koja će proći...

Ovo je prva slika koju sam nasla. Ako je beba preumorna,naravno da joj je teze zaspat ker je nervozna.

Obriši komentar
Jeste li sigurni da želite obrisati komentar?
Sortiraj odgovore
Najstariji