Nocno spavanje- ne spava cijelu noc NAZALOST... ne znam dai je to faza... cesto cica... cice su mlohave ahahahhaha stvorila se ponuda i potraznja ODAVNO tako da ja rijeko imam visak mlijeka... cim ga imam se izdojim da imam kad idem negdje pa da mu mogu pustiti no sada se pomalo smajuje zaliha
NA OTP jutros nije jos sjelo... za sada nisam provjeravala vise... vani smo... Predivno je vrijeme...
Jutro curke! Hvala svima na dobrodoslici.
Ema i Luce su medene.
Diegu sretna 4mj.
Bas neka teska noc
Do 1 nije htio zaspat, pa buđenje u 4 pa u 6 i 30 pa u 8 i 30 pa sad. A sve između toga komesanje. Mislim da ga muci nosic. Imam osjecaj da smo cijelu zimu vec zastopani 😒
Mislim da cemo mi sa dohranom pricekati 6mj ali jos cemo vidjeti. Mame koje doje a bebe spavaju cijelu noc..sta sa vasim cicama za to vrijeme? Ne prepunjavaju se?
Super za test sa pampersicama..bravo, nebi mi to nikad palo na pamet.
Nocne starlete😂😂😂😂😂😂
baaaas toooo
Ahahahahaha, odlican test za peleneeeeee 😂😂😂😂😂😂😂
maslacak, pa fiiinooo jedeeee 😍😍😍😍 Pa eto doslo tek tako… zaj* se da cu ga nazvati Diego po Maradoni hahahahahah i muz bas i nije bio odusevljen jer kao tako se zove malo od nekog susjeda ahahauahaahhaha
Maradona! To mi nije palo na pamet! Ja mislila neka sapunjara sigurno!
Jutro 😂😂
Dena znala sam ja da je PC za premium care pa sam zato i napisala da me cudi da nitko osim mene nije zadovoljan active baby dry! Mozda je zabuna nastala di sam napisala da sam imala pampers PC 1. I bile su mi katastrofa 😂😂 Dena negdje je zabuna nastala 😂
Spavanje- prasica mala je zaspala u 9, probudila se u 11 i onda do pola 4 jutros smo bile budne 😭😭
I_me slapica mala preslatka 😍😍😍😍😍
Diego sretna 4 velika ❤️
ZABA- meni nije sjelo a inace uvijek par minuta poslije 12 sjedne 😱😱
I mi smo vani😍😍😍😍sunce sija a prasica mala spava😂😂😂😂
URL = https: //lilypie.com]
Leptirica.com
Jutro 😂😂
Dena znala sam ja da je PC za premium care pa sam zato i napisala da me cudi da nitko osim mene nije zadovoljan active baby dry! Mozda je zabuna nastala di sam napisala da sam imala pampers PC 1. I bile su mi katastrofa 😂😂 Dena negdje je zabuna nastala 😂
Spavanje- prasica mala je zaspala u 9, probudila se u 11 i onda do pola 4 jutros smo bile budne 😭😭
I_me slapica mala preslatka 😍😍😍😍😍
Diego sretna 4 velika ❤️
ZABA- meni nije sjelo a inace uvijek par minuta poslije 12 sjedne 😱😱
Aurorice do pola cetiri😲😲😲😲😲😲a jojjj
URL = https: //lilypie.com]
Leptirica.com
Dohrana nama su jucer rekli, dakle s 3mj i 3tj da mozemo poceti ako zelimo. Iskreno, ne da mi se jos... a i zbog njega zelim nastaviti samo s dojenjem jos... lijepo napreduje, ne vidim razloga jos za uvodjenjem dohrane. Zato mislim da cemo cekati do navrsenih 6mj. Tan je i moja seka i eno mali je pravi bomboncic.
Ni ja ne bih započinjala s dohranom do 6 mj ali je Una dobila na kilaži samo onaj minimum, odnosno dosta manje nego inace pa je pedica rekla da joj uvedem rižine radi sitosti i kalorija! Ona je inace veliki pobornik toga da ide dohrana od 6 mj ali mi je objasnila da se to isto razlikuje od djeteta do djeteta, ako super napreduje i sve je ok nema potrebe
Klea,super za frizera,mislim da si ti pisala!
I ja bi morala…
Dena,a ovo tvoje tapkanje pelena maramicom
Imam anegdotu,pred nekih 2 mj stavila ves prat..a ono roba punih malih geliranih kuglica! Vicem ja na muza da koj k ima po dzepovima..da je sigurno njegovo..
Kad ono u masini pelena,mala pospremila na pranje..dobro pa nije bila ukakana..inace ih ona nosi u kos kad su upisane..a kaj joj je doslo da ju baci u vesmasinu nije mi ni danas jasno.
Bolje kuglice 😂😂😂 nego macku oprat sto sam ja skoro napravila.
Imam cisto bijelu dugodlaku macku koja obozava vrijeme provodit u vesmasini. I tako ja prije par godina idem stavit bijelo prat. Stavila par bijelih rucnika, nesto robe i idem po jastucnice. Stavim jastucnice, zatvorim, stavim prasak i nemam pojma zasto pogledam u bubanj a ono 2 oka me gledaju... 😂😂😂
Nije mi bilo tada smijesno. Usrala sam se. Zamisli da sam ukljucila perilicu. Sad gledam milijun puta unutra 😂😂😂
Sortiraj odgovore
Najstariji